Ама ако взема още една котка, кучката ми ще получи удър🤣
Спящ Блеки🥰

Мъжът ми даже ми се нацупи снощи, като легнах на дивана, но сутринта като ми видя бойните рани и му казах как цяла нощ сме се борили с новокастрирания каза, че добре, че съм останала там.
Последно към 6 беше последната драма, после дремах до 7 . 
Операция са му правили, цяла нощ се надбягва из апартамента, катери се по катерушката му. Ходех само да го вардя и свалям, да му намъквам фунията пак. Мъжът ми се надяваше с кастрацията да стане малко по-мирен, но ми е съмнително 
Операция са му правили, цяла нощ се надбягва из апартамента, катери се по катерушката му. Ходех само да го вардя и свалям, да му намъквам фунията пак. 
Мъжките дори нямат шевове, които да издърпат. На следващия ден са си същите като преди. Тичат и скачат, защото не ги боли. Все пак при тях не е коремна операция. Виж, при женските има 1-2 дни, в които сами се пазят, но при мъжките минава много бързо. Този доктор е направо садист, щом ви кара да го държите 10 дни с яка.
Нали е обикновена кастрация без някакви усложнения?
Тъй като спомена, че са му много мръсни ушите, обърни внимание дали не е ушна краста. Не знам дали помниш, но и ние си мислехме, че Преслава е с мръсни уши, пък натресе краста и на останалите. После с месеци ги лекувах. Може да капнеш по една капка във всяко ухо от противопаразитните капки за вратлето. Препоръчани теми