Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 41 725
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Никога не ми е давало колело в самото приложение докато скролвам из продуктите. Къде точно ви излиза? На начална страница ли?
При мен колелата излизат когато цъкам на рекламите от фейсбук и най-често пише - офертата е за нови потребители и ме връща, но чат пат се появава колело.

# 691
  • В Космоса
Здравейте!
На 15 август получих тези обувки и днес забелязах, че са се разлепили отпред и отстрани.   Дали ще може, след като са носени, да възстановят средствата ми?

# 692
Здравейте!
На 15 август получих тези обувки и днес забелязах, че са се разлепили отпред и отстрани.   Дали ще може, след като са носени, да възстановят средствата ми?

Да, пишете в чата с агент, не с бота

# 693
  • София
Колелото на мен ми излиза веднага като отворя приложението ако е пуснато същия ден. Ако не съм отваряла приложението 2-3 дни понякога ме чака старо колело, която се отваря когато натисна списъка с промоции.

Днес заявих нова поръчка за 26лв. Обаче сега виждам, че един от  продуктите за 4лв. не е това, което ми трябва. Опитвам се да отменя само него, но ми дава опция само да отменя цялата поръчка. Дали е защото общата стойност ще падне под 25лв? Ако първо сложа нещо друго за 4-5 лв. дали ще ми разреши да махна само ненужното.

Допълвам се. Трябвало да натисна "отмени поръчката" и едва тогава ми се появи списък за чекване кой точно продукт искам да махна.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 14:44 от Gorg0nzola

# 694
  • В Космоса
А може ли да ми кажете къде точно трябва да пиша. Не се ориентирам...

Edit: Оправих се. Намерих чата в линка към отдел за обслужване на клиенти и много бързо ми възстановиха сумата по кредитния баланс. Така предпочетох, че по сметката щеше да отнеме по-дълго време.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 15:23 от Акаша

# 695
Някой да е поръчвал детска машина за захарен памук?

# 696
Вчера ме наваля дъжда, и намокри и чантата от Тему. Оставих я празна да изсъхне, но няма да ви казвам каква смрад се носи от нея, дори и изсъхнала. А след като я получих, много старателно я изпрах.
Мисля да я върна но ми трябва опаковката, нали така? А аз май я хвърлих, изобщо не съм очаквала че ще искам да връщам чантата.
Не давам линк, защото е изчерпана.
Много ме е яд защото ми харесваше модела и плата, и си я носех с мерак.

Последна редакция: пт, 30 авг 2024, 16:45 от Lemy

# 697
  • София
Така предпочетох, че по сметката щеше да отнеме по-дълго време.
Така казват, но на мен ми ги възстановяват със скоростта на блинк. Единствено когато бях сменила картата, отнемаше 2 денонощия да пристигнат парите по новата. Просто да имаш предвид, че всъщност зависи от банката.

# 698
Здравейте! Ще ми препоръчате ли хубава UV лампа, ако може до 5-6лв, както и качествена Ув смола? При поръчка от Алиекспрес преди време имах шанс да си избирам подарък и си бях избрала едно УВ фенерче 9W мисля че беше. Не стига, че е с три батерии, ами за нищо не става. А от смолата, която бях взела тук от един магазин в България, непрекъснато излизат малки мехурчета, много тегаво. Благодаря ви!

# 699
То каквото в АлиЕкспрес, такова и в Тему.

# 700
Четох тук и влезнах в приложението - споделям
Даде колело - въртях 200лв
После даде бонус +100лв
Даде ми някаква мижаво време 9 минути може би да избера 4 продукта - не се справих
Даде още 30 минути бонус, направих поръчката и пусна купоните

Това е.
За  колко лв ви даде купон?!

# 701
На мен колелото ми дава проценти - уж 75% отстъпка. А също и някакво връщане от цената на поръчката - десетина лева, но всеки ден мога да използвам част от тях като отстъпка и е най-много 2лв.
Интересно е, че съм нов потребител, а не ми предлагат нищо безплатно. Знам че има хора, на които сайтът предлага безплатна електроника и дрехи, при определени условия.

# 702
Аз забелязах , че в профила , в който имам натрупан кредит не ми пращат колело, а в другия, в който нямам  постоянно ме заливат.Не знам дали е случайност или има някаква връзка с кредита.

# 703
На мен като ми дадат кредит, ме заливат още повече с оферти.

# 704
На мен днес ми се падна 100% намаление, за 2 артикула.
Но нямах време за се занимавам и не ми е ясно освен тях какво друго ще трябва да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт