Любители на котки - Тема 197

• 32 000
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
На Ушатото ушите му са на 'скандал' Joy
Честито попълнение, Мария! Много е сладко, искам още снимки.
И моите не са били с яка, нито мъжките, нито женските.

# 181
  • Бургас
Има гурли
Какво да го правя?
Снощи и сутринта нямаше.

# 182
  • на брега на морето
Отвара от лайка. Ако не мине до 2-3 дни - капки, които е препоръчал доктора.

# 183
  • Бургас
И е малко топъл.
Дано не е като Харко навремето с калицивироза и дано да е всичко наред.
Не изглежда болен, не е акал, но и той какво ли е ял, много е слабичък.

# 184
  • на брега на морето
О, ти за новото коте ли питаш? Аз помислих, че за Хари. Само доктор - да го види непременно.

# 185
Селската котка роди четири бонбона.
Пристигаме днес... Всички на пътеката ни чакат. Но едното лежеше...
Отидох при него .. диша тежко. Понечих да го пипна... То стана и се премести. ММ предложи да го сложим в едно кашонче .. Отиваме... Милото не дишаше Sad Изчакало ни е... Sad
И стана звездичка....
Мъчно ми е... Нямат много шанс да оцеляват....
(По пътя на една отбивка видях куче. Надявам се да е имало човек с него и да не е оставено)

# 186
  • Бургас
О, ти за новото коте ли питаш? Аз помислих, че за Хари. Само доктор - да го види непременно.
Бяхме днес.
Каза, че изглежда здрав.
Ама е нахален.

# 187
  • София
Полага му се Smile

# 188
  • Бургас
Ами утре какво да го правя?
Цял ден съм на работа.
В кутията ли да стои или да го оставя с моите свободно...
Не знам направо.

# 189
Момичета, намерих една костенурка, преследвана от котка. Пресичаше пътя и я взех да не я сгази кола. Сложих я в тревата, ама се чудя дали ще оцелее така. Нищо не разбирам от костенурки. Идеи какво да я правя? Средно голяма ми изглежда (ок. 15 см)... Rolling Eyes

# 190
Аминка, ако има как на по-безлюдно място да я пуснеш. Кръстосва социалните мрежи "лек за онко" с кръв от костенурка. Много мъчителна процедура - дупчат корубата с бормашина и периодично източват кръв. Не знам замислят ли се хората, пребягващи до такова лечение, че не може да се постигне здраве с цената на измъчване на живо същество - по-слабо и беззащитно.

# 191
Това не може да е истина, шокирана съм.

# 192
И аз. Колко болка и мъка трябва да изтърпят животните заради изроди.

# 193
Напротив, истина е. И това "лечение" се прилага още от социализма. Дядо ми (не ми беше биологичен дядо) почина от рак на стомаха и в последните му дни синовете му го караха да пие сурова кръв от костенурка, за да се излекува.

А виждали ли сте ядосана костенурка. Веднъж в Родопите бяхме намерили костенурка, ММ я вдигна и я държеше, тя се дърпа, дърпа и накрая го напика жестоко. Оттогава не ги вдигаме. Joy

# 194
Ranella, да почива в мир милото котенце, а другите дано имат шанса да оцелеят.

На село котката на вуйчо ми и тя постоянно ражда и малките не оцеляват. Говорила съм с него да я кастрирам за моя сметка, но той не дава.

Кари ми инспектира шкафа с подправките Joy

Аминка, Ая е дебела да, въпреки че не яде много, ограничила съм я - 5,200 кг. е. Но тя е и много дълга, абе голяма котка си е. Кари е около 4 кг. но изглежда наполовина на нея.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 23:21 от gabidi

Общи условия

Активация на акаунт