Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 130 896
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте! Дали има някой , който вече е получил топка/тениска/сет от играта на Хайнекен?

Няма такъв жив човек🤣 Аз със сигурност вече не знам, къде са ми бележките. Голяма излагация спретнаха, дайте да им пишем, поне да не търсят бележките!

Ха, знаете ли, че май нищо няма да получим, вече няма и следа от играта, от печеливши и т.н, няма никакви доказателства.

Последна редакция: пн, 12 авг 2024, 16:06 от evhen

# 601
Ето моята награда от Роден край.
Нямам нужда от раница, но продуктите са супер. Добре че не ми се падна чаша.
Иначе слаба работа от към участия и награди...

# 602
Здравейте, някой спомня ли си че миналия месец имаше игра с регистрация на София мел. Датата за теглене мисля, че беше 12 август, но не намирам играта!

# 603
  • София
Здравейте, някой спомня ли си че миналия месец имаше игра с регистрация на София мел. Датата за теглене мисля, че беше 12 август, но не намирам играта!
Ето линк, но все още няма обявен печеливш: https://sofiamel.bg/promo/#home

# 604
Здравейте, би ли могъл някой да ми каже как се събират тези fuzecoins , нещо не намирам информация. Благодаря предварително!

# 605
Здравейте, би ли могъл някой да ми каже как се събират тези fuzecoins , нещо не намирам информация. Благодаря предварително!

Доколкото разбрах аз, сканират се касови бележки.

# 606
https://www.coca-cola.com/bg/bg/legal/terms-and-conditions
Правилата на игрите на Coca Cola ( и FuzeTea)

# 607
Аз мога а да приема купони за КК от КФ за 0.01 ст 🙂.
Ограничиха ме в Инстаграм, въпреки, че гледам да не тагвам често.
Иначе да се похваля, от никъде нищо 🤣, засега 😉

# 608
  • In The Middle Of Nowhere
Давам тези купони заедно за кауфланд

Пишете ми на лс

# 609
  • Плевен
Публикували са най-накрая печелившите в игрaта „КОЕ Е МАСЛОТО ЗА ТВОЯ АВТОМОБИЛ? Трябваше това да се случи в срок от 5 работни дни от приключване на играта на 14 юли, т.е. до 19-ти юли. Датата 27 юли на която уж са публикували печелившите не е вярна, тъй като влизах редовно в сайта им да проверявам и до средата на миналата седмица нямаше нищо публикувано, а сега хоп има такива със задна дата.Angry
https://bg.totalenergies.com/bg/pechelivshi-ot-igrata-na-totalen … a-tvoya-avtomobil

Малко несериозно ми се вижда това условие от правилата им
Цитат
5.5. Спечелил участник, който не може да бъде намерен в срок от 3 (три) дни, ще бъде дисквалифициран и губи право да получи награда. Организаторът няма да провежда второ теглене на печеливши.
най-вече второто изречение, но все пак може би имат право на това условие, след като  наградата е със стойност около 300 лв., без изискване за покупка на продукт за определена стойност за да се участва.Thinking

Дано има печеливши сред Вас и не са попаднали под рестрикцийте на цитираната т. 5.5. от правилата им.Yum

# 610
А някой нещо от чупа чупс? Една позната е с Нинтендо и него знам, че го получи, но аз чакам от дребните награди.

# 611
Нести не трябваше ли днес да публикуват?

# 612
Нести не трябваше ли днес да публикуват?
И миналата седмица не качиха в понеделник, както е по правилата им.

# 613
# 614
  • София

За Верано много искам и моето име да е .. в някой от следващите редове,  но.. явно човек може да спечели и двете награди, което драстично намалява шанса..

Мрън.. чакам само Нестий и се надявам на куфар, много го искам, изглежда ми толкова сладурски, изобщо не бих махала брандирането му...

Успешна седмица на всички!

Общи условия

Активация на акаунт