Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 087
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 420
Според мен си потърсете чашите, една дружка спечели в последните дни на играта и много отдавна й пристигнаха.

# 421
Интерлогистика носят Роден край

# 422
Здравейте народе,
за желаещите кодове от колата, пишете ми на лично и при първа възможност ще Ви пращам.
Минавам всеки ден покрай едно кафе и им взимам кодовете, та давам на някои в темата, ама покрай малката вече загубих кой кога е писал, че иска или не е успял да спечели.
Не обещавам на никой нищо - просто ще се опитам да съм Ви от полза поне с това.
Игри не успявам да качвам, та поне с това да се реванширам и отблагодаря за информацията която споделяте.

ПС: За днес раздадох кодовете, които имам, та от утре очаквайте да пратя кодове

Последна редакция: чт, 08 авг 2024, 10:03 от Антония Г.

# 423
  • При децата ми
Благодаря и аз на момичетата, които ми пратиха кодове! На Red Lady, на Антония Г. и на Стоянова! Flowers Four Leaf Clover
Тази сутрин се бях събудила рано, около 05:30 ч., пробвах, но опитай пак. Имах четири мои кода, плюс тези които ми пратиха и все "Опитай пак." Smile

# 424
Здравейте, ако някой има излишен код за КК ча чаши моля да ми прати и на мен за да си пробвам късмета. Успешен и късметлийски ден на всички!

# 425
Морени са публикували печелив. на ваучери за гориво..с доста бележки ме няма не очаквах да се печели толкова трудно при тях.

# 426
Да , и аз очаквах да е по-лесно в Морени. Ни кърпа , ни ваучер . И при 7Days за сега удрям на камък.

# 427
Най после и аз да спечеля нещо с ваучер за гориво съм от вафли морени 😁😊😁

# 428
  • ЛОВЕЧ
И аз съм с ваучер от Морени

# 429
И ваучер няма,каръщината продължава.

# 430
Някой беше ли спечелил телевизор от играта „Бъди готов за финала с P&G“? Дали може да сподели какъв е?

(Купете продукт/и Gillette, Old Spice, H&S на минимална стойност от 9.99 лв.
В Кауфланд)

# 431
Някой беше ли спечелил телевизор от играта „Бъди готов за финала с P&G“? Дали може да сподели какъв е?

В Кауфланд)
Току що получих мейл-изтеглена съм като резерва , искат адрес за доставка , но не знам сега печеля ли всъщност или не.....Много се зарадвах де Simple Smile

# 432
Печелите, честито! Също съм резерва.

В Кауфланд)
Току що получих мейл-изтеглена съм като резерва , искат адрес за доставка , но не знам сега печеля ли всъщност или не.....Много се зарадвах де Simple Smile

# 433
И аз получих мейл, че съм изтеглена като резерва и печеля топка.Въобще не помня коя е била играта

# 434
  • Nesebar
И аз съм с ваучер за гориво с една бележка.

Общи условия

Активация на акаунт