Любители на котки - Тема 197

• 31 996
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Черното бебче е голям сладур. Прилича на Блеки като бебе🥰
Ама ако взема още една котка, кучката ми ще получи удър🤣
Спящ Блеки🥰

# 151
  • Бургас
Барикада на гардероба.
По принцип не стоят заедно, но страхът да не ги изяде малкият ги обедини.
И възмущението...

# 152
Мария, ти си смела! Три котки! Аз за втора нямам смелост. Верно, че и сега баш докато живея на друго място не е разумно, но и да си бях при Франки пак не знам щях ли да се осмеля. Малкото момче ли е?

# 153
  • Бургас
Момче е.
Изобщо не съм искала даже две котки.
Мони щеше да умре, ако не я бях взела.
А този дребният нямаше да дочака сутринта, просто се бяха събрали всички котараци.
Мразят се и не съм ги виждала никога заедно външните хулигани.Трима мъжкари бяха.
Така или иначе всичко е надрано и препик@но, не виждам какво ще пречи...
Не знам откъде е дошъл, яде пауч, не гранули.
Домашен е явно, много гушлив.
Уличните на тази възраст са с майката и не са толкова социални.

# 154
Гушлив е, защото си го спасила. Как няма. Моето като го спасих, заспа след две минути в шепата ми, изтощено от страх и пищене.

# 155
Добре завърнала се, Мария, при това с попълнение. Котетата, спасени от вън, са изключително благодарни. С Тери имаме негласен договор - всяка сутрин каца на гърдите ми (щом се събудя), ляга, отрива главица в лицето ми и мърка с най-силното мъррр. Така прави през цялата първа нощ - не заспа в усърдието си да ме убеждава колко добро и нежно ще е. Не излъга - вчера я измъчих с противопаразитно лекарство - някак накриво подадох и то започна да се разтваря в учтичката й. Не само че нямаше нокти и зъби, но нямаше даже гласче. Да сте много щастливи с младежа!

# 156
  • Бургас
Благодаря, Шарлот.
Харко не е такъв.
С характер е.
Колкото е обичлив и гушлив, толкова го избива на злоба на моменти.
Преди две вечери ме ухапа и надра по стъпалото докато спя, явно бесен, защото няколко дни не се бях прибирала. И след ветеринар прави така.
И когато реши, че е обиден.Или му се прииска просто да ме набие...
Мони не е вадиала нокти, не ме е хапала.
Този малкия мога и на някои добри хора да го дам, ще видим.
Ама засега е у нас.
И честно казано се влюбих в него.

# 157
Мария, прекрасен е мъникът.
Дано се разбере с Харко и Мони.
Черната малка дама също е много сладка.
А мъничкът мъж , да е здрав и много да ви радва.

# 158
  • на брега на морето
Този малкия мога и на някои добри хора да го дам, ще видим.
По тази логика осма година търсим дом на Рафаела Laughing

# 159
Мария, от кой район го прибра този котак. Много ми заприлича на онзи, който аз снимах по-горе. Уличен, но много гушлив, толкова кротък че първо го помислих за женска. А той момченце. Обикаля около Игликата в МР.

# 160

Феро от тази сутрин помага с поливането на градината и пие свежа водичка от вадоата Heart

# 161
  • София
Цяла нощ не съм спала Satisfied Мъжът ми даже ми се нацупи снощи, като легнах на дивана, но сутринта като ми видя бойните рани и му казах как цяла нощ сме се борили с новокастрирания каза, че добре, че съм останала там.
Да съм спала 1 час тази нощ Satisfied Последно към 6 беше последната драма, после дремах до 7 .
4 пъти си маха фунията, беше голяма борба да му я слагам пак. Цялата съм одрана, наядена, петна кръв, някакво сребърно нещо, с което са го мазали е по целите ми крака.
Сутринта, докато се изкъпя и пак я махнал и не знам как са се сбили с мъжа ми, но тръгнах за работа и онова не беше излязло изпод табуретката. 10 дни е абсурд да стои, той ще се побърка, ще побърка и нас. Ще пробваме да я задържим на кратуната му до неделя, когато е прегледът му, ама съм скептична Smile
Егаси говедото Laughing Операция са му правили, цяла нощ се надбягва из апартамента, катери се по катерушката му. Ходех само да го вардя и свалям, да му намъквам фунията пак. Мъжът ми се надяваше с кастрацията да стане малко по-мирен, но ми е съмнително Sweat Smile
Ето го вчера сутрин, преди да го занеса в клиниката. Усещаше сякаш, маймуната...или аз бях гузна.

# 162
  • Бу-у-урга-а-ас

Егаси говедото Laughing Операция са му правили, цяла нощ се надбягва из апартамента, катери се по катерушката му. Ходех само да го вардя и свалям, да му намъквам фунията пак. Sweat Smile

Мила след кастрацията даде подобна реакция на упойката. Няколко дни беше хиперактивна. Катереше се на места, на които повече никога не се е качвала. След слагане на добре стегната фуния нямаше как да се катери. Свикна точно за няколко часа. Цяла седмица я носи. Само веднъж я беше смъкнала, но я постегнахме. Свалях ѝ я два пъти на ден за по десетина минути, за да се изближе, но под зоркия ми поглед, защото си ръбаше конците.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 13:02 от Лого5ка

# 163
  • София
Стегната е, но той си откри някаква тактика и сега успява. Ветеринаряр беше промушил и вързал парче от ролка марля. От зор я разтегна и започва с краката да дърпа фунията напред, изкаряа си някак долната челюст и от там още малко зое и успява.
През нощта му сложих вместо тази марля, нашийник. Имаме от предо, бях го купувала да е красив, но и него махаше, чак зъба си отчупи от зор. Та промуших го и няколко часа беше добре, но и това разбрал как да го откопчава(мъжът ми каза, че нашийника е откопчан и после е измъкнал фунията, не че е било хлабаво) и сега моя мъж е сложил хем нашийника, хем нова марля.
Почти му е невъзможно да яде, вода абурд- не се справя. Мокра храна, ако я насипя с връх и нацели някак да се захлупи върху паницата. Пробвах различни височини, ама не му се получава. Вода му давах със спринцофка, защото с фунията не успява. Вечерта я махнах да хапне и пийне яода на спокойствие. Та явно ще е така или ще му подавам в устата.
Иначе се чувства добре, разхожда се, играе си, катери се. Фунията му е най-голямата мъка и му нарушава дискомфорта. Ляга и се разпльоква, отчаян от нея 🤣

# 164
  • София
Дези, не мъчи животинката! Simple Smile Мъжките дори нямат шевове, които да издърпат. На следващия ден са си същите като преди. Тичат и скачат, защото не ги боли. Все пак при тях не е коремна операция. Виж, при женските има 1-2 дни, в които сами се пазят, но при мъжките минава много бързо. Този доктор е направо садист, щом ви кара да го държите 10 дни с яка. Simple Smile Нали е обикновена кастрация без някакви усложнения?

Мария, радвам се, че се завърна в темата и то с ново попълнение. Simple Smile Тъй като спомена, че са му много мръсни ушите, обърни внимание дали не е ушна краста. Не знам дали помниш, но и ние си мислехме, че Преслава е с мръсни уши, пък натресе краста и на останалите. После с месеци ги лекувах. Може да капнеш по една капка във всяко ухо от противопаразитните капки за вратлето.

Последна редакция: пт, 09 авг 2024, 13:45 от Таня67

Общи условия

Активация на акаунт