Любители на котки - Тема 197

• 31 990
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
Ами тогава Кастрационен център или Общински приют. https://dogshelter.plovdiv.bg/

# 136
  • София
Днес кастрирахме нашият младеж. Минало е добре, той е нещастен горкият.
В 9 и 30 му взеха кръв, всичко беше наред и в 10 го оставих. Как му светеха очите през дупките на чантата за пренасяне...После мъжът ми го взел и ми пишеше, чее доста неадекватен. Но следобед се пооправи, след като се прибрах. И като бебенце се гушкаше, а той е голям дивак и от месеци вече не иска да седи в мен и да се гушкаме.
Тази яка му взима здравето-имам чувството, че не го боли вече и тя му е най-големият дерт. Успява някак да яде, но с водата хич. Давах му със спринцофка, но се цупи и стиска устата. Иначе се разхожда, въргаля се отчаян из апартамента и се нервира на яката Smile
Чудя се дали да не спя в хола тази нощ да го наблюдавам, че мъжът ми не го пуска в спалнята.

# 137
Да се запиша и аз в темата с новия член на нашето семейство Наско 💙.
Любов от пръв поглед, на около 10 седмици, с микрочип , една поставена ваксина и кастриран... според документите му на 26/7. Като пренавита пружина е.. Леко ме притеснява, че много рано е минал под ножа и да не му стане нещо

# 138
  • София
Трети Наско в темата. Joy Голям сладур е! Heart

Дези, нито една от моите котки не са били с яки, дори женските, които има какво да дърпат. Ако много го притеснява, махни му я. Wink

# 139
Наско Heart да е добре дошъл и много здравичък, игривичък

# 140
  • София
Да се запиша и аз в темата с новия член на нашето семейство Наско 💙.
Любов от пръв поглед, на около 10 седмици, с микрочип , една поставена ваксина и кастриран... според документите му на 26/7. Като пренавита пружина е.. Леко ме притеснява, че много рано е минал под ножа и да не му стане нещо

Скрит текст:

Прекрасен е! Обожавам табита! 😻
Шокира ме кастриране на бебе на тази възраст (та той няма 3 месеца)...
Всичко да е ОК на малкото, прекрасни юначе! 🙏

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 00:04 от AnyHr

# 141
  • Бургас
Здрасти...
Който е луд е луд.
Прибирам се аз от работа.
И мъжките котки опитват да удушат пред блока ей този приятел:

Доста е надран милият.
Мръсен.
Яде пауч и лежи върху мен.
Ушите мръсниии.
Харо и Мони с буханли опашки ръмжат...

# 142
И мен ме шокира факта , че е кастриран толкова малък, но в шелтъра гледат възможно най-бързо да ги кастрират и да бъдат осиновени.

# 143
Мария, това третото котешко дете ли ти е вече? Hug

И на мен много ми хареса пловдивското котенце. Но и аз съм с две в къщи и за трето няма място за съжаление Confused Дано скоро си намери любящи стопани.

Моите кифлички Stuck Out Tongue Winking Eye

# 144
О, Миме, честито! Име измисли ли му? Simple Smile

gabidi, Ая на тази снимка изглежда огромна. Hushed Пробвала ли си да ѝ ограничиш дажбите?

# 145
  • Бургас
Още не съм измислила име.
Ще ходим на доктор, дали да правим тестове и т.н.?

# 146
  • София
Направи.

# 147
Ами тогава Кастрационен център или Общински приют. https://dogshelter.plovdiv.bg/
Към тях съм се ориентирала, но първите не отговарят на посочения телефон - явно са много заети с други котета или са в отпуск. А за Зооветеринарен комплекс (общинския приют) съм леко разколебана ... досега сред кварталните са кастрирали само мъжки котки и се притеснявам как ще процедират с женските. Четох коментари, че преди време е имало случаи да работят с нерезорбируеми конци. Притеснява ме и дали няма да направят по-дълъг разрез и после възстановяването да е трудно и проблемно. Някой ако има наблюдения, моля да сподели. Simple Smile

# 148
  • Бургас
Направи.
Права си.
Спинка в кутията бебокът.
Моите съскат и гледат лошо.
Дали могат нещо да му направят?
Аз го спасих от външните, но Харко е ревнивец и да не вземе той да я довърши тази работа...

# 149
Честит празник на всички мъркащи сладури!

Момичета, моля за съвет към коя клиника да се насоча за кастрация на две бездомни котки (дами) в Пловдив? Опитвам да се свържа с Немски кастрационен център, но не успявам, а не мога и да отлагам много кастрацията, че да не забременеят пак. Купила съм капан за хуманно залавяне и ще се опитвам да ги хвана, но те са много хитри. За мен е важно кастрацията да мине възможно най-леко за тях (виждала съм едни сериозни дълги разрези, каквото все си мислех, че вече не се практикуват), а ако има възможност и бързо да реагират да ги вземат за кастрация и цената да е приемлива - чудесно!

Една позната кастрира две дворни котета за 100лв (не съм сигурна преди колко време) за 100лв при Доктор Коко Пловдив. https://drkoko.net/
Мими е кастрирана там миналата година за 130лв
Питай за всеки случай дали няма намаления за двечки.

Общи условия

Активация на акаунт