Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 41 740
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Скоро трябва да ти се появи информация за куриера.

# 676
Шипната ли ти е пратката? Аз вчера поръчах и днес вече е шипната.

# 677
Да, пишеше, че е изпратена, но в този имейл не пише нищо, освен датата - сега го разгледах, да не би да съм пропуснала нещо.

# 678
Дай по-надолу. Трябваше да имаш track бутон в оранжево

После ей тук пише с кой куриер е

# 679
Поправям се - в профила ми пише, че е бокс нау - отвратително , въобще не знам как да я извадя от това. Сигурна съм, че нямаше надпис, когато направих поръчката, иначе нямаше да я завърша.
Поръчвала съм и от Алиекспрес, те пращаха с пощата.
Изобщо не е сложно. И аз не бях получавала с BoxNow преди, сега редовно си взимам пратките от там.
След като я доставят ще ти изпратят код, който само трябва да въведеш като отидеш до автомата (подобно е на банкомат) и се отваря някое шкафче, в което е пратката.
Още сега би трябвало да можеш да видиш до кой автомат ще я доставят и ако не ти е удобен, може да видиш къде още имат и да им пишеш да го променят.

# 680
  • София
Много е елементарно изваждането.
Още сега можеш да видиш до коя кутия ще бъде доставена. Ако не те устройва, звъниш в Бокснау (обикновеният телефон е в първи пост) и пренасочваш в удобна кутия. След като пратката пристигне в кутията, получаваш съобщение (вайбър или смс) с пин код. Отиваш до кутията, там има панел с цифри, въвеждаш кода, натискаш "ентър" и една кутия се отваря. Изваждаш пратката от нея и затваряш кутията. Това е всичко.

В първи пост има подробности за Бокснау, телефони, срокове...

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 11:04 от milenaka

# 681
Как се печелят ваучери/купони в тему?

# 682

Трябва да ти излезе колело. На някакъв си техен произволен принцип е.

# 683
  • Асеновград
Четеш си офертата, защото са индивидуални и следваш стъпките. След колелото обикновено ти пише да купиш два продукта от избраните с определено време. Избираш плащаш, и при тази оферта не ти търси минимална сума за безплатната поръчка и за 10лв. да е приключваш и плащаш. Като я платиш, ти идват купоните/ ваучери.
Прочети из темата има много писано, има снимки.
Понеже са индивидуални, и все различни няма как да бъдат описани в 1 пост. Има и колело с намаления, и други оферти цъфват, явно с идеята за разнообразни промоции за зарибяване на клиенти.

# 684
Ясно, благодаря. Явно е само за приложението, аз поръчвам през браузър.

# 685
  • Асеновград
То няма как да имаш регистрация без приложение, изисква го. и аз поръчвам през браузер, но си следя оферти в приложението, и има ли опция въртя там, за да ги взема.

# 686
  • София
То няма как да имаш регистрация без приложение,
Скрит текст:
изисква го. и аз поръчвам през браузер, но си следя оферти в приложението, и има ли опция въртя там, за да ги взема.
Не е така. Първите ми поръчки са през лаптопа – там направих регистрацията, приложението за телефона го свалих по-късно.

# 687
  • Асеновград
То няма как да имаш регистрация без приложение,
Скрит текст:
изисква го. и аз поръчвам през браузер, но си следя оферти в приложението, и има ли опция въртя там, за да ги взема.
Не е така. Първите ми поръчки са през лаптопа – там направих регистрацията, приложението за телефона го свалих по-късно.
Странно, на мен ми поиска да се регистрирам през телефона, вероятно защото пусках с код

по реклама за оферта

# 688
  • София
Вероятно е заради кода, да. Аз пусках без код и не ми е искало приложение.

# 689
  • StZ
Четох тук и влезнах в приложението - споделям
Даде колело - въртях 200лв
После даде бонус +100лв
Даде ми някаква мижаво време 9 минути може би да избера 4 продукта - не се справих
Даде още 30 минути бонус, направих поръчката и пусна купоните

Това е.

Общи условия

Активация на акаунт