Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 44 255
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И на мен ми се появи колело, въртях, паднаха се 90% за едно нещо, сложих някоко неща в количката и изведнъж гледам 90-процентовият артикул от 9 станал 15 лв, ядосах се и се отказах. Другите неща също можех да ги намеря на по-добри цени.

# 646
А, после с корекция на цената дали няма да успееш да си върнеш разликата?

# 647
  • Асеновград
За първи път ми се паднаха купони от колелото. Може би, защото слагам неща в количката, а не правя поръчка. Или собственика на Тему се е активизирал да стане отново първи 😃😃😃

Та въртях колело, паднаха се 200 лв, после нещо стана и ми добавиха още 100 лв. Дадоха ми избор от подобни/същите неща в количката или които съм гледала. Там имаше някакви боксчета да отварям и ми се паднаха 5 пъти по 20 лв и така ваучерите станаха 400 лв. Трябваше да добавя 4 неща, за да ги взема. Гледам обаче, че някои от тях са по-скъпи, а ги гледах по-евтини. Нищо, ще ги взема заради купоните. И излъгаха ме, поръчах. Влизам в поръчката да сравня цените, че не бях много сигурна, защото разликата беше 1-2 лв. Та влизам в поръчката, гледам 7 лв съм го купила, цъкам на артикула и ми излиза 5 и нещо. При един и същ продавач. И веднага отидох на корекция на цената и всичко вече е точно 😃
Сега ще направя още една поръчка да използвам част от купоните, но ще си извикам и 30-те % кредит 🤣🤣🤣 Пак да трупам кредити и да няма откачане от това Тему.

И ваучерите са ми 13 броя до 31.08. Наистина ли след тоя срок мога да им пиша и да ми ги възстановят? А, тогава с какъв срок ги възстановяват? Пак ли за 2 дни?
Само добре гледай Ваучерите. Тези допълните по 20лв. са с много малко намаление, тоест приложими при поръчка над 160 лв. и процентно се пада малко. Та като използваш комбинирай ако ще и на две поръчки. За да е изгодно. Тази сутрин и аз въртях и после детайлно ги разгледах кой как се прилага, че такива допълнителни по 20лв. не бяха идвали.

# 648
Да, сега видях, че има разлика, обаче виждам, че накрая в количката ми е добавен ваучер по подразбиране (явно). Използван е най-изгодния. С 50% намаление. Ето пример:

Обаче имам 60 лв кредити и не ми ги приспада от общата поръчка. Явно може или кредит, или ваучер. При предната ми поръчка (нямах ваучери в нея) директно си ми дръпна кредитите. Ето:

# 649
Връщането на 30% кредит при мен не работи. Дискаунткредит също спря. Има ли някакви други кодове за подобни промота и оферти? Гледам във фейсбук разни хора пращат линкове за подаръци, но те не важът за България... Това Тему е страшно необятно и зарибяващо!

# 650
Не прави поръчки и сами ще те намерят дискаунтите 😃 Аз само разглеждам, добавям в количката и чакам, ако нещо интересно изскочи. Нищо не ми е толкова спешно, че да правя поръчки на всяка цена. Та си чакам офертите.

# 651
  • София
А, после с корекция на цената дали няма да успееш да си върнеш разликата?
Не, 15 лв беше най-ниската цена. 9 лв беше с реална отстъпка.

# 652
На мен едно колело ми даде два безплатни подаръка и някакъв ваучер, но се оказа, че иска минимална сума за поръчка 80 лв, за да си получа подаръците. Ами ще мина и без тях.

# 653
Детски фотоапарат да е поръчвал някой?

Този набелязах, но ми скъпее Smiley
https://share.temu.com/Q7wiM8msZ8A

# 654
Аз имам детски фотоапарат, но 1 с динозавър, момчешки, взех го на 20 лв с дискаунт с 32 гб памет. Момичешкия го взех от Шейн, там беше по-добра цена.
Много са готини, но трябва да уцелиш добър дисплей. 2 пъти ми връщаха парите от шейн, докато уцелих дисплея Grinning

# 655
И на мен днес ми се падна колело. 200 + 100 лв. Нищо не поръчах, чакам да ми намалят цените на неща в количката. Не са ми спешни изобщо.

# 656
Да питам купувалите диоптрични очила,сменяли ли сте стъкла? В смисъл да поръчаш,заради рамката и да си смените стъклата? Дали рамките издържат смяна на стъкла?
Panayotu,някой от сешуарите сгъваем ли е,линк?

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 21:02 от sasi6

# 657
  • София
Зависи от рамката. Аз си купих от тези без диоптер https://share.temu.com/1nYuRW2Wb6A модел 2218А и си ги направих с 5 диоптера за късогледство. Те имат винчета заради металната долна част. Жената от оптиката ме посъветва като излязат пак на сметка да си взема още едни, че ако ми се счупи рамката да ползвам същите стъкла. Аз ги взех за 12 лв. (онзи ден бяха на 15 лв, но аз няма да съм тук при доставката затова все още не съм си поръчала нови)
Другите, които взех с диоптер за далекогледство, ги взех като очила за четене когато нося лещи. Но т.к. са два чифта в комплект, обмислях на едните да сложа хелиоматични стъкла за късогледство. Но така и още не съм стигнала до оптиката да проверим дали ще издържат.

# 658
Точно и аз искам да сложа не хелиоматични,но със затъмнение.

# 659
  • Асеновград
Сешоарите не са сгъваеми. Аз такива не купувам, и не търся. За мен основното е да са мощни, за да издържат на продължителна работа. Ползват се за сушене на дълги коси.
Имам взети от шейн рамки, сменях стъкла, доволна съм. Принципно оптиките поне при нас, не са доволни от такива смени, и все мрънкат, но чупя често очила, и да давам луди пари всеки месец , не благодаря.
Взимам и готови ако има моя диоптър, тях ползвам за в дамска чанта, в колата, на път. На мен са ми само за работа на компютъра и четене, и ми е удобно да имам оставени на различни места , за да не налага да нося насам натам само едни, а когато ми потрябват да има под ръка.

Общи условия

Активация на акаунт