Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 44 233
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Ето малко снимки на украсата. Изцяло е от Тему и съм много доволна. Балоните бяха над 100 бр и ми останаха доста, та ще имам за още няколко повода поне. Със сигурност занапред такива еднократни неща ще поръчвам само от Тему - чашки, салфетки, сламки, чинийки, балони.

# 91
Възнаградиха ме с 30% кредит от стойността на направена поръчка, който ще ми връщат в продължение на няколко дни, като всеки ден трябва да заявявам желание. Първият ден го заявих, втория бях забравила, но те ми напомниха около 19 часа"в знак на добра воля".
Днес не съм забравила, ама не откривам къде да си го поискам.
Дали трябва да чакам пак да проявят "добра воля" или някой от вас може да подскаже къде трябва да цъкна?

# 92
Благодаря ви много за пояснението за кредита.
Опасявах се да не е като офертите с колелото, за определен срок.
Иначе за корекцията на цена знам, че е безсрочен, но за тези кредити не бях наясно.

Миленака, тези тапи за уши ми ги намалиха на 87 ст. Blush Та покрай тях пуснах поръчка за 25 лв. Нямаше как да ги изпусна. Не съм ги пробвала, обаче. Имам други налични.

# 93
Still напиши claimcredit в търсачката. Така слято.

# 94
Колко време стоят пратките на митница? Те по-бързо доплаваха... Simple Smile

# 95
Колко време стоят пратките на митница? Те по-бързо доплаваха... Simple Smile

Те летят. Blush
Зависи от много неща, но обикновено се вместват в срока на доставка.

# 96
Според вас ако заявя да ми ги върнат по карта, ще ги получа ли в сметката си или на тему няма да им мине транзакцията? Вярно става въпрос за няколко лева, ама като не ми ги пускат по кредит ставам заядлива и инатлива.
Би трябвало да ги получиш.

# 97
  • Асеновград
Според вас ако заявя да ми ги върнат по карта, ще ги получа ли в сметката си или на тему няма да им мине транзакцията? Вярно става въпрос за няколко лева, ама като не ми ги пускат по кредит ставам заядлива и инатлива.
Би трябвало да ги получиш.
Получават се, ако имаш притеснения относно точно твоята банка питай тях. Принципно връщане по сметка си идват сумите, понякога веднага, понякога се бавят.

# 98
  • София
Ами да ви кажа имах една корекция от 90ст. и една от 98 ст. Реших да ги пусна към картата да пробвам какво ще стане. По-добре сега, отколкото, ако се наложи да връщам нещо от поръчките платени с тази карта.
Трансакцията НЕ мина. Получих две съобщения от банката, за две неуспешни трансакции за двете корекции. След това получих по кредитната си сметка в Тему около 1/2 от тези корекции 40 + 43 ст.
Да се надяваме, че ако се стигне до връщане ще мога вече да ги прехвърля към кредитен баланс! Макар, че те точно това са дали като причина да ми е неактивен този метод (необичайни промени по метода на плащане). Спомних си, че първите поръчки ги правех с карта от друга банка, после като смених пак ми връщаше стотинките само по банков път, но онази карта си е активна, просто спрях да плащам с нея. Като направих 2-3 поръчки с новата, хич и не ми предлагаше да ми връща корекция на цената по карта, само в кредит.
ПП от тему отново са се пробвали да пуснат двет трансакции за по 15 ст. Които отново не са минали. О майко, мила става ми мъчно за тях.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 20:02 от Gorg0nzola

# 99
Gorg0nzola, аз бих питала в чата на Тему за този проблем. Не чета внимателно, но при смяна на карта вероятно трябва някъде да се редактират данните. Наскоро ММ си поднови картата към една и съща сметка. Исках да платя онлайн една битова сметка, без да се усетя, че картата е нова. Номерът е същият, но онова число, на гърба на картата, е различно. След като добавих новата карта, успях да платя.

# 100
  • София
Ами аз си смених номера на картата с всичките му дати до която е валидна и т.н. Това не е проблем за нови покупки.
Проблем е, че старата карта я деактивираха от банката. Предполагам с мъжа ти сме към една и съща банка, защото те последния месец подмениха картите на всички. И активирайки новата, в рамките на няколко днии банката деактивира старата. А именно със старата са направени покупки, които все още не са пристигнали и по които може да ми правят парична корекция.
Явно от Тему се стараят да си изпълнят задълженията, но не им позволяват от банката по причина, че тази карта вече не съществува.
От тук нататък ако има по-сериозни суми за връщане по тази карта ще говоря с Тему да ми ги възстановява по кредитен баланс. Не разбирам какво толкова съмнително има да пазаруваш с различна карта. Хората имат по 5. По някои имат пари, по други нямат. Все едно някой ще ми открадне акаунта в Тему и ще си пазарува от мое име с великите намаления предназначени за мен Wink

Говорих си с оператор. Спорихме около 30 мин. Показвах скриншотове. Накрая разговорът ни завърщи с това, че ако поискам да върна артикул закупен с неактивната вече карта и системата не ми разрешава да избирам метод по който да си върна парите, не мога да си ги върна.

Последна редакция: пн, 05 авг 2024, 20:02 от Gorg0nzola

# 101
Дадоха ми пак 30 % кредит. Бях навън и пуснах една поръчка за 20 лв., че нямах време да гледам много. Сега ще ми връщат 6.87. Вече ми върнаха 0.34. Стана ми ясна схемата. Simple Smile

# 102
Дадоха ми пак 30 % кредит. Бях навън и пуснах една поръчка за 20 лв., че нямах време да гледам много. Сега ще ми връщат 6.87. Вече ми върнаха 0.34. Стана ми ясна схемата. Simple Smile

Влизай всеки ден след 00:00 часа (може и през деня, когато се сетиш) да си ги заявиш, защото понякога не изпращат напомняне. Аз ползвам само тази “промоция” и корекция на цена. Други отстъпки на мен не ми изпращат.

# 103
Какво е това с 30%? Онзи ден получих, но не му обърнах внимание.

# 104
VaniaK, може ли линк за балона 🦄 еднорог?

Общи условия

Активация на акаунт