Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 43 400
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • Стара Загора
Elsi86, благодаря ти!
На мен ми я дава за 43 лв, ами ще чакам.
Ти с каква оферта я взе на 17 лв, така ти я пуснаха директно ли цената?

Точно тази излиза на 43, ама ако върнете на страницата "Аудио и радио" има и по 20 лв същите

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 13:46 от Лалка

# 271
Elsi86, благодаря ти!
На мен ми я дава за 43 лв, ами ще чакам.
Ти с каква оферта я взе на 17 лв, така ти я пуснаха директно ли цената?
Беше 17 лв, но имах ваучер 20% отстъпка за забавен статус на пратка и излезна към 13-14 лв.
В момента , ако имаш от тези дискаунти в съобщения/промоции на 1 продукт ти я дава за 13,55 лв.

Последна редакция: вт, 13 авг 2024, 13:57 от Elsi86

# 272
Аха, благодаря и на двете, ще погледна.
Макар че, докато не си получа другата пратка, няма да пускам нищо.

# 273
И моите така, от 08.08 освободени от митницата и все още не са доставени. И аз заминавам на почивка, та им се обадих. Не можело да ги задържат за 6 дни. Ако пратките се забавят още,  може и да имам късмет с 2 пъти по 48 часа, иначе заминават обратно. Наложи се да ангажирам близка евентуално да ги вземе, което не е ок, т.к. ги оставят на майната си, и да разкарвам чужд човек по жегите. Много е неудобно с тези срокове.

Пренасочи пратката в удобна за приятелката ти кутия. Евентуално, ако си в града, ще отидеш ти да я вземеш.

# 274
Тя живее до нас. Другите две места вечно са заети, не можем да се доредим до тях.

# 275
Хелоу. Аз като за първа поръчка съм в смях вече десетина минути. Една маска за коса, че и два броя. Ами тя дойде като в количество, колкото да си намажа веждите😁 Някой случвал ли е на хубава кератинова маска в нормално количество?
 Взех и един от онези плоските сешоари, имах отстъпка 35 лв и ми излезе почти без пари. Като пробвам ще споделя духа ли 😁

# 276
Би трябвало количеството на маската да е указано.

# 277
По-късно видях. Пишеше, че е в де разфасовки и избрах по-голямата. Признавам не погледнах в детайли. За друг път ще зная.

# 278
Е то и аз така, светлинните завеси които мислех, че ще са дълги 3 метра, се оказаха само 1, след като ги разпънахме. Тъкмо бях набрала, и се чудех на кого да се оплаквам, но реших първо да си погледна поръчката, а то там си пише че е дълго метър, а ме е подвела една от схемите на снимките. Но като опции за поръчване стоеше само един метър, но не съм обърнала внимание.

# 279
Това с размерите им е един от номерата. Трябва внимателно да се гледа и избира какво точно се добавя в количката. То за това вече има мемета за стоките от Тему.

# 280
Сешоарът е страхотен. Дано не работи два дни.

# 281
  • София
Вярра, ако се сетиш, би ли дала отзив за сешоара след като си ползвала по-дълго време?

# 282
Вярра , ще помоля за линк към сешоара.

# 283
Мен вече не ме обичат от Тему Satisfied Дават ми високи цени, никакви интересни отстъпки освен 15% кредит, но няма как да го ползвам, защото на тези цени и с него си остава скъпо.

Да дам отзив за дънковите дрехи, че имах един деним период и поръчах доста неща - риза, чанти, шапки и къси панталони. Като модел са добре, като изработка също, но след около месец пране доста избледняха, а взех от най-тъмния предлаган деним. Явно боята им не е много трайна, въпреки че не бяха евтини. Имам една дънкова рокля от Шейн, която е от по-тънък деним, но цветът се запази. А с ризата, която много си харесвам и нося почти постоянно, съм малко като свинче със звънче - металните копчета така дрънчат, че няма опасност да ме изгубят на улицата Smiley

# 284
Разбира се
 https://share.temu.com/KpkBWBUQ3MA
Ще дам отзив. Издухвам си косата всеки ден. След няколко дни ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт