Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 020
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 465
Честито на спечелилите, с 5 бележки ме няма в К и P&G за Тв-то.
А в другата им игра съм с 3 бележки, предполагам и там са изтеглени печелившите, нямам мейл.

# 466
Аз получих имейл за топка,но пише че наградата е над 100лв и искат ЕГН.На картинката изглежда като обикновена топка.

# 467
  • Варна
И аз днес получих раницата от Роден край. Интерлогистика доставят и искат бележката.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 468
Някой знае ли от коя бира е това?

# 469
Някой знае ли от коя бира е това?

[/quote
Бира Морети. Трябва да видите до кога беше играта

# 470
  • Пловдив
Да се запиша и аз с награда този месец: плажна чанта от Хел. Харесва ми, но май тази година ще се размина с морската почивка.
Желая на всички здраве и много късмет!

# 471
Аз получих имейл за топка,но пише че наградата е над 100лв и искат ЕГН.На картинката изглежда като обикновена топка.
В правилата пише, че топката е Adidas EURO 24

# 472
  • Пловдив
Има ли игра с уиски/джин/водка в момента? Знам за Мента Пещера - разписах се там Joy
И за шоколадови бонбони ако има - идеално Joy Събраха ми се няколко повода за черпене и уикенда ще избухване, та да съчетая приятното с още по-приятното

# 473
И аз като си видях мейла (бях 3 или 4та резерва от темата) първо звъннах на телефона и питах печеля ли или съм уведомена че съм резерва и един мъж ми каза, че печеля. Дали не са теглили и спечелилите сме = на резерва не знам, но срока за потвърждение е 7 дни и не се мотах, а печатих 😂😂😂

# 474
Има ли игра с уиски/джин/водка в момента? Знам за Мента Пещера - разписах се там Joy
И за шоколадови бонбони ако има - идеално Joy Събраха ми се няколко повода за черпене и уикенда ще избухване, та да съчетая приятното с още по-приятното
И аз търся такава игра-да разкарвам вафлите и кроасаните 🤣

# 475
Видях си името и телефона в Хайнекен и Кауфланд за очила и шапка, но все още не са ми звъняли, други има ли , които още да не са ги уведомили.

# 476
# 477
  • Сливен
И аз като си видях мейла (бях 3 или 4та резерва от темата) първо звъннах на телефона и питах печеля ли или съм уведомена че съм резерва и един мъж ми каза, че печеля. Дали не са теглили и спечелилите сме = на резерва не знам, но срока за потвърждение е 7 дни и не се мотах, а печатих 😂😂😂
Аз писах на съпорт на първия мейл при регистриране на бележката. Отговориха ми, че ще проверят. Чакам да потвърдят, тогава ще дам данни.

# 478
Здравейте! В сайта на Ина Есеншълс има колело с почти 100 % сигурност за безплатна вода с бял бор против гъбички.  Разбира се, с доставка 5 - 6 лв.

# 479
  • Пловдив
Благодаря Heart
Сигурна бях, че има игра на някое уиски, но така и не можах, да я намеря.

Общи условия

Активация на акаунт