Любители на котки - Тема 197

• 32 041
  • 776
  •   1
Отговори
# 225
Нашите бебета растат и вече ме познават.Преди малко снимах клипче за дъщеря ми,че е в Швейцария,но се интересува от тях.Извинете начина,по който говоря.Все пак е за детето ми😊
Тя се влюби в това голямо,но много,много страхливо коте.Него го храним отделно и го пазим,за да яде.Бяга при всеки шум.
https://youtu.be/ABirYH8ejns?si=BzhqVz1pBIcMzGkB
https://youtu.be/BSl7HSZEdNk?si=sCeAOVf-OOit5Cci

# 226
Здравейте!
Нахлувам в темата, като нов собственик на улично коте. Преди 1 месец намерих паленцето под една кола с надрана лапичка, куцащо и изнемощяло. Заведохме го веднага на ветеринар, обезпаризитиха го, изкъпяха го, нахраниха го. След 2 седмици повторихме процедурата с обезпаразитянавето, т.е. за месец е обезпаразитено 2 пъти. Преди седмица открих еднократно кръв и слуз в акото на котето, беше рядко. Заведох го на ветеринар, нямаше нищо притеснително. Преди малко видях, че се е изходило отново на рядко и като се загледах видях нещо като бял червей, да не кажа и два в акото.
Моля по-опитните да кажат какво е това е защо след две обезпаразитявания за месец се получава така? Опасно ли състоянието на котето до утре? 
Яде, пие вода, активно е, търси внимание. Grinning
Другият ми въпрос е, имаме зайче, може ли да бъде заразено то от котето с нещо и как?
Преди да вземем котето при нас му направихме изследване за токсоплазмоза и беше отрицателно.

# 227
red soul, аз останах очарована от малкото чисто бяло коте-духче Simple Smile

Кристал, споко, явно е било пълно с паразити котачето. Ще ги изчистите постепенно. Ще оцелеете всички до утре със сигурност Simple Smile
Коте и зайче, еха... супер комбинация. Няма да и е скучно!

# 228
А за нас хората заразно ли е?

# 229
  • на брега на морето
Не знам вътрешни паразити да предизвикват редки изпражнения. Направете тест за панлевкопения.
Не е заразна за хората. Но за животни е силно заразна. Разделете ги със зайчето.

# 230
Не знам вътрешни паразити да предизвикват редки изпражнения. Направете тест за панлевкопения.
Не е заразна за хората. Но за животни е силно заразна.

Т.е. зайчето може да се зарази?
Как да го предпазим?

Котето се е изходило рядко еднократно днес. Преди дни си беше с нормална консистенция.

# 231
  • София
Ред, защо не пробваш да задомиш бялото коте? Оставам с впечатлението, че е доверчиво, а е много атрактивно. Предполагам, че бързо ще го харесат.

На черното коте може би му излезе късмета. Една жена от форума го поиска. Дано стане работата!

Кристал, може би е тения. Инкубационият период на тениите е към месец, т.е. трябва да се третира около месец след първото хапче/капки. За глистите е около 10-14 дни.

# 232
Таня,повечето са доверчиви и много социални.И аз мислех да пусна обяви.Още 3 седмици съм в България.Нямам идея на колко са бебетата,но ми изглеждат на 2-3 месеца.Хапват пауч.Така и не разбрах да имат майка.Все са сами.

Последна редакция: нд, 11 авг 2024, 19:35 от red soul

# 233
Red, и аз мисля, че ще се харесат котенцата, а това бялото е разкош! Ако не беше моята опака кака... Както и да е... Минах да се покажем с Линошомобила. 😂
Докато ние творим тя си спа вътре, кака е много доволна, ама Линошката най, най! Даже докато го снимах е вътре.😆 Какво направи един кашон с нас...? 😂😂😂😂😂

# 234
Леле, леле! Глезанката тя, обичана!
Hug

# 235
Леле, Lusia, много готино е станало. И идеята и дизайна, и изпълнението са супер Hug

# 236
Много ми харесва и на мен. Hug

# 237
  • Варна
Много ми хареса линошмобила!
Един Кот се навърта на верандата. Има вероятност да е от друго котило на майката котка, моят мъж поне помни едно рижаво бяло. Давам му храна и на него, а той чака Тигрето да му разреши.
Много е сладък, ще се радвам да е комбина с Тигре

# 238
  • Бургас
Харко не е бит. Само му обяснявам как ще мяука до казаните, а той ме гледа с цялата любов на този свят и не ми вярва.
Това е шегичка, знам, че няма да го биеш.
Наистина, кастрирай го.
Харко е кастриран отдавна.
Мони също.
А малчо е на 2-3 месеца.

# 239
Линош е котешка принцеса Simple Smile

За кастрирането аз май внесох недоразумението! Постът ми беше насочен към smilinglady и нейните двама некастрирани, които не се разбират - Сивака и Феликс. Извинявам се!

Общи условия

Активация на акаунт