Любители на котки - Тема 197

• 32 051
  • 776
  •   1
Отговори
# 270

Може някога да станат приятели

Феро играе с морските миди, черупки

Един мечтател

Игривичкият Феро Heart

# 271
  • Бургас
Очите са много добре - отворени, третият клепач е прибран, погледът е "Ела да те одраскам". Къпан ли е?
Дарска той, закача се.
Почна да закача и големите.
Не е къпан, само ми остава да го доразболея.
Днес умрях от смях.
Замахва наш Харо да го удря с лапа, малкият се плъзвва под Харко, удря му два шамара по д-то и му закача опашката.
Харко възмутен се спасява с един скок, гледайки невярващо, започва с връх на погнусата да си ближе опашката...
После Мони търчи, малкият я гони. Но я видях да го целува.

# 272
Честито ново попълнения на Мария! Но ... Докато е без име все едно не е родено.

# 273
Миме, докато има сополи все още не е добре. Но щом е спрял да киха, а и като цяло, щом играе и хапва - ще се оправи.

# 274
Момъкът на Мария с позата си казва "Кой кат мен, имам си мама и тя ме обича. Животът е прекрасен!" Heart Eyes
Колко малко ни трябва на всички.. само и най-вече любов! Simple Smile

# 275
Може ли човек да се гърчи да работи в жегата и кака да ми праща такива снимки😁 :

Даже и клипчета да ги слушам как си хъркат - мъркат. 😂 Ама ми пълнят сърцето! 😻❤️
И уж вече сме с климатик, ама Линошката пак се храни доста по - малко, мислих, че като е по - хладничко ще влезе в ритъм и режима, който имаше, ама... 🤔
Мария, много сладък рижко ама я му сложи едно име, малката гад е ясно, че е брат на бялата гад 😂много ме забавлява този израз 😂 и дано по - скоро Харко го приеме.
Smilinglady, и на теб желая Феро по бързо да се спогоди със Сивчо и като гледам почти го настига по размери, пораснало детето! 😻

# 276
  • Карлово
Нямам нови снимки на Блеки, защото по цял ден спи😅
Но ходя да храня котката на сестра ми (на почивка са). Та минавам с данък на заем😁
A как с отнася към тебе.
Питането ми е свързано с една котка на близки, която често ми се налага да гледам докато отсъстват.
Та тя доста агресивно се отнася с мене, сякаш съм виновна за отсъствието на стопаните и.
Когато са си вкъщи се държи дружелюбно,

# 277
  • Бургас
Не е вече толкова топъл, не пари.
Има храна и хапва.
Яде от на големите гранулите, но му действат добре.
Честито ново попълнения на Мария! Но ... Докато е без име все едно не е родено.
Дайте идея за име.

# 278
# 279
На галено Мати/Мат.

# 280
+1,синът ми е с това име Blush

# 281
  • Бургас
Ами интересно предложение.
Днес беше легнал в мен, гледаше ме с влюбения поглед, който и Харко имаше като малък и ме галеше с лапички по бузата.
1:1 е поведението му с поведението на Харко като бебе.
А той милият ми се чувства предаден и не ме гушка.

# 282
Линош, да се бяхме родили котки с такива грижовни стопани като в тези в темата! Но сега ние сме обслужващ персонал!
Аз на моите маймуни им говоря: Що ти не ходиш вместо мене на работа да изкарваш пари за храна? Те само се обръщат на другата страна да спят по тъмно когато ставам за работа.

Налага ми се да отсъстват всички домашни за три дни. Обяснявам им че не сме ги изоставили, че ще имат храна и вода. Да не се бият. Ще сложа много храна, вода, тоалетни но шока ще е голям. За пръв път остават сами.
И им казвам: Отивам до морето! Ще си купя нова котка - красива, умна, послушна. Като оня белия персиец със зелени очи от стара реклама на Гурме голд. Или сивия (табак май е породата) от новата реклама на Шеба.
Отговора е мигане с очи тоест котешки смях или обръщане на другата страна за сън. Говори си! Не ми пречиш!

Моите не се красиви, не са породисти, но са си мои. Старая се да съм добър стопанин.

П.П.  Лъки от детското за Алф или Алф. Или Геврек. Визирам спомен като малко дете и това клипче. Белите шарки на Мария котето са същите.
https://youtu.be/s_zmqVVcHyo?si=Rq2LpW7P1M85fy8u
https://youtu.be/vYLMwU6R6S0?si=GJJvggXX1PuW0O2J

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 21:29 от Поми

# 283
# 284
Прелестен е жълтия котарак 💛

Общи условия

Активация на акаунт