Любители на котки - Тема 197

• 32 046
  • 776
  •   1
Отговори
# 255
Водата да е в два големи легена.В тая нечовешка жега тук,се изпарява,котките я плискат,случвало се е и да бутнат дреха в нея и тя да попие всичко ..
За мен в момента е по-важно да имат вода,отколкото храна.

# 256
  • Бургас
Така изглежда ревността.
Давам пауч в тази капачка на малкия.
Другите я мразят.

# 257
Ай гиди егоисти. Искат само те да си имат човек Stuck Out Tongue Winking Eye

# 258

Котьо, да не си ни градска? Simple Smile

Mila, Пуфи изглежда едно към едно като моя сивчо зеленоочков. Дано да е добре колкото се може по-дълго!

# 259
Котьо е от моя край. Далече е от вас.

# 260
Налага се всички домашни да отсъстваме три дни от вкъщи. Едва ли ще намерим ключ на кого да дадем.

Какви бяха правилата? Много храна и вода, много тоалетни, затворени балкони, отворени врати? Страх ме е! Какво пропускам?

Скрит текст:
Иначе ето ги хубавците:

Различни като пол, възраст, характер. И не могат да си разделят хора и територия две години и половина. Той е около тригодишен (черния), тя е на 4 - 5.

Отивам на морето по принуда, налага се. И си купувам нова котка - красива, умна, послушна. Майка ми като тръгне до магазина пак същото й казвам да ми купи.
Или излизам и тръгвам да проверя къде са. Единия да намеря и му казвам че отивам за нова котка. В отговор - мигане. Това е котешки смях колко си тъпа.
Не си ги давам за нищо, обичам ги колкото и да са различни. Но ме е страх за тия три дни. Досега не се е случвало.

Сладури Wink

Ами ние сме с едно, почти две годишно Мими. Като отсъстваме за няколко дни, напълваме няколко купички с гранули, малко храна и няколко купи с  вода. Тя никога не изяжда всичко на веднъж. Слагаме в банята един допълнителен кашон като втора тоалетна до нейната. Вратите към терасата ги  държим отворени, за да влиза въздух, но вторите им врати, които са с мрежи ги заключваме плътно, за да не може да излезне на тераста - страх ни е докато не сме там, да излиза самичка. И като се върнем, за сега (да чукна на дърво) апартамента е ок, само миличкто мяучи още от вратата и иска гушкане Gift HeartGift HeartGift Heart

# 261

Котьо, да не си ни градска? Simple Smile

Mila, Пуфи изглежда едно към едно като моя сивчо зеленоочков. Дано да е добре колкото се може по-дълго!
Да и аз го забелязах. Като брат и сестра са, но от различни родители 😃

За оставането сами моите остават сами за три дни. Това са две нощи. На третия ден няма драма. Вода имат на две места в големи купи. Гранулите също на две места. Но са свикнали, че периодично остават сами и за това няма драма.

# 262
И аз джуджето го  оставям само за 2-3 дни. Купи с вода, с гранули, 2 тоалетни. Нищо му няма,  само откача като се приберем, ама той и два часа да ни е нямало пак откача.

# 263
  • Бургас
Ето ви една малка гад, заела мястото на Харко.
Харко продължава обаче да го бие с лапа.
Бяла гад.

# 264
Нямам нови снимки на Блеки, защото по цял ден спи😅
Но ходя да храня котката на сестра ми (на почивка са). Та минавам с данък на заем😁
Много е голям и космат😁 Не си личи на снимката, но всява респект🤩

# 265
  • Бургас
Този момък според вас по-добре ли е?
Сополи има, но вече не киха.

# 266
На мен ми се вижда по-добре. Какво му у на носа ?

# 267
По-добре е, вижда се.

# 268
  • Бургас
От сополите е .

# 269
  • на брега на морето
Очите са много добре - отворени, третият клепач е прибран, погледът е "Ела да те одраскам". Къпан ли е?

Общи условия

Активация на акаунт