НАБОР 2005 Юристи, медици, финансисти, инженери - всяко дете своя път към успеха да намери!

• 51 680
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Благодаря, беше ми много полезно, и определено ми се изясни! Вероятно значи сега като започнат, ще трябва да избират.

# 586
Не е лошо да се погледнат избираемите дисциплини, че дъщеря ми (Пловдивския университет) докато се накани и свършват местата в дисциплината, която желае. Та без да иска, все с разни наказателноправни дисциплини се занимава.

# 587
Дъщерята в бл.51.Отзиви за условията?
Аз съм го виждала отвън и изглежда много добре, ремонтиран е. Отзив на приятелка на дъщеря ми, която живее в 51ви блок - чудесен е, супер доволна е, стаята й е в много добро състояние.

# 588
  • Sofia
Майки на бъдещи юристи, а ние можем ли да се доберем до инфо към кой избираме да се насочат? Моят критерий, освен да е интересен, би бил и да се минава лесно Relaxed Мислех си да се ослуша, когато започнат, но пък да не свършат наистина местата за най-благодатния. Ще им трябват ли доп.кредити от факултативни Thinking Чак не смея да правя сметки за "когато завършат", че да не е "ако завършат".

Поздравление за приетите на общежитие! Дано им се паднат спретнати стаи Hands Pray

# 589
Дано да се включи Санака с по-прясна информация. Жалко е, че няма общодостъпна информация за втората част от въпроса.

# 590
Най-добра информация дават от горните курсове. 😊

# 591
  • София
Моят още не знае какво ще избере, но знае, че ще е само един предмет 😁

# 592
Понеже аз ходих да записвам девойката, че тя беше на работа, още при попълването на заявлението трябваше да посоча избираеми дисциплини за първи курс - трябваше да избера по една дисциплина измежду две групи от по три дисциплини. За съжаление, не помня всички. От личен опит, посочих римско право, което е наистина не толкова лесно като за първи курс, но пък е доста полезно. С втората група бях доста затруднена, но по логиката на най-малкото съпротивление, избрах риторика, още повече че тя в гимназията беше хуманитарен профил и риториката беше задължителен предмет. Запомнила съм само, че имаше дисциплина Академично писане. Общо взето звучаха като да са запълвали норматив на преподавател. Но аз съм завършила доста отдавна, нещата са различни.

# 593
Здравейте, да задам един необичаен въпрос - имате ли представа какви са размерите на матраците в общежитията в бг. За общежитията на УНСС става дума, за да взема топ матрак, а точно това нямаше кой да мери. Благодаря на отзовалите се предварително.

# 594
  • Разпиляна във въображението
Дъщеря ми се включи във фейсбук страницата на блока си Simple Smile До момента съквартирантката й не се е обадила (надявам се да са по две), все около нейния номер на стая се въртят.

# 595
Aleksandropulis, не го премерих, но е по-къс от 2 метра. Аз купих 2 метра топ матрак, но го нагласих някак и го захванах с чаршафа 🙃

# 596
Дъщеря ми се включи във фейсбук страницата на блока си Simple Smile До момента съквартирантката й не се е обадила (надявам се да са по две), все около нейния номер на стая се въртят.
Не ми беше хрумнало, матраци и легла продават в тЕзи на сина. Пратих му да ги види...

# 597
  • София
Нямам представа какви са избираемите. Дъщеря ми сама си ги избираше. Може и да ме е питала за мнение в началото, но нямам спомен какви бяха. Ако ги изброите конкретно, може да се опитаме да помогнем. Мен ако питате, основният принцип е - да е лесно. Достатъчно трудни задължителни изпити имат, а от избираемите като цяло няма много полза.

# 598
  • Разпиляна във въображението
Момичетата се намериха. За съжаление ще са 3. За още по-голямо съжаление това, което разбрахме за блока изобщо не е хубаво. Меко да кажа, че съм ужасена. Нямат асансьор, в общата група се оплакват от хлебарки, от гризачи... Дограмата течала?! Контактите са 3? Банята не е в добро състояние и разбира се няма легло и бюро.

# 599
Miriel, спокойно. Може точно вашата стая да е ремонтирана и да си има всичко. Стискам палци!

Общи условия

Активация на акаунт