Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 951
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 750
  • Nesebar
Мъжа ми май е с награда от ментата ако правилно разбирам от тия звездичси дето са публикували

# 751
С несесер съм от Дав. Звънят и пращат мейл. Трябва да се отговори в срок от три работни дни.

# 752
Дадени

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 08:01 от slan4ize76

# 753
Чета ви как касиерки си прибират бележките и ако искам да участвам в нещо следя да ми я върнат. Обаче днес станах свидетел на нещо друго. Колежка ползва слънцезащита на Nivea и си я поръча от Benu, разбира се с разни други неща. Тя не вярва много в игри и печелене, но така или иначе лятно време купува доста та реши да участва. Днес отваря кашона и вътре само продуктите - без касова бележка и без лист с поръчката, както винаги са слагали. Дали е възможно някой нарочно да не е сложил бележката или твърде много ви чета и е параноя?

# 754
Лист на мен никога не са ми слагали от Бену,само касова бележка.

# 755
  • София
И Лидл са качили печеливши за ваучерите за гориво:
https://www.lidl.bg/c/igra/s10028359#10192332
Само аз ли не мога да видя печеливши?  - Видях ги!  Joy Joy Joy

Да се похваля. Simple Smile Откакто има колело в А1, го въртя от 5 профила, най-вече заради интернета. Спечелих на брат ми смарт часовник. Simple Smile Вече мислех, че има нещо фалшиво при тях, защото за толкова години само една жена се беше похвалила в темата, че мъжът ѝ е спечелил телефон.

И ако се чудите, изпращат смс и не питат за адрес, защото в договора го пише. Simple Smile Направо изпращат спечеленото. Пиша го, защото съм отбелязала в черния списък номерата на А1, от които се опитват да ми пробутат нови оферти и всеки път се питам дали пък не се обаждат за някоя награда. Joy

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 21:49 от Таня67

# 756
Раницата на Nestea

# 757
  • Пловдив
Когато от фирмата пращаме нещо с наложен платеж, слагам касова бележка на фактурата. Ако плащането е по банков път - само фактура. Предполагам, че и с плащане с карта не се прилага касова бележка. Разсъждавам си. Може и да греша. Зависи как е плащането.

# 758
Така съм поръчвала от Лили и нямах касова бележка. Питах ги и ми казаха, че щом съм поръчала с наложен платеж, бележката от куриера ми се явява касов бон за дадените пари. От тогава като поръчвам за игри винаги плащам с карта предварително

# 759
Когато поръчвам от аптека Гален винаги има     касова бележка и лист с поръката. Даже съм участвала в игри с техни бележки.

# 760
Тъкмо щях да пиша и аз за аптека Гален ,имам няколко поръчки от тях и винаги са с касова бележка вътре както и от Софармаси.

Когато поръчвам от аптека Гален винаги има     касова бележка и лист с поръката. Даже съм участвала в игри с техни бележки.

# 761
Аз наскоро щях да поръчвам от някоя аптека, но като тръгнах да завършвам поръчката със ситни букви пишеше, че ще получа фактура само по пощата във електронен вариант. Еми отказах се, тъй като щях да играя някъде. Поръчах от Гален, тъй като както по-горе са писали винаги изпращат. Не знам специално за Бену как е, но може и тяхната практика е да изпращат касова бележка или фактура във електронен вариант.

# 762
# 763
# 764
Четвърто теглене.

Общи условия

Активация на акаунт