Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 178
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Аз днес получих съобщение, че имам пратка от Тему в Бокснау на майната си, че близкият бил зает. Дигаме се с колата в жегата и в бокса, изненада. Чака ме само един ключодържател, от огромна поръчка с поне осем други артикула. Сега аз осем пъти ли трябва да ходя до боксовете не разбирам, че и заминаваме на почивка и пратката ми трябваше, не искам да я връщат. Много са се разпуснали при доставката, преди доставяха до адрес и нямаше такъв проблем.

# 511
  • Асеновград
Аз днес получих съобщение, че имам пратка от Тему в Бокснау на майната си, че близкият бил зает. Дигаме се с колата в жегата и в бокса, изненада. Чака ме само един ключодържател, от огромна поръчка с поне осем други артикула. Сега аз осем пъти ли трябва да ходя до боксовете не разбирам, че и заминаваме на почивка и пратката ми трябваше, не искам да я връщат. Много са се разпуснали при доставката, преди доставяха до адрес и нямаше такъв проблем.
Прегледай си поръчката, дали не е разделена на няколко пакета.

Така изглежда когато е разделена на пакети и всеки е с различен номер на пратката за проследяване.
Ако не е разделена , пиши веднага на Тему. При мен празния пакет беше с Бокса, така и не се извиниха за изчезналите стоки.

# 512
Да, тя е разделена, но защо ме разкарват за един ключодържател не мога да разбера? Как може да разделят по този начин? И сега като пристигне голямата пратка, няма да мога да я получа, защото ме няма. А ги оставят вече бог знае къде по кварталите, това също е неприемливо.

# 513
Писах на BOX NOW, че трябва да върна част от пратка, която е в кашонче и може ли да се отвори подходяща кутия, в която да влезе. Отговориха, че по принцип след въвеждане на номера на товарителницата се отваря най-голямата свободна кутия. Сега остава да имам късмет и да не са заети всичките големи Smile

# 514
Неподозираната опасност в Shein, Temu и AliExpress
https://banker.bg/2024/08/24/opasnost-shein-temu-i-aliexpress/

# 515
  • София
Скъсаха се да ни уведомяват за това. Банално стана вече.

# 516
  • Асеновград
Ами то още в началото се разбира кой мъти водата.Те затова и пуснаха безплатно до БГ над 50 евро.Който го е страх от мечки да не ходи в гората.Flushed
Скрит текст:
Южнокорейски учени шокират с откритията си.
През последните няколко години китайските сайтове Shein, Temu и AliExpress не само прескочиха границите на Китай, но даже успяха да догонят и американския гигант Amazon.

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 20:37 от ianpav

# 517
Здравейте! Случвало ли му се е на някой да връща продукти от две различни продукти? Дали мога да ги сложа в един пакет? Доколкото разбрах може в офис на Спиди да ги върна.
Ще връщам рокли от една поръчка , показвам ви ги  за да не се лъжете да поръчвате, материята е отвратителна, тип найлон

https://share.temu.com/J146DN3vS8A
https://share.temu.com/4882SwhCEHA

# 518
Може да се върнат в една пратка. Първо заявявате едната рокля, после другата. Връщате ги, с който куриер ви генерират товарителница. Обикновено това е БоксНау.

# 519
Може да се върнат в една пратка. Първо заявявате едната рокля, после другата. Връщате ги, с който куриер ви генерират товарителница. Обикновено това е БоксНау.

Благодаря! Но може ли да ми обясните като на малоумник като отида при някой BOXNOW какво трябва да направя? Мислех,че сега на етикета,който трябва да принтирам ще има някакъв код , с който да отворя някоя клетка...а сега отивам при някой BOXNOW и как да пъхам пакета, да търся отворена клетка ли? А ако няма?

Последна редакция: сб, 24 авг 2024, 23:47 от CarryIna

# 520
Няма оставени отворени кутии. Въвеждате на дисплея номера на товарителницата - това е 10-цифрен код. Отваря се вратичка на кутия, поставяте пратката и затваряте.

# 521
Аз да кажа, че връщах пратка една събота с Бокснау и не ми се ходеше до офиса ми да принтирам етикет.
Звъннах им по телефона, разбрахме се дс напиша номера на товарителницата на пакета и те да си принтират етикета.
Не знам какво е стигнало в Тему, но още на другия ден парите ми бяха обратно по сметката.

# 522
Няма оставени отворени кутии. Въвеждате на дисплея номера на товарителницата - това е 10-цифрен код. Отваря се вратичка на кутия, поставяте пратката и затваряте.
Да не би да имате предвид номера на пратката, той е с 10 цифри, друг номер не виждам ?

# 523
Като получите съобщение от Бокс Нау там нагледно е показано кой номер се въвежда.

# 524
Като получите съобщение от Бокс Нау там нагледно е показано кой номер се въвежда.
Не знаех,че ще получа съобщение. Аз пуснах връщането, но оставих за утре да изпринтирам бележката за връщането, предполагам,че тогава ще получа съобщение.
Сега се замислих -последната стъпка където ми дава да избера номер на BOXNOW автомат трябва ли да попълня най-долу моите данни и по този начин да се свържа с автомата ...не мога да разбера на коя фаза става изпращането на съобщение?
Благодаря още веднъж,че ми помагате!

Общи условия

Активация на акаунт