Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 126
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 825
От айс кафето как се свързват?

# 826
# 827
От айс кафето как се свързват?
Никак ако е одобрена бележка и е въведен адрес всичко, направо изпращат

# 828
Престиж са започнали да качват последните печеливши.Ефес и била също са качили най-после,там се открих,но никой не се е свързал с мен.

# 829
Спечелилите от КК Метро, свързаха ли се вече и как чрез имейл или обаждане?

# 830
Свга се загледах в печвлившите,едни и същи имена са за всички видове награди.Изрично прочетох и условията,упоменато е по една награда,независимо от вида.Някой има ли координати,на които може да се пише?В инстаграм не отговарят.

# 831
  • Плевен
Две награди получих днес:

Наградата на Чупа чупс от коя дата е заявена?

# 832
KFC качиха. Надявах се на нещо, но... Пак има много повтарящи се имена

# 833
Аз със с Термо чаша от престиж 🙂

# 834
Момичета, аз с една касова бележка от кауфланд, спечелиш две награди - едната е от кроасаните на 7 days, а другата от играта с вафли морени. Това са първите ми награди, които някога съм печелила. Но сега се чудя как да процедирам като дойдат куриерите - на единият ще дам касова бележка за едната награда, но на другият мога ли да дам заверено копие на касова бележка?

# 835
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
За кърпата на Морени бележка не искат

# 836
Момичета, аз с една касова бележка от кауфланд, спечелиш две награди - едната е от кроасаните на 7 days, а другата от играта с вафли морени. Това са първите ми награди, които някога съм печелила. Но сега се чудя как да процедирам като дойдат куриерите - на единият ще дам касова бележка за едната награда, но на другият мога ли да дам заверено копие на касова бележка?
Днес ми донесоха кърпата Морени и не ми взеха бележката

# 837
Престиж са започнали да качват последните печеливши.Ефес и била също са качили най-после,там се открих,но никой не се е свързал с мен.
Печеля продукти от Ефес, благодаря, че споделихте.

Също така обещах, че ще споделя дали печеля в Кока кола - ами не, изгърмях две поредни седмици за стол около 60 хил диаманта, които бях събрала и нищо не печеля-освен да помрънкам, друго не мога да направя.

Скрит текст:
мрън мрън мрън мрън мрън мрън Grinning

# 838
Здравейте може ли и на мен лека подсказка за чашите на кола ,(оскубах малко етикети)

# 839
И аз съм с раница от Роден край, получих съобщение.

Общи условия

Активация на акаунт