Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 963
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 930
Върви ми на BuzzStore!
Имам два мейла днес.
• 1 x Течен сапун за ръце Teo Nature Elixir, 300 ml
• 1 x Течен сапун Teo Nature Elixir, паучпълнител 500 ml
• 1 x брандирана кърпа за ръце
+
1 бр x Savex Premium Fresh (24 изпирания)
1 бр х Savex Premium Color (24 изпирания)

От миналата седмица чакам и продукти от Gliss,пак от там...

Шампоан за коса Ultimate Repair

Възстановяваща маска за много изтощена и суха коса Repair 4-in-1.
Аз вече много пъти участвам и за сега нищо ☹️ аз ли греша някъде или просто нямам никакъв късмет 🍀

# 931
Мисля, че са ме изтеглили в Дав. Участвах с една бележка за 20 лв. Сега за да участвам за телефон, какво следва?
И аз това се чудя /спечелих от първото теглене/. Като си погледна в профила-натрупаната сума не се е променила.

# 932
  • у нас
Някой писа ли на организаторите на играта на Ефес и Била за повтарящите се имена? Споделете къде им писахте, за да драсна и аз някой ред. Много дразнещо няколко човека с по няколко награди, а по правила може само една.

# 933
Аз им писах в инстаграм,само този контакт намерих,отговор нямам.Днес ми се обадиха за адрес за доставка,една груба и нервна дама,да мв уведоми,че е за моя сметка доставката.Отново зададох въпроса,но ми затвори телефона.Ще си помисля,дали прословутата лежанка да не постои в офиса и да си платят и двете доставки.

# 934
Аз им писах в инстаграм,само този контакт намерих,отговор нямам.Днес ми се обадиха за адрес за доставка,една груба и нервна дама,да мв уведоми,че е за моя сметка доставката.Отново зададох въпроса,но ми затвори телефона.Ще си помисля,дали прословутата лежанка да не постои в офиса и да си платят и двете доставки.
Това, че доставката се поема от печелившият пише ли го някъде в правилата? Щях да купя бира но се замислих ако взема и спечеля стек тя доставката ще е по скъпа и от бирата.

# 935
  • Пловдив
Някой писа ли на организаторите на играта на Ефес и Била за повтарящите се имена? Споделете къде им писахте, за да драсна и аз някой ред. Много дразнещо няколко човека с по няколко награди, а по правила може само една.

писах тук office@avendi.bg
и в наградите на кауфланд има повтарящи се имена, не само на билла.

# 936
  • у нас
В правилата на Ефес не е изписано никъде, че доставката е за сметка на печелившите. Сега ги четох пак. White angel, Dundi73, благодаря.

Последна редакция: вт, 20 авг 2024, 10:06 от Sinara

# 937
  • ЛОВЕЧ
Да ви кажа лично аз съм разочарована от наградата на Дав, несесера е от плат ,нищо особено ,дори наградата не е стик,а 55 гр. Душ гел,пълна подигравка

# 938
Да напомня, ако някой все още не си е използвал гифт картата от 7 days- безплатния срок изтича. Моята изтича утре, след това има такса- около 6 лв. някъде беше.

# 939
С някой свързаха ли се от играта на КК Метро?

# 940
Е не! Наистина излагация от Дав. 1000 награди, ама със стойност по-ниска от цената на доставката.

# 941
  • София
Спечелете книги до 22 август

Спечелете кино-билети за филма "Гарванът" до 22 август
Спечелете кино-билети за филма "Гарванът" до 26 август

# 942
Днес пристигна дронът от Salza. Сравняват имена и Егн от лична карта, вземат печелившата бележка и се попълва протокол. Накрая даже и снимка с дрона ми направиха 😁

и нашите награди пристигнаха днес!

# 943
На Дав взех душ голове, защото ги харесваме у дома. След това четох правилата, не помня да е пишело нищо за сапуните, и реших да взема от тях, тъкмо да си допълня сумата за другите награди. Добре че не съм я регистрирала тази със сапуните, но остава едно съмнение у мен дали не са редактирали в последствие правилата и да е дописано за сапуните.
Комплектът наистина си е подигравка, очаквах да е стикче, така го виждам на картинката, иначе не съм сред печелившите

# 944
За сапуните съм сигурна,че го пишеше още в началото,защото ми направи впечатление,дори си помислих,че е много хитро като условие,за да не можем да си допълним сумата със сапунче,а отново нещо по-скъпичко да се вземе...иначе за тези наградки-подигравки нямам думи!
Ето какво е посочено в правилата като съдържание на несесера: СТИК и сапун

Общи условия

Активация на акаунт