Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 753
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 270
Звънят от Heinz, явно днес теглят, с ваучер съм.

# 271
Имам два комплекта от плажния сет Комбо на Coca-Cola,ако някой желае бих се разделила с единия като бих го разменила
аз ще се кандидатирам,предлагам ваучера за 100 лв от кока кола

# 272

Мента Пещера - https://menta.bg/#play 🎁

# 273
Здравейте,
Синът ми е с Раница от Хел кафе, която обаче е отказана поради "разминаване на номера на касовия бон".
Реално при снимката се вижда нулата в началото, която обаче не е записана като номер на бона.
На снимката номера на бона е  041251, а при регистрацията бележката е записана като 41251, което според мен по никакъв начин не влияе, но явно според организатора не е така.
Случвало ли се е и при някои друг досега конктретно с Хелл?

# 274
  • София
Много смотани награди на Мента, рядко пускат игри и можеха да се постараят.

# 275
хубавците от кетчупа са написали същите победители за почивките като предишния месец
https://heinz-promo.bg/pobediteli/
Някой да се похвали с мейл от Колгейт от играта им с Кауфланд?

# 276
Здравейте,
Синът ми е с Раница от Хел кафе, която обаче е отказана поради "разминаване на номера на касовия бон".
Реално при снимката се вижда нулата в началото, която обаче не е записана като номер на бона.
На снимката номера на бона е  041251, а при регистрацията бележката е записана като 41251, което според мен по никакъв начин не влияе, но явно според организатора не е така.
.     Браво на организаторите,че следят касовите бележки.То по тази логика може да слагаме и махаме нули колкото си искаме.Иначе е ред за стандартното мрънкане Престиж 5:0,Морени 3:0, 7days1:0,nestea 2:0, Хел 2:0.Ами не е като да не участвам….До тук само едни чаши от КК.Нещо и наградите са много еднотипни,плажни кърпи,раници,торбички🤔

# 277
Здравейте от тегленето на 29.07 на нести, има ли някой който си е получил наградата. За колко време ги доставят горе долу ?

# 278
Ето ги печелившите и от двете тегления на Heinz- не виждам сега повторения
Скрит текст:
ПЕРИОД 01 – 31.07
ПЕЧЕЛИВШИ - Малки месечни награди
По 1 бр . – GIFT Ваучер на стойност 100 лв. печелят:
Евгения  Кабаева – xxxxxxx726
Иван Грозев -xxxxxxx447
Нели Гълъбова -xxxxxxx291
Марио Трендафилов -xxxxxxx302
Николета Томова -xxxxxxx560
ПЕЧЕЛИВШИ - Средни месечни награди
По 1 бр . – брандирани куфари Heinz печелят:
Величко Дробачки – xxxxxxx849
Иван Иванов -xxxxxxx671
Борка Атанасова – xxxxxxx346
Мария Хаджийска – xxxxxxx937
Радостина Борисова – xxxxxxx893
Светослав Колев – xxxxxxx333
Ина Димитрова – xxxxxxx611
Милена Богданова – xxxxxxx063
Митко Димитров – xxxxxxx643
Лидия Ташева – xxxxxxx415
ПЕЧЕЛИВШИ - Големи месечни награди
По 1 бр . – ваучери за 2 нощувки в Pirin Golf & SPA печелят:
Величка Найденова – xxxxxxx481
Иван Манджуков – xxxxxxx429
Тихомир Вълчев – xxxxxxx128
Алина Аленова – xxxxxxx475
Мартин Любомиров  – xxxxxxx516

ПЕРИОД 01 – 30.06
ПЕЧЕЛИВШИ - Малки месечни награди
По 1 бр . – GIFT Ваучер на стойност 100 лв. печелят:
Лили Стойкова – ххххххх870
Теньо  Тенев -ххххххх913
Камелия Георгиева – xxxxxxx704
Георги Георгиев – xxxxxxx654
Валентина Акимова – xxxxxxx332
ПЕЧЕЛИВШИ - Средни месечни награди
По 1 бр . – брандирани куфари Heinz печелят:
Ванеса Живина xxxxxxx226
Христина Овчарова xxxxxxx509
Никола Богданов xxxxxxx899
Гергана Попова xxxxxxx354
Иво Иванов xxxxxxx105
Румяна Георгиева xxxxxxx361
Михаил Бонков xxxxxxx548
Младен Младенов xxxxxxx969
Десислава Русинова xxxxxxx223
Ралица Николова xxxxxxx807
ПЕЧЕЛИВШИ - Големи месечни награди
По 1 бр . – ваучери за 2 нощувки в Pirin Golf & SPA печелят:
Борислав Борисов – xxxxxxx118
Александра Георгиева – xxxxxxx863
Валерия Томова – xxxxxxx605
Петя Катилова – xxxxxx480
Сергей Шахов – xxxxxxx435

# 279
Здравейте,
Не мога да помогна с опит по темата, но са много дразнещи тези едни и същи хора в тяхната игра, които са с по две еднакви награди от вид, че и няколко човека са и няколко от видовете награди с по две от вид....Много тъпо.

# 280
Поправиха ги на хейц точно бях написала и те се усетиха.

# 281
Здравейте,
Не мога да помогна с опит по темата, но са много дразнещи тези едни и същи хора в тяхната игра, които са с по две еднакви награди от вид, че и няколко човека са и няколко от видовете награди с по две от вид....Много тъпо.

Аз съм събрала бройката за Дубай вече, но нямам нито една моментна награда…. Joy

# 282
Цитат на: marinadp link=topic=1678469.msg48386115#msg483861

15 date=1722864509
Здравейте,

Аз съм събрала бройката за Дубай вече, но нямам нито една моментна награда…. Joy

На мен ми пратиха 2 ри път моментната награда колонка (дублираха я ) Писах им , на следващия ден пратиха куриер да си я вземат обратно. Въпроса е че ако не бях писала така и щеше да си остане...

# 283
Здравейте,
На снимката номера на бона е  041251, а при регистрацията бележката е записана като 41251, което според мен по никакъв начин не влияе, но явно според организатора не е така.

На мен ми се случи подобно нещо. При преписването съм разменила мястото на две числа, чисто техническа грешка. Така или иначе вината си е в мен. Пих една стдена вода и това е.

Нестий днес се изложиха.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 17:50 от megi_zdr

# 284
  • у нас
Нестий са явно отпускари
Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт