Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 005
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 780
Получих съобщение от Мента, печеля чанта. Не е наградата, която исках, но все пак се зарадвах.

# 781
Виждам номер като моя в Морени,но пише,че тегленето е за периода 01.08-07.08.,а моята единствена бележка е от 13.08.,така че е възможно да не съм аз Вашите бележки (на спечелилите) от кога са?

# 782
Къде виждате печелившите от втората седмица на Морени? Аз виждам само от първото теглене.

# 783
Спечелих две награди през последните две седмици от Инстаграм. Кутия с гримове на Kodi professional.
Една от най големите ми награди - 500 лв. ваучер за Radapola, от играта на Suzi&Reni. Тук обаче срещнах трудности. Веднага ми писаха да се свържа с Radapola, че те ще ми издадат ваучера. Това беше преди 10 дни. Писах им няколко пъти, най - накрая ми отговориха, да вляза в сайта и каквото си избера да им го пратя на съобщение в Инста. Учудих се, питах понеже е голям може ли на два пъти, можело като си поема доставката. Така... Избрах си, казаха ми, че е налична роклята, поръчах, айде вече не била налична на другия ден. Съжалявали. Тъй като вече си пишехме за пореден път ги помолих да ми издадат ваучера, който съм спечелила и аз когато реша да вляза и да си го изхарча. Споменах, че не ми е удобно за всяко нещо да им пиша.... Можело, но нямало да може на два пъти. Съгласих се, никакъв проблем. И така, вече седмица. Не знам да продължавам ли да им пиша?

# 784
Спечелих две награди през последните две седмици от Инстаграм. Кутия с гримове на Kodi professional.
Една от най големите ми награди - 500 лв. ваучер за Radapola, от играта на Suzi&Reni. Тук обаче срещнах трудности. Веднага ми писаха да се свържа с Radapola, че те ще ми издадат ваучера. Това беше преди 10 дни. Писах им няколко пъти, най - накрая ми отговориха, да вляза в сайта и каквото си избера да им го пратя на съобщение в Инста. Учудих се, питах понеже е голям може ли на два пъти, можело като си поема доставката. Така... Избрах си, казаха ми, че е налична роклята, поръчах, айде вече не била налична на другия ден. Съжалявали. Тъй като вече си пишехме за пореден път ги помолих да ми издадат ваучера, който съм спечелила и аз когато реша да вляза и да си го изхарча. Споменах, че не ми е удобно за всяко нещо да им пиша.... Можело, но нямало да може на два пъти. Съгласих се, никакъв проблем. И така, вече седмица. Не знам да продължавам ли да им пиша?

А аз моите гримове от същата игра вече си ги ползвам. С Рени си писах, тя каза,че самите фирми си изпращат подаръците. Давала им само данни, та явно Радапола не са особено коректни, щом тегленето беше на 04-05.08. Аз бих ги гонила до дупка.

# 785
На Хайнекен качваха ли се бележките, помните ли?

# 786
Най-сетне дойде и топката от Хайнекен! Много ми харесва!

имам две запазени бележки на Хайнекен, с дата м.Май ли трябва да бъдат, аз чакам тениска, но нямам известие от куриер.

# 787

Винаги се качват.

# 788
Най-сетне дойде и топката от Хайнекен! Много ми харесва!

имам две запазени бележки на Хайнекен, с дата м.Май ли трябва да бъдат, аз чакам тениска, но нямам известие от куриер.
Моята печеливша бележка беше от Април. И аз нямах известие от куриер-направо ми звънна,че имам пратка , да го упътя / от Европът/

# 789

Винаги се качват.

Значи тези са пълни малоумници. За номер на бележка бяха записали в протокола някакви си 4 цифри в дясно, аз точно си прибирах бележките и куриерът го видя.

# 790
Къде виждате печелившите от втората седмица на Морени? Аз виждам само от първото теглене.
И аз не ги виждам, а днес трябваше да ги качат ако евентуално не са решили да е утре или по късно

# 791
Някой получи ли си заявена награда от Chupa Chups ?

Аз заявих на 17.05.2024 г, в правилата пише в срок от 40 (четиридесет) работни дни след края на кампанията - 21.06.2024 г.. По мои сметки утре изтича срока

# 792
Подарявам!

# 793
  • Пловдив
Винаги се качват.
Значи тези са пълни малоумници. За номер на бележка бяха записали в протокола някакви си 4 цифри в дясно, аз точно си прибирах бележките и куриерът го видя.
Да, същата работа. Моята бележка беше от Кауфланд. По телефона ми казаха номера на касовата бележка с която печеля. Търся, търся..., нямам такава... Помислих, че съм изхвърлила точно печелившата бележка, въпреки, че винаги чинно си ги прибирам и пазя. И ден преди да дойде куриерът, викам, чакай пак да търся този номер сред бележките ми. И случайно погледът ми пада на Бон и виждам, че този номер са ми цитирали като печеливш. Аз досега вкарвах друг номер и друго число съм регистрирала в играта. За да обясня по-добре, ето в синьо съм заградила Номера, който винаги съм регистрирала в игрите. А в червено, номера, който търсеше куриерът:
Скрит текст:

# 794
Моля, за извинение ако е споделяна тази игра на Девин и  Кауфланд!
При покупка на 3 и повече газирани води, регистрация на к.б., 10 награди полет с балон. От 12.08 до 25.08 само за Кауфланд. https://promo.devinair.bg/
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 15 авг 2024, 18:10 от denyil

Общи условия

Активация на акаунт