Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 149 - август 2024)

• 131 058
  • 1 399
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Washington,USA
Edit: Получих MB - Благодаря!

Здравейте, ще помоля за MB на А1, ако на някой му се паднат от колелото на късмета.
Моля пишете ЛС, за да дам номер.

Футболната тениска от Хайнекен от играта през април месец, толкова чакане да дойде и накрая на никой вкъщи не стана този размер Grinning
Отиде подарък за брат ми.
Дай номер

# 1 141

Скрит текст:
Някой забелязал ли е колко много са вдигнали Coca-Cola кодовете за участие? Давам пример - Преди 1 година за "OptiGrill" са изисквали 5 кода и шанс - 1 от 200 печели / сега искат за същата награда 7 кода , а шансът е двойно по-малък - 1 от 400 печели.
*И също така - лично на мен ми писна с това "1 от 100 печели , 1 от 500 печели" - по-хубаво ще е както преди да пуснат месечна томбола и който когато иска и с колкото си иска билета да се включва ( не като сега влизаш вторник и наградите изчерпани понеже има само 500 билета за участие и са изкупени още понеделник )

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 21:25 от Станимир 😎

# 1 142
  • София
Ако съдя по копченцата, миналогодишният оптигрил е по-евтин модел от сегашния и е възможно затова да се искат повече кодове. Но за шансовете си прав. Simple Smile Стават все по-малки. Simple Smile

# 1 143
  • Сливен
То във игрите май станало като и в работата - 1000 човека за 5 работни места=5 награди, а участват 1000 че и повече души. 😑 Преди няколко години, с 2, 5 и 10лв /най-много 💸/, се печелеха такива награди, а сега  с тези пари, в някои игри даже едно участие не можеш да направиш.. 🙄🙄🙄 Губи се всякакъв смисъл и то за това, във Инстаграм и Фейсбук играят повечето хората, и правят по една камара профили.. А пък после като спечелят  или не спечелят, се правят на "ощипани". 😆
И за да не е СПАм - в кашона с наградата имаше 12 пауча и 6 пюрета на ГЕРБЕР. Само като им видях  цената днес, в магазините 😱😱😱 🤐🤐🤐
Радвам се  на тези, които печелят в Социалните мрежи /става дума  за хора от Форума, с които се познаваме /-все пак отделят не малка част от  времето си, за да участват. 👏

# 1 144
Подарявам тениската от играта на Хайнекен.Размер Л

# 1 145
В една от последните игри на PG, със 65 награди - ролер за лице и разни други, в групата писаха само 3-4 човека, че са изтеглени. Много странно....
аз също съм с награда от тях, ролер за лице.

# 1 146
Още една игра с покупка за 150 лв https://www.metro.bg/igri/metrochasie24

# 1 147
  • София
Нова игра на Old Spice в Лидл:
https://pgonlinepromos.bg/OldSpiceAugust24
Скрит текст:

# 1 148
Преди няколко години, с 2, 5 и 10лв /най-много 💸/, се печелеха такива награди, а сега  с тези пари, в някои игри даже едно участие не можеш да направиш.. 🙄🙄🙄
Проблемът е в хората, които играят. Защо играят? Не може да се радват на награди с покупка от сорта на сапунчета и душ гелове, тениски, шапки, мешки, несесери и да се очаква, че ще започнат да дават по-хубави награди.

Дават пари хората, за да получат мострички и рекламни материали. Rolling Eyes

Сетих преди много години имаше "награда" книга с вестник(май 24 часа). Бяха някаква поредица. Такава награда ще ти остане дълги години в колекцията и ще ти напомня откъде я имаш. А таниската?
Спомням си и маргарин Калиакра с подарък към всяка опаковка диск с музика от различни държави или курсове по чужд език.
(Снимките са от OLX)

# 1 149
  • Сливен
Тези дискове ги имам и аз. 🤣
Да, така е, прав си.
Давам един пример - преди 5-6 години купих продукт на Престиж, за 2лв. и спечелих хладилна чанта,даже бях споделила тук. И до ден днешен си я използвам. За такъв тип награди говоря също - участие с покупка, на минимална сума/цена, за да спечелиш нещо желано или такова, което ще се ползва. А не с цел продажба 🙄🙄

# 1 150
Аз помня времето когато режех точки от сапуни Арома и пращах по пощата .(Малко съм пораснала Head Band)

# 1 151
  • Сливен
Единственото нещо, което съм изпращала(по пощата), бяха капачки на Каменица през 2011 година и спечелих джага.😁 Послучай 120та им годишнина,дори направиха още едно теглене, заради многото желаещи, мисля че още 100 джаги раздадоха. Тогава все още не бях много активна във форума,даже не знам дали имах и профил  🤔.

# 1 152

Нови допълнителни награди в "Coca-Cola App" - до 01.09.24г. 🥳🎁

Скрит текст:
Награди:
🤩 1 от 2бр. Гейминг лаптоп "MSI-ThinGF63" ( 12 🪙 & 50 💎 )
🤩 1 от 10бр. Оптигрил "Tefal" ( 5 🪙 & 50 💎 )
🤩 1 от 4бр. Смартфон "Samsung Galaxy A54" ( 10 🪙 & 50 💎 )
🤩 1 от 2бр. Аудио система "Samsung - MX-ST40B" ( 7 🪙 & 50 💎 )
🤩 1 от 18бр. Гейминг клавиатура "Logitech" ( 4 🪙 & 50 💎 )

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 12:20 от Станимир 😎

# 1 153
Още една игра на P&G. За Кауфланд

# 1 154
И на Маги изрязвахме точки и пращахме, вече не помня за какво играхме Wink

Общи условия

Активация на акаунт