Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 41 752
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Като пишеш "изринах" имаш предвид положителен ефект, нали?

два отзива след по-дълга употреба:
https://share.temu.com/lYG6DEC3A8A овлажняващи силиконови пети - чудесно се изринах само там, където са били сложени
https://share.temu.com/mvN0Jn3RpN

# 631
не, петата ми някак набъбна и лесно махнах излишната кожа с потъркване с ръка, но отгоре на крака започна да ме сърби и като свалих силиконовите неща, видях, че съм обогатена с ленти от ситни пъпчици там, където е бил силикона и няма дебела кожа като на петата

# 632
Благодаря ти.

не, петата ми някак набъбна и лесно махнах излишната кожа с потъркване с ръка, но отгоре на крака започна да ме сърби и като свалих силиконовите неща, видях, че съм обогатена с ленти от ситни пъпчици там, където е бил силикона и няма дебела кожа като на петата

# 633
  • Асеновград
Аз бях поръчала това.https://share.temu.com/RmgThsULxsA
След две слагания , се отказах. Не предпазва а краката там където е са като сварени. Освен това самия силикон след измиване стана гадно лепкав. Изхвърлих.

# 634
имам и цели силиконови чорапи, още не съм ги ползвала, но май вече не искам

# 635
Спарват много такива неща, не знам в какви случаи би си струвало да се мъчи човек с тях, особено цели "чорапи". Поне на мен и ръцете, и краката ми са много топли и само при мисълта за такова нещо ме хващат лудите, не си представям че бих могла да престоя с него.

# 636
  • Асеновград
Спарват много такива неща, не знам в какви случаи би си струвало да се мъчи човек с тях, особено цели "чорапи". Поне на мен и ръцете, и краката ми са много топли и само при мисълта за такова нещо ме хващат лудите, не си представям че бих могла да престоя с него.
Аз ги взех с идеята да не се подбиват краката, принципно лятото като ходя боса със сандали, кожата отстрани под кокалчето  на големия пръст загрубява и става твърда. Явно не това  е решението.

# 637
Тези силиконовите за между пръстите съм купила и аз, целта ми не е толкова срещу подбиване, колкото да не се пързаля стъпалото напред при едни сандали с платформа. Така и не тествах, а след споделеното ще ги хвърля.
Взех и за пръстите отделни, гадно лепкав се усеща силикона. И едни за отзад, ама и те стоят.
Няма спасение от неудобни обувки всъщност . Но човек се лъже за такива дреболии.

# 638
  • В страната на бурите
Някой питаше за автоматичната маша - вчера получих моята и съм доволна. Още я разучавам, утре ще я пробвам на цялата коса. Има ефект, прави хубави къдрици, но моята коса е абсолютно права. Трябваше ми време да разбера принципа - тоест, че трябва косата да се остави да се позавърти в машата, преди да се задържи.

# 639
Някой питаше за автоматичната маша - вчера получих моята и съм доволна. Още я разучавам, утре ще я пробвам на цялата коса. Има ефект, прави хубави къдрици, но моята коса е абсолютно права. Трябваше ми време да разбера принципа - тоест, че трябва косата да се остави да се позавърти в машата, преди да се задържи.
Може ли линк?

# 640
  • София
Миналата есен си взех такива силиконови подложки за възглавничките на краката. Нямам оплаквания, даже са супер удобни и си ги ползвам редовно, но основно зимата и есента. Не съм ги носила по жегите и не са ми се обривали краката Hands V Ползвам ги за обувки на ток с тънки подметки, че много ми се натрапват възглавничките без тях.
https://share.temu.com/M1WLpi2BpHA

# 641
силиконовите пети са за лятото, когато краката загрубяват от ходене бос или със сандали
цяла зима в чорапи и от време на време търкане с пемза ги държи нежни и гладки

# 642
  • София
Преди Тему ерата бях си взела отнякъде силиконови пети. Не се изринах, но каишката, която е на глезена отпред се скъса на третата седмица. После имах силиконови молдове за свещи, които също се скъсаха бързо и от тогава си имам недоверие към розов силикон. Не знам въобръзявам ли си, но когато е матово прозрачен е по-здрав и по-издръжлив (имам много подобни молдове). Розов ли е, е по-мек, по-лепкав и по-лесно се къса. За пети взех да ползвам нощно време крем за с уреа.

# 643
  • София
Пералнята според мен е удобна за къмпинг, ако имате деца, които повече се цапат и може да хвърлите да се въртят 2-3 дрешки и чорапки вътре. Ние имаме този вариант, беше около 70лв в Кауфланд преди и пере добре доста дрехи, даже центрофугира, но за каравана пак по едно време ни дойде голяма
Гледам че са станали доста по-скъпи вече, но сигурно ги намалят.

# 644
За първи път ми се паднаха купони от колелото. Може би, защото слагам неща в количката, а не правя поръчка. Или собственика на Тему се е активизирал да стане отново първи 😃😃😃

Та въртях колело, паднаха се 200 лв, после нещо стана и ми добавиха още 100 лв. Дадоха ми избор от подобни/същите неща в количката или които съм гледала. Там имаше някакви боксчета да отварям и ми се паднаха 5 пъти по 20 лв и така ваучерите станаха 400 лв. Трябваше да добавя 4 неща, за да ги взема. Гледам обаче, че някои от тях са по-скъпи, а ги гледах по-евтини. Нищо, ще ги взема заради купоните. И излъгаха ме, поръчах. Влизам в поръчката да сравня цените, че не бях много сигурна, защото разликата беше 1-2 лв. Та влизам в поръчката, гледам 7 лв съм го купила, цъкам на артикула и ми излиза 5 и нещо. При един и същ продавач. И веднага отидох на корекция на цената и всичко вече е точно 😃
Сега ще направя още една поръчка да използвам част от купоните, но ще си извикам и 30-те % кредит 🤣🤣🤣 Пак да трупам кредити и да няма откачане от това Тему.

И ваучерите са ми 13 броя до 31.08. Наистина ли след тоя срок мога да им пиша и да ми ги възстановят? А, тогава с какъв срок ги възстановяват? Пак ли за 2 дни?

Общи условия

Активация на акаунт