Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 133 451
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте, включвам се рядко в игри и от никъде нищо не печеля! Каръщина. Имам два кода от кока кола пластмасови бутилки, разменям за един от стъкло, па да видим дали и от там ще е греда!
Благодаря Ви. Радвам се, че има хора, които печелят,до скоро си мислех, че тези игри са измама!

# 91
Здравейте,

Дали може някой да сподели в колко часът са спечелили наградите от шуменско и Кауфланд, моментните имам предвид.

Благодаря предварително

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 10:39 от Nedelina Tasheva 746240

# 92
  • София
Здравейте,

Дали може някой да сподели в колко чеса са спечелили наградите от шуменско и Кауфланд, моментните имам предвид.

Благодаря предварително
Бирата на Шуменско - в 22:37

# 93
Честит август!
Нека да е късметлийски!

Влизам да помрънкам, че отдавна нищо не съм печелила, за да счупя каръка Grinning

Пожелавам успех на всички!

# 94
Знаете ли дали е минало тегленето на телевизорите от играта на Нивеа Мен?

# 95
Честита рожба, мама Лиса!
Като гледам номерата на бележките на Узото, имам чувството, че са регистрирали сериен номер на пералня или фурна някои играчи!
И да питам- някой с известие за наградите от Чупата дали има? Доста време мина, хавлията май ще е за следващото лято...

# 96
Милка качиха късметлиите с ваучерите. Няма ме, мрън.

# 97
Не е награда, а благословия! Днес се роди нашият втори син.
Късметлийски месец на всички и най-желаните награди❣
Честита рожба и честито щастие, да е здрав и щастлив!
А в игрите - никъде ме няма, Милка, Узо...там пък колко бележки и нищо, Алвина(големи надежди) и нищо.

# 98
  • Пловдив
В Милка качиха победителите. Как уведомяват спечелилите?

# 99
В Милка качиха победителите. Как уведомяват спечелилите?
В предишната им игра , с подобна голяма награда , изпращаха СМС. Предполагам вече са писали на спечелилите.

# 100
Би трябвало да е с смс, както си процедират винаги. Няма ме, но и не съм разочарована. Тези тайни пътешествия не ме грабват много. Малко наградите са ми тип " Gift tube" или " Gift come true ", популяризират си сайтовете и се чудиш как да намериш време да ги оползотвориш, пък и да ти харесва.

# 101
Честит син , Мама Лиса! Здрав и силен мъж да бъде!

Участвам само в Роден край, нищо засега.
Благодаря за новата тема.

# 102
  • Nesebar
Дойде одеалото на сестра ми от хел ,мислихме ,че е порарено, а то се оказа за пикник.

# 103
  • При децата ми
Честита рожба Мама Лиса! Flowers Four Leaf Clover
Най-хубавя подарък! Да е здрав и много да ви радва! Flowers Four Leaf CloverRevolving Hearts

Късметлийски месец на всички и много желани награди!

Участвам в доста игри. В "Кока-Кола" най-вече! С кодове и бележки. Миналия месец майка ми е със сак, а аз с ваучер на стойност 100 лв., който пристигнаха миналата седмица.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 15:03 от Hrispa76

# 104
Честита рожба, Мама Лиса ❤️🎈❤️
Нека малкото лъвче расте здраво и щастливо, нека  изпълни дните ви с радост и много поводи за гордост!

Днес получих наградата от Nestea, куфарът определено е хубав. Организаторите на играта също заслужават похвали за бързото събиране на данни и изпращане на наградите!🍀❤️🍀

И пак се сетих за Salza. Предвид факта, че в тяхната игра не се качваха КБ и се спестиха даже тези усилия на рисувачите, очакванията ми са да има по-голям брой печеливши участия, които не могат да бъдат валидирани. Надявам се, че ще положат нужните усилия да изтеглят резерви и да раздадат всичкия обявени награди като по този начин се погрижат за имиджа си, който пострада покрай лошо организираната им игра. Могат да почерпят опит и добри практики от други организатори 🙂

Последна редакция: чт, 01 авг 2024, 15:06 от NellyG

Общи условия

Активация на акаунт