Онлайн магазин Тему (Temu) за България - 7 - август

• 41 725
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Gorgonzola,
Благодаря за отговора.
Това болтче ли да търся ...някак си по изображенията в Тему?

# 721
  • София
Да, и болтчето трябва да го има ако рамката е метална или метал + пластмаса. Ако е корда вместо метал е едно възелче на кордата и ми се струва, че е по-трудна работата.

# 722
Възможно ли е една поръчка с няколко артикула да пристигне на части?

# 723
  • Испания
Възможно ли е една поръчка с няколко артикула да пристигне на части?
Да

# 724
  • София
От колелата има смисъл и още как, но само от това с купоните за 300лв, защото с тях нещата идват на половин цена (например като напълниш количката точно с 80лв, цената за плащане ти пада на 40лв).
Както писах на мен от две седмици спря да ми се пада колело, а никога не ми се е падало на начална страница, само от рекламите на фейсбук чат пат.
Днес влязох в профила на мъжа ми и бам - веднага колело. Ами ще поприспя основия профил, да видят те 😁

# 725
Взех и аз купони от колелото преди малко, но чак после видях, че са валидни само няколко дни? Бях чела назад в темата, че като изчезнат може да си ги “повикаш” пак чрез съпорта?

# 726
Да , в рамките на 3 месеца Ви ги възстановяват .

# 727
Вече няколко пратки получавам отворени и след това залепени с тиксо. Засега нищо не липсва. От митница ли ги отварят? Ама няма бележка, че е отваряно на митницата.

# 728
  • Асеновград
Вече няколко пратки получавам отворени и след това залепени с тиксо. Засега нищо не липсва. От митница ли ги отварят? Ама няма бележка, че е отваряно на митницата.
С кой куриер е доставката?

# 729
  • на морето
Някой има ли такава или подобна тенджера? Всичко ли може да се готви в нея?
https://share.temu.com/3pHVoPPERVA

# 730
  • София
Как (ако има) да се възползвам от първоначалното намаление (първа поръчка)? Имам акаунт.

# 731
Boxnow

# 732
Аз нямам, но за такава тенджера бих заложила на изпитани марки като Simax, например.

Някой има ли такава или подобна тенджера? Всичко ли може да се готви в нея?
https://share.temu.com/3pHVoPPERVA

# 733
  • Асеновград
Boxnow
Снимайте и сигнализирайте. И куриера и Тему.
С тях при мен беше празен плик. А наскоро и друга потребителка писа за липса.
Те отговориха, че куриерите уж имали камери, но явно не всичко им наред.

# 734
Здравейте, нова съм в пазаруването от Тему и малко съм разочарована…. Като нов потребител получих само колелото със 180 лв купони, а гледам другите получават и други промоции, но нищо де 😊
Вече направих 2 поръчки и едната е освободена от митница, но не е взета от куриер. Чета в темата, че може и да се застои там .
Аз съм голям любител на бижута и с първата чакам много специално бижу ( за сега няма да казвам повече) . Питах в една бижутерия дали биха направили проверка на камъка, защото им нямам хич доверие на китайците.
Общо взето бая са ме зарибили, добре че в момента не работя 😁, та не мога да харча безразборно .
Втората е с на мъжът ми рибарски джунджурийки
Темата е много полезна за нови потребители като мен, защото доста неща вече научих , а чета от скоро

Общи условия

Активация на акаунт