Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 41 725
  • 737
  •   1
Отговори
# 705
Аз забелязах , че в профила , в който имам натрупан кредит не ми пращат колело, а в другия, в който нямам  постоянно ме заливат.Не знам дали е случайност или има някаква връзка с кредита.

Не е така. Имах 90-100 лв кредити и ми даде колело. Изхарчих малко от тях и останаха около 60 лв и днес пак ми излезе колело. На някакъв друг принцип е.

# 706
  • София
Като ми даде 2 безплатни артикула (от списък в който принципно няма много скъпи неща), след това иска да напълня чантата за 75лв. с неща от списък, който пък не е много евтин. Но ми дава да избирам и от последно добавените в количката (не ми позволява да скролна целия си дълъг списък надолу.

Днес тъкмо си изхарчих събрания кредит и ми пусна опция за 30% връщане. Та хайде направих още една поръчка (предполагам ще ги обединят двете). Сега ще си събирам пак кредит, че съм си заплюла да повтарям някои неща.

# 707
Ясно. Значи покрай безплатните, трябва и  за по-сериозна сума да поръчаш.

# 708
Не виждам особен смисъл и далавера от тези бонуси. Това си е начин да те накарат да пазаруваш. И на мен ми дава разни отстъпки и подаръци с новата регистрация, но както и да ги въртя, все трябва да изхарча към 80-90 лв, за да получа подарък някакви боклучки.

# 709
На мен не ми се е падала опция да си избера безплатни неща, но на майка ми й излиза. Накрая трябваше да направи поръчка за 80 лв. Напълно ненужно.

Оф аз нали за първи път получих купони и да изхарча поне един, поръчах някакви необмислени неща. Защото трупам в количката, а не в wish list-a и накрая стана ей това 🤣 Ще връщам ми се струва. Кога ще спре тази краста 😃

# 710
  • Пловдив
Тези,които споделиха,че купуват очила,за да сложат подходящи стъкла в наша оптика-въпрос Heart Eyes къде трябва да гледам да има болтчета?!- на дръжките ли?! Не схванах нещо Thinking

# 711
Ей сега ми се паднаха 180 лв. ваучери от колелото. Обаче цените са по-високи от тези в количката. Ами наистина не виждам смисъл и няма да ги ползвам. Не правя големи поръчки. Даже в момента само 2 неща следя, за обща сума под 50 лв. То вече се затрупах с дребни нещица.

# 712
Ей сега ми се паднаха 180 лв. ваучери от колелото. Обаче цените са по-високи от тези в количката. Ами наистина не виждам смисъл и няма да ги ползвам. Не правя големи поръчки. Даже в момента само 2 неща следя, за обща сума под 50 лв. То вече се затрупах с дребни нещица.

И при мен бяха така. След поръчката отидох на корекция на цената 😈 Ако са от един търговец, де.

# 713
Да, обаче искам да ползвам един кредит и да си дам почивка от Тему. Joy
А с корекция пак ще ми връщат и пак, и пак. Joy

# 714
Дааа, няма измъкване. Просто оставяш този кредит да си стои и след 2-3-5 месеца все ще ти потрябва нещо. То от някоя поръчка все излиза корекция на цената и няма свършване.

# 715
Аз заявих връщане на чантата, да видя какво ще ми искат, и направо ми върнаха парите като кредит.
И аз това ви казвам, няма голям смисъл от тези колела и оферти, дадат ти нещо дребно, обаче цените на останалите продукти в кошница ти скачат, или пък похарчиш много повече пари от тези, които си предвидил, държат те като шаран на гола кука.

# 716
Някой да знае как да се върна при двата безплатни артикула?
Днес ми се падна ,но излезнаха ...

# 717
Виж в съобщенията и офертите.

# 718
  • София
Тези,които споделиха,че купуват очила,за да сложат подходящи стъкла в наша оптика-въпрос Heart Eyes къде трябва да гледам да има болтчета?!- на дръжките ли?! Не схванах нещо Thinking
По-добре директно питай в оптика дали биха го направили, може да им покажеш снимка на телефона (в по-малките е по-вероятно да извършат такава услуга).  НЕ е винт на дръжките, а на рамката около стъклото. Винтът на дръжките си е за дръжките. Металните рамки или тези които имат метална част около стъклата имат винт около стъклото най-често до дръжката, с който се затваря рамката. Но изцяло пластмасовите нямат. При тях стъклата се сменят като рамките се нагряват в специална баня и лекичко се подлагат на натиск и огъване.
Сменянето на стъкла би следвало да става за всички очила, защото всички първоначални стъкла са сложени по аналогичен начин. Въпросът е че при металните с винт няма риск от счупване, докато при пластмасовите има. Не знам как стои въпросът при рамките с корда. Но пък при висок диоптер късогледство стъклото е дебело отстрани и за тънка рамка или ще изисква двойно изтъняване, което ще го оскъпи или ще стои грозно като стърчи извън рамката (като моето в момента).

# 719
  • София
Снощи и аз пуснах поръчка, защото имах голяма отстъпка за един артикул и беше изгодно (чанта), добавих още няколко неща, които също намерих на добри цени:

https://share.temu.com/NDHsiigsJeA чантата
https://share.temu.com/vlZ3QBnnxvA блуза, която не е за мен
https://share.temu.com/TkWwnmVwx1A химикалки
https://share.temu.com/pJUJjVXLkyA дръжка за капак на тенджера
https://share.temu.com/2eS2ck2xYXA смарт часовник

Общи условия

Активация на акаунт