Бременност веднага след аборт

• 992
  • 9
  •   1
Отговори
Здравейте дами искам да ви раскажа моята история а вие да ми кажете вашето мнение
На 8 юни ми беше последната менструация и на 7 юли за съжаление абортирах имах кървене горе долу две седмици и сприя другото което е аз и партньора ми много искаме детенце та искам да ви кажа менструация още няма направих 3 теста за бременност на ClearBlue електронен показва + 1,2 седмици  отидох до личния ми гениколог 
Прегледаме но няма плодно сакче няма нищо пусна ми кръвни изследвания показва бременност на другата седмица отидох отново за кръвни изследвания кръвния тест е още по положителен от миналия кръвен тест какво ще кажете според вас защо още не се е показало още е много мъничко ли??

# 1
след аборт е хубаво да се минат 2-3 месеца и тогава бременност.

# 2
А гинекологът какво казва?

# 3
  • София
Може би хормонът не се е изчистил от организма все още и това да е причината за положителен тест.

# 4
А какви са стойностите на положителния и "още по-положителния" резултат за ЧХГ и кога са направени? Лекарят разгледал ли е възможността за извънматочна бременност?

# 5
А какви са стойностите на положителния и "още по-положителния" резултат за ЧХГ и кога са направени? Лекарят разгледал ли е възможността за извънматочна бременност?
НА ТЕЗИ ЧХГ не им разбирам много геникологат ми лазва за резултата първо беше 79,5 втория тест беше 95,5 сега в петък ще ми каже резолтата гениколшката щом е било 79.5 а сега е 95.5 значи има бременност то и гениколкошката ми го каза обаче все още не се вижда бебето каза че е възможно да съм още в началото и за това

# 6
През колко време е давана кръв?

# 7
През колко време е давана кръв?
Първото е на 24  второто е на 25 и вчера отново ми взеха кръв резолтата ще разбера в петък

# 8
Според мен тестовете отчитат още хормона от бременността, която сте изгубила. Все пак не съм лекар, но с описаните интервали ми се вижда в рамките на невъзможното да пометнете и забременеете мигновено в рамките на около 2 седмици.

# 9
Според мен тестовете отчитат още хормона от бременността, която сте изгубила. Все пак не съм лекар, но с описаните интервали ми се вижда в рамките на невъзможното да пометнете и забременеете мигновено в рамките на около 2 седмици.
Бременност има но за съжаление е извънматочна

Общи условия

Активация на акаунт