Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 396
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Въобще не връщам като не искат. Подарявам.

# 121
Къде пише , ако не искат връщане? На мен винаги най отдолу ми излиза, че даденият продукт трябва да се върне.

# 122
  • София
Когато заявиш даден продукт за връщане, може да ти откажат връщането и да ти върнат парите. Може. Не е задължително.

# 123
Скоро връщах едни къси панталонки, които пристигнаха разпрани по шева и струваха 3 лв.Ами искаха си ги 🤣

# 124
Къде пише , ако не искат връщане? На мен винаги най отдолу ми излиза, че даденият продукт трябва да се върне.

Отгоре ми излиза надпис, че ще ми върнат парите, като мога да задържа продукта, да го даря, или да го рециклирам.

# 125
  • София
При мен след като заявя причината за връщане ми изписва, че ще я подадат към съответния търговец. Не знам кога и дали успяват, защото 3 секунди след това обикновено ми пише, че не си искат стоката обратно.

Днес наред с другите джунджурии ми дойдоха два чифта балеринки:
- Плетени и много, много удобни. Сега разбирам защо чичовците навремето ходеха с плетени обувки. Взех ги за 8лв., не знам каква е тази цена дето са им праснали сега. Отговарят си точно на номера https://share.temu.com/XbOaVfR47jA
- Вторите с широки пръсти (патешки както ги наричам аз). Хубави на външен вид, но при сгъване на стъпалото, се отварят много грозно настрани и въпреки, че са ми съвсем леко хлабави - прежулят при ахилеса, а съм ги обула колкото за проба от дивана до огледалото. Взех ги за 6лв. Безумна ми е цена от 43 за белите! https://share.temu.com/Nzjtsp4DCyA
Реших да се пробвам да ги върна да видя след сагата с картата какви опции ще ми даде. Някакси успях да си върна парите по кредитно салдо. Не ме питайте как, защото опцията не беше активна, но цъкайки няколко пъти върху неактивната опция, накрая отчаяно натиснах бутон потвърди и ми изписа: "избрали сте връщане на стойността по кредитно салдо"
Воала, обнадеждих се и реших да си пусна още една промяна на цената от стара пратка. Цъ, не стана. Получих отново съобщение от банката, че трансакцията не е минала, но този път не получих в кредит половината пари. То става въпрос за 72ст де. Ама аз им разцъквам системата Joy

Чакам още два чифта балеринки, дано да ми харесат и да ми станат, че да не се занимавам с връщане.

# 126
Аз пиша, че покупката не е одобрена. Други причини не съм посочвала.
Но са на моменти. Днес пишат, че не искат, след 3 дни, със същата причина, вече искат.
На мен излишни неща не ми трябват, връщам и държа да си ги приберат.

# 127
И аз държа да ги върна. Какво да ги подмятам из вкъщи. Някои неща са чисти боклуци и не стават за подаряване, а ме е жал да ги изхвърля и да генерирам още отпадък.

# 128
Четох в предишните страници за ползването на кредит от 30 %, но при мен не се получава така. Вчера от всички артикули е кошницата в заявката за кредит се виждаха само два. Съответно ми излиза съобщение, че трябва да добавя още артикули, но добавянето е невъзможно. Пуснах си поръчката, че да не изпусна промо цената на един артикул, но ме хвана яд че не се получи. Къде е  проблемът според вас?

# 129
  • Асеновград
Проблема е, че офертите са индивидуални. Явно на който са пуснали една и я е ползвал му пращат същата и после. Аз тази я прескочих и в последствие като исках да я ползвам ми даде изтекла. Междувременно пак ми даде колело, с ваучери, най вероятно понеже съм ползвала и виждат, че при мен тази оферта върви. Та затова си четете какво пише на самата оферта. Колелата са поне две, едното за кредит , другото ако купиш два продукта печелиш ваучери за бъдещи покупки с различно намаление. А може да има и трети вид за което не се сещам. Някои оферти в реклами са само за нов потребител еднокатни,
Няма как в първи пост да има всички оферти които Тему пуска, за тях всеки си ги следи сам. А и те променят офертите, следи се в профила във съобщения за индивидуалните такива. Те се виждат и на компютър в профила, но могат да се ползват само от мобилното приложение. Колело например на компютъра не може да се стартира. Пише се непрекъснато във всяка тема за тях, от къде излизат как се ползват и съвети какво да не се пропуска. Просто се чете и назад, не се задава направо въпрос.
Моите поръчки се пораздвижиха, дано дойдат преди да заминем на море, че ще има да се чудя, дали да пренасочвам или да ангажирам някой да ми ги взема. Със Спиди е лесно може да остане в офис, критична ми е с Бокса, че  като гледам и да удължа няма да се вместя във времето.

# 130
Ох, пак ми излезе 30% кредит. И пак пуснах поръчка. Една камара чанти и несесери поръчах, ама те по 2-3-5 лв. Joy
Сега ми изплака Револют, че съм паднала под 70 лв. Grinning
Нарочно няма да го заредя, че иначе не мога да се спра. Ужас! Sunglasses

# 131
На упътването пише само 2 реда кубчета, макс два реда и 1/2 да се напълнят.

И аз имам проблем с отварянето. Като я извадя от фризера, изчаквам няколко минути да се отпусне и тогава отварям.

Тази ледарка колко я пълните?

Купих си две такива ледарки и много ми харесват. Имам проблем обаче с тях. Вие как отваряте капака, който е замръзнал вече? Аз го чукам леко от всички страни с чук за месо... Все си
мисля, че има по-нормален начин. Също така опъвам ластик, за да задържа капака след като съм наляла водата, за да не излиза нагоре. Пълня до половината с вода.

# 132
Да, май тази оферти са индивидуални. На мен ми излиза само този за 30% кредит. Никакви ваучери не съм видяла, никакви безплатни продукти. Явно това съм ползвала в началото и само това ми пускат. Но ме устройва.

Чиста съм от един месец 😃 Скоро ми свършат 30-те дни за корекция на цената от последните поръчки. Но имам 50 лв кредити и бива да ги изхарча 😃

# 133
Днес въртях колело и ми се падна 180 лв купон. Трябваше да направя поръчка за 26 лв щях да го получа. Тъкмо на последната стъпка видях как са разбити тези 180 лв - първо трябваше да направя поръчка за 40 лв и да получа 15 лв, след това за 60 и да получа 25 и ала бала. Т.е. трябваше да поръчам общо за около 500-600 за да спестя тези 180, амиии реших да спестя направо 700-800 и го затворих Joy

# 134
  • София
И сега ако искаш да ти предлагат и друга оферта освен този тип колело на късмета - директно го затваряй!

Общи условия

Активация на акаунт