Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 132 091
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 855
  • София, Дружба 2
И при мен е страшна картинката тази година, от никъде нищо, а участвам както винаги до сега. Чаши не успях да спечеля, слушалките съм 7:0 за Милка. Трагедия Simple Smile

# 856
Има развитие от вчера . Не издържах и им писах отново, след като никой не ме потърси повече. Направо им писах мислят ли да ми изпращат? След няколко часа ми върнаха, да в най - кратки срокове. Писах, че очаквам и след 10 минути го имах. Без обяснения до кога е срока му. Пак им писах, оказа се, че бил уж безсрочен. Честно да ви кажа отдъхнах си, но ми остана едно гадно чувство, че трябваше да се моля и нахалствам.

# 857
  • Sofia
И при мен нищо - участвам с покупки и в инстаграм и нищо. Не зная на какво се дължи това през настоящата година, много ли станаха измамниците - не знам.

# 858
Носят слушалките от 7 дейс с европът пригответе си бележките

# 859
  • Сливен
За град Сливен, магазин Дъга /ако има някой който да не е видял все още 😁/-безплатни мостри на ТеоБебе и Пуфис - Пуфис са 4ка обаче.

# 860
Огромно благодаря на Stoyanova.A и на Станимир за кодовете и напътствията - за две вечери - два комплекта чаши спечелих! Благодаря Sparkling HeartДа ви се връща доброто!!!
Здравейте. От един профил ли спечелихте два комплекта чаши?

# 861
Няма как да е от един. Аз още се боря за чаши като ми попадне код.
Днес има купон в Кауфланд вафла Кноперс за 1 ст.

# 862
  • Елхово
Огромно благодаря на Stoyanova.A и на Станимир за кодовете и напътствията - за две вечери - два комплекта чаши спечелих! Благодаря Sparkling HeartДа ви се връща доброто!!!
Здравейте. От един профил ли спечелихте два комплекта чаши?
От 2 различни профила!

# 863

Дойде куфара. ❤️

# 864
Подарявам купона за пастет, ако някой го иска да пише.

# 865
  • Сливен
Във Фейсбук ми излезе като "спонсорирано".

# 866
Здравейте! При взимане на нещата от Чупата, трябват ли касовите бележки?

# 867
И аз подарявам купона за пастета, така и не го заредиха при нас. Днес изтича.

# 868
  • оттам, откъдето започва България
Чета, че се търсят кодове от стъкло на КК. Такива нямам.
Отдавана излязох от игрите на КК, но да питам, кодове от пластмасови шишета трябват ли ви, или капачките директно да отиват за друга кауза?

# 869
Аз приемам кодове, ако имате излишни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт