Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 078
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 125
От Златна рибка ме бяха тагнали, но не ми беше излязло никакво известие, случайно си видях името в сторитата им. Наградата вече е при мен, много са бързи.

# 1 126
Здравейте .спечелих от Дав и днес си взех несесера с правилните продукти .Четох условията ,но не ми стана ясно дали участвам с тези бележки( на стойност 15 лв ) за следващи тегления за по -големите награди

# 1 127
Ъпдейт по казуса ми с неразбралите за томболи продавачки. Получих наградата обезщетение от Джордани кафе. Хората ми казаха направо аз да си избера награда, та си харесах ръчен чадър. Още на следващия ден беше при мен! Доволна съм.

# 1 128
Ох, колко време се чака награда от Rozali .. Имам съобщение на 9.07., изпратила съм данни още същия ден, отговор няма, пратка също?

Казаха,че след 15 август ще пращат.... Мина и замина

# 1 129
Ето печелившите от Златна Рибка в Инстаграм:

Скрит текст:

# 1 130
Ооо. Много благодаря, че качихте печелившите от златна рибка. И аз съм сред тях, а нямам никакво известие или съобщение, да съм отбелязана.
За трети път се виждам сред печелившите в различни игри, благодарение на някой, който ги е качил в темата.
Редактирам - Писах им на лс, но ми изписва, че няма да получат съобщението ми, защото не са разрешили   съобщения от хора които не следват. Тагнах ги в поста им да попитам как ще се свържат с печелившите. Ще чакаме отговор 🙂

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 11:12 от zlplst

# 1 131
Здравейте, напоследък не участвам почти никъде. Много се опорочиха игрите. Тези  далавери с рисуваните  бележки много ме демотивираха. Ама и част от самите организатори не са никак коректни, обявяват игри и после се покриват.  Не може луксозен  Минерален комплекс като  “Terme di Hissar” да се излага и вече два пъти при Giveaway да не раздават никакви награди. Значи ние потребителите да коментираме, да споделяме на стори, да популяризираме комплекса  и накрая организаторите  да се скрият като мишки, защото са обещали три билета за безплатен вход. То пък голямата награда. Първия път си замълчах, но сега реших да ги попитам, отговориха, че съжаляват, че не съм видяла тегленето. Как да го видя, като такова не е имало, нарочно ги наблюдавах под лупа.

# 1 132
Благодаря за споделения списък от Златна рибка - печеливша съм, но  не съм тагната и нямам никакво съобщение!

# 1 133
Току що получих съобщение в ИГ от златна рибка. Явно печелившите са доста и се свързват бавно.

# 1 134
В една от последните игри на PG, със 65 награди - ролер за лице и разни други, в групата писаха само 3-4 човека, че са изтеглени. Много странно....

# 1 135
Някой дали си е получил чашите от кока кола, да каже за колко време пристигат? И аз успях да спечеля един комплект та се чудя сега кога ще го получа.

# 1 136
Някой дали си е получил чашите от кока кола, да каже за колко време пристигат? И аз успях да спечеля един комплект та се чудя сега кога ще го получа.
Вече даже ги продават във фейса редовните "играчи"

# 1 137
  • София
За чашите

# 1 138
Edit: Получих MB - Благодаря!

Здравейте, ще помоля за MB на А1, ако на някой му се паднат от колелото на късмета.
Моля пишете ЛС, за да дам номер.

Футболната тениска от Хайнекен от играта през април месец, толкова чакане да дойде и накрая на никой вкъщи не стана този размер Grinning
Отиде подарък за брат ми.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 18:56 от royz

# 1 139
  • ЛОВЕЧ
Здравейте, ще помоля за MB на А1, ако на някой му се паднат от колелото на късмета.
Моля пишете ЛС, за да дам номер.

Футболната тениска от Хайнекен от играта през април месец, толкова чакане да дойде и накрая на никой вкъщи не стана този размер Grinning
Отиде подарък за брат ми.

пишете ми

Общи условия

Активация на акаунт