Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 987
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 510

[15бр. Комплект за пътешественици - Раница,  шапка , ветровка и водоустойчив калъф за телефон]

Новите награди на "Fuzetea" в приложението "Coca-Cola App" - от понеделник - 12.08.24г.

# 511

Ето ги моите 500лв в козметика за коса от Ми Аманте и Инстаграм!
Сега разбирам защо са "толкова скъпи".
Ароматите на всичко са невероятни!
Използвам сух шампоан от тийнейджърка, и винаги ми оставят бели петна по косата .
Този е на друго ниво!
Сякаш се изкъпах и минах през фризьор!
А косата ми мирише цял ден,сеедно съм със скъп парфюм!
ПРЕПОРЪЧВАМ!  ❤️🙏

# 512
Козметиката е супер, честито, Шу, на сикрет не съм видяла какъв е подаръкът, обаче с риск да ме сметнете за хейтърка, някаква награда раздаваха Хип, на която откровено се изсмях, щипка, която в комплект от 10 по магазините за един лев струва към два лева. Не знам как нямат срам от Хип да я предлагат въобще, още повече предвид цената и на млеката, и на пюретата, и на козметиката им. Пълна подигравка. Сори.

# 513
Shu34 честито , за очилата също.
Дъщеря ми ползва някакъв серум за растеж и крема( розовия)като си изправя косата- редовно си поръчва значи й харесва, смея да твърдя че има прекрасна коса.

Със ваучер съм от Колгейт и топка Адидас от Проктър енд Гембъл.
Нямам късмет в 7дейс и Морени , но няма й да участвам повече.
Най големия ми късмет е , че успях да купя билети от Евентим за Гришата и Джокович❤ ще изненадам любимия за РД

# 514
  • Сливен
Суитчера - има го като коментар, смао че по назад. А за Хипп-да, едната награда е щипка - Мм я спечели. 😆 Другата аз я спечелих - кутията за съхранение. Тази седмица купил пак продукт на Хипп, ама или е забравил да пита за карта или не са му дали. Аз се ядосвам, а той - щипката добре, ама ако ти се падне пак кутия, какво ще я правиш? Ти тази не ползваш. 😆😆😆

# 515
  • София
Благодаря на Stoyanova.А за кодовете на КК,които ми изпрати-много мил жест,макар и да не спечелих чашите.

# 516
Здравейте, търся МБ на А1

# 517
Мога да подаря по 2 кодчета от кк стъкло на първите двама които ми пишат.(раздадени)

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 11:01 от Dreamvarna

# 518
ПОДАРЕН Ако някой се нуждае от код за Fashion days

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 12:03 от Juli.m014

# 519
Подарени
Подарявам

Последна редакция: сб, 10 авг 2024, 18:39 от красми

# 520
Предлагам и код за  15% отстъпка на ненамалени артикули от Praktis 👨‍🔧
Пращам на първия писал

# 521
Ако някой го иска, нека ми пише на лично съобщение. 😊

# 522
  • Сливен
И аз като си видях мейла (бях 3 или 4та резерва от темата) първо звъннах на телефона и питах печеля ли или съм уведомена че съм резерва и един мъж ми каза, че печеля. Дали не са теглили и спечелилите сме = на резерва не знам, но срока за потвърждение е 7 дни и не се мотах, а печатих 😂😂😂
Аз писах на съпорт на първия мейл при регистриране на бележката. Отговориха ми, че ще проверят. Чакам да потвърдят, тогава ще дам данни.

Отговорът е че фирмата и мейла който им цитирах в писмото си , са оторизирани да проведат кампанията им.

# 523
  • Русе
Може ли Линк към играта на Хайнекен и Кауфланд...голямо търсене падна, но все стари игри намирам...

# 524
Привет, някой има ли купон за бира от Кауфланд, който няма да използва?

Общи условия

Активация на акаунт