Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 41 749
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Огледай рамката, доколкото е възможно от снимките, има ли винт за отваряне. Макар че повечето пластмасови, доколкото знам с нагряване се поставят стъклата. Прочети в отзивите някой сменял ли е стъкла. Ако рамките се продават без диоптрични стъкла е много вероятно да се продават именно с цел последващо поставяне. Ако рамката е евтина не губиш много ако се счупи, но губиш от цената на вече изрязаното стъкло и точно затова оптичката ме посъветва и за друг път ако ги купувам евтино да си взима 2 чифта.
Те в оптиките принципно винаги се оправдават, че ако рамките не са закупени от тях, не дават гаранция ако се счупят. Но досега не ми се е случвало някъде да ми счупят рамка при поставянето.
Виж преди години в известна оптика ми направиха рамка за слънчеви очила (купена от тях) със затъмнени диоптрични стъкла. Направих ги май месец за лятото. Юли като ги напече слънцето рамката се пукна на 3 места. Предполагам рамката е била предвидена за по-тънките и по-леки слънцезащитни стъкла и не е издържала термичното разширение на моите лупи. Та ако си избрала модел слънчеви очила, тогава според мен има риск.

# 661
  • В страната на бурите
Някой питаше за автоматичната маша - вчера получих моята и съм доволна. Още я разучавам, утре ще я пробвам на цялата коса. Има ефект, прави хубави къдрици, но моята коса е абсолютно права. Трябваше ми време да разбера принципа - тоест, че трябва косата да се остави да се позавърти в машата, преди да се задържи.
Може ли линк?
https://share.temu.com/BK3ZDvzAwUA

# 662
  • Швейцария
Момичета, да питам DPD на адрес ли носят поръчката? Като натисна линка за проследяване ми се отваря сайтът на Speedy. Те едно и също ли са? Майка ми е като луда с картечница и пак е поръчала много неща, ама никога не са идвали с тях.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 07:27 от JennyBG

# 663
дпд са спиди и носят на адрес

# 664
  • Враца
Добро утро, аз идвам с тъп и сигурно досаден въпрос.
Преди малко ми се паднаха ваучери за 320 лв 😎, засилих се да взема часовник на моя мъж, ама никъде не намирам къде са тези купони и какви са им условията.
Сигурно в мен е проблемът, търсих в оферти и ваучери и ми е празно. В количката също нищо не виждам.
Благодаря

# 665
Ако има налични купони те са в оферти и ваучери.

# 666
Момичета, къде ви се падат колелата? В приложението на мен никога. Един единствен път , докато играех на една игра и гледах рекламите.

# 667
Здравейте, извинявам се, ако е коментирано. Може ли да ми разясните какво значи:

IV. Ако не е необходимо да връщате артикула си, последната стъпка е просто да изберете начина за възстановяване на средствата ви. Можете да изберете да получите възстановяването на средствата като кредит в кредитното ви салдо на Temu или да бъдат кредитирани обратно чрез първоначалния ви начин на плащане. Направете своя избор и щракнете върху „Изпращане“.

Искам да върна няколко продукта от поръчката си, понеже дойдоха смачкани. Изписа ми не е необходимо връщане....
Предния път, като връщах нещо, купено погрешно, си ми изписа товарителница и върнах в бокс нау.

Притеснявам се да не объркам нещо....

# 668
  • София
Няма да ги връщаш, Тему ще ти върне парите. Само трябва да избереш дали да ти бъдат върнати като кредит или в картата, от която си платила.

# 669
Много благодаря за бързия отговор. Да, върнаха ми сумата. Учудих се, понеже все пак си мислех, че трябва да ги върна.....

# 670
  • София
Ооо, не. И на мен са ми писали да не връщам разни стоки. Явно връщането в някои случаи им е по-неизгодно.

# 671
Добро утро, аз идвам с тъп и сигурно досаден въпрос.
Преди малко ми се паднаха ваучери за 320 лв 😎, засилих се да взема часовник на моя мъж, ама никъде не намирам къде са тези купони и какви са им условията.
Сигурно в мен е проблемът, търсих в оферти и ваучери и ми е празно. В количката също нищо не виждам.
Благодаря

Първо трябва да направиш поръчка, за да вземеш тези купони.

# 672
Сега, преди да изляза в отпуск, бях поръчала за първи път от тях (едни материали за рисуване), но не знаех, че не доставят до адрес. Баду ми доставиха до адрес, даже не разбрах името на куриерската фирма (не беше Спиди или Еконт). Ако бях прочела тук, въобще нямаше да поръчам.
Какво ще се случи, ако не си взема пратката от бокс нау - губя ли парите и нещата?

# 673
  • София
Доставят до адрес, ако пратката е със Спиди. Ако не се вземе от кутията в срок, пратката се връща към подателя.

# 674
Поправям се - в профила ми пише, че е бокс нау - отвратително , въобще не знам как да я извадя от това. Сигурна съм, че нямаше надпис, когато направих поръчката, иначе нямаше да я завърша.
Поръчвала съм и от Алиекспрес, те пращаха с пощата.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 10:30 от pppqqq

Общи условия

Активация на акаунт