Любители на котки - Тема 197

• 31 994
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
  • Бу-у-урга-а-ас
Пробвай да я залепите, за да не се отваря. Виж поста ми по-горе.

# 166
  • Бургас
Не е от Меден Рудник котакът.
Таня67, не било ушна краста.
Този малкия мога и на някои добри хора да го дам, ще видим.
По тази логика осма година търсим дом на Рафаела Laughing
Даммм....
Ама какво да го правя... Нямаше как да го оставя.

# 167
Понеже питах в темата да споделя и какво се случи с Тита.Разтройството продължи и на следващия ден и я заведах на ветеринар.Откриха Гиардия в изпражненията.Зачочнахме лечение.Тя е вече по-добре - храни се,играе,но все още ми се вижда една идея по-отпусната.Дезинфекцирах тоалетната и постелката ѝ където спи,но съм с три малки деца вкъщи и се притеснявам да не лепнат нещо и те.Бих се радвала ако някой има опит и сподели какво още бих могла да направя.
Ето и Титончето,горката...Беше много послушна и даже в клиниката я похвалиха колко е кротичка.А толкова се притеснявах как ще мине воденето и прегледа...

# 168
  • Варна
Дези, не мъчи животинката! Simple Smile Мъжките дори нямат шевове, които да издърпат. На следващия ден са си същите като преди. Тичат и скачат, защото не ги боли. Все пак при тях не е коремна операция. Виж, при женските има 1-2 дни, в които сами се пазят, но при мъжките минава много бързо. Този доктор е направо съдист, щом ви кара да го държите 10 дни с яка. Simple Smile
Съгласна. На женски котки не съм слагала яка за нито минута, камо ли на мъжка, че и за 10 дни. Пълен абсурд.

# 169
Абсолютно ненужна е тая яка на мъжко коте. Направо му я махайте.
Блазя на тези с послушните котета в кабинета. При мисълта да трябва да водя Франки изпитвам ужас. Дано не се налага.

# 170
  • София
Абсолютно ненужна е тая яка на мъжко коте. Направо му я махайте.
Блазя на тези с послушните котета в кабинета. При мисълта да трябва да водя Франки изпитвам ужас. Дано не се налага.
Мдааа, още помня каква борба беше с Кити, като я заведохме за кастрация. Аз, мъжът ми и две лекарки. От мен се лее пот, нея я е страх...

# 171
Понеже питах в темата да споделя и какво се случи с Тита.Разтройството продължи и на следващия ден и я заведах на ветеринар.Откриха Гиардия в изпражненията.Зачочнахме лечение.Тя е вече по-добре - храни се,играе,но все още ми се вижда една идея по-отпусната.
Какво ви дадоха за лечението на гиардия?

# 172
Тъкмо и аз щях да пиша за яката. Нашият и след операцията беше без яка. Сложих му един крачол от клин първия ден на телцето. По- следващите дни го съжалих и го махнах, но го наблюдавах и когато го видех че започва за ближе коремчето си слагах ръката там и той се чудеше и се разсейваше и така му отклонявах вниманието. Но нямаше външни конци.

# 173
# 174
Блеки също не е бил с яка след кастрацията.
Пазех го вечерта, защото се катерише навсякъде. От упойката беше все едно на стероиди... След ден-два се кротна🤗

# 175
Мафиотски поглед (а.к.а. "Хлебарка")

Поглед на (одран) сваляч (Джери)

# 176
Чака " баща " си, няма да мръдне, знае кога се прибира, много е смешно когато ММ ходи след работа на фитнес, той все си го чака котарака и като се прибере не му се мазни, а му се кара. Joy

# 177
Мария, липсваше ни и се радваме да те видим отново в темата. А попълнението е просто прекрасно.
Аз гледам филм на компа, а Сина дреме  до мен

# 178
  • на брега на морето
Горната снимка бих уголемила и сложила в рамка.

# 179
Какво ви дадоха за лечението на гиардия?
[/quote]
За гиардията изписа 5 дни антибиотик Caniverm, пробиотик и една пастчка,но незнам какво съдържа точно,понеже ни я изтегли в малки спринцовки.И след седем дни на контролна проба за паразита ще отидем.

Общи условия

Активация на акаунт