Аборт. Забременяване и износване след това - Тема 98

• 23 178
  • 774
  •   1
Отговори
# 300
Да де, за това с Ния искаме да видим резултатите от такова изследване. Разбира се, със скрити лични данни.

# 301
  • На изток от Ада
Ако го открия ще покажа. Сравняваме го с моят от Геника и в нейният имаше повече неща. Не го откривам а нямам връзка с нея

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 12:31 от nasito8988

# 302
Здрвейте, от няколко дни се опитвам да запазя част при ди-р Михайлова в Александровска болница на тел. 02/9230 760, но никой не отговаря  Sad Само този телелфон намирам в интернет, може ли някой да ми каже ако знае друг номер на който да звънна. Благодаря ви предварително

# 303
  • Замък сред облаците
Това е тел на имунологична клиника, ест че няма да го вдига (а защо и въобще го публикуват, не знам). На регистратура ДКБ се запазват часове, пробвай 02/9230592. Най-горе на сайта на Александровска е.

# 304
Това е тел на имунологична клиника, ест че няма да го вдига (а защо и въобще го публикуват, не знам). На регистратура ДКБ се запазват часове, пробвай 02/9230592. Най-горе на сайта на Александровска е.

Много ти благодаря, АА Wink)))  Поне в три различни сайта го видях и то срещу името специално на Михайлове и си мислих, че там трябва.

# 305
Здравейте! След инвитро и замразен трансфер съм в 10 г.с. + 5 дни. Правих пренатален тест. Според резултатите от теста и от ехографа, трябва да прекратя бременността по медицински причини. В неделя ще ми правят кюретаж. Исках да попитам вие как се чувствахте след него? Имахте ли някакви проблеми? Изпитвам страх от него...

# 306
  • На изток от Ада
Нямам проблеми. Но от мн кюретажи ми откриха хроничен ендометрит

# 307
Здравей, много съжалявам! Sad Аз лично след кюретажа нямах неразположения и болки, след 1-2 дни почивка можех да се върна към нормалния си начин на живот. Приспиват те с много лека упойка за доста кратко, няма от какво да се притесняваш. Като се събудиш от упойката, ако ще ти е за пръв път, може да ти е лошо, да повърнеш, но отминава и след това просто ти е отпаднало и си лежиш. Пожелавам ти да мине леко физически, за психически е ясно, че няма как. Кураж и сила пожелавам и скорошен успех!

# 308
Здравейте! След инвитро и замразен трансфер съм в 10 г.с. + 5 дни. Правих пренатален тест. Според резултатите от теста и от ехографа, трябва да прекратя бременността по медицински причини. В неделя ще ми правят кюретаж. Исках да попитам вие как се чувствахте след него? Имахте ли някакви проблеми? Изпитвам страх от него...
Съжалявам! Не се притеснявай, болка има като при цикъл. Аз дори се върнах на работа след 4 дни, за да не полудея. Физическата болка я няма, но психическата травма е по-тежка. На хормоните също ще им трябва време да се възстановят. Кураж и сила!

# 309
Не се притеснявай от кюретажа, рутинна процедура е. След него в най-честия случай кървенето е слабо. Аз лично нямах никакви болки, препоръчаха ми профенид супозитории или парацетамол ако все пак се наложи, но ти ще ги питаш какво и дали да взимаш нещо. Стиснати палци да мине бързо всичко.

# 310
Според моите репродуктивни лекари тук и в Турция, които следят всички новости, тромбофилията не е голям рисков фактор за аборт.
Аз се консултирах и с генетик. И ми каза, че в ранни седмици няма как тромбофилията да е причината.

# 311
Много съжалявам, Happiness. Изпращам прегръдки.
По-запознатите могат ли да кажат, не трябва ли да се назначи хорион биопсия? Може ли само по пренатален тест и ехографски преглед да се даде категорично заключение за аборт?

# 312
Много съжалявам, Happiness. Изпращам прегръдки.
По-запознатите могат ли да кажат, не трябва ли да се назначи хорион биопсия? Може ли само по пренатален тест и ехографски преглед да се даде категорично заключение за аборт?
При мен решението се взе категорично след  амниоцентезата, въпреки че всички бяха категорични какво виждат на феталните морфологии.

# 313
Тя не писа да е правила, то няма и как в 10+5. Мислех че трябва да има категорични доказателства за аборт по медицински причини. Та за това и попитах по-запознатите.

# 314
Тя не писа да е правила, то няма и как в 10+5. Мислех че трябва да има категорични доказателства за аборт по медицински причини. Та за това и попитах по-запознатите.
Хорионбиопсията мисля може да се прави между 8-12 седмица. Амниоценрезата е препоръчителна към 17-18-та.
Ако обаче са касае за твърде очевиден проблем може би се взима решение да се процедира направо към прекъсване.

Общи условия

Активация на акаунт