Отговори
# 315
Тринкич, желая бързо възстановяване на Килеша.
Лейла, все едно описа и моите мисли, но постоянно си напомням, че това са само мисли, а не реалността. И на теб го напомням. 🤗
Филче, сили ти желая. Не е лесно, да. Моите нерви не издържаха и сега частица по частица се опитвам някак да се събера.
Сиросче, ама големи сте образи, ей! 😄

МН и детето излезнаха сами. Сега се чудя да опъна ли краци или да мия банята.

# 316
Кака ви цяла седмица не погледна магазин и не купи нищо. И накрая предаде фронта.
И с мини портмоне се отчетох. Много слаб ангел.
Развали се времето и тук. Притъмня, вали.

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 20:32 от Birdflower

# 317
Сири,гоУема си!
Лав, забранявам да припарваш до банята.Опни краци.
Бър, супер е чантето!
Тилка, тамън щях да те призова поне да кажеш кво пиеш на плажа.

# 318
  • Пловдив
Бърд, мн.смело...аз едва ли бих се навила на такова красиво, но цветно чанте Simple Smile Бравос!
П.п...розаФките Скечърс стоят в Еконт. Реших, че не ми трябват Expressionless и няма да ги взема. Ще си диря бели кожени сникърси.

# 319
Мисте, аз все с някакви скучни едноцветни дрехи. Малко цвят да вкарам. Половин час обикалях магазина като халосана - цветове, комбинации, форми, размери. Харесах една, жената ми вика носи я с теб, докато разглеждаш, някой да не я вземе. По едно време носих три чанти с мен Joy

# 320
  • Пловдив
Заваля...в големия град как е?
Не затворих терасата, амаквоттакоа.
Ха, наспорт! Simple Smile

# 321
Сирос,признах те 🤣🤣🤣.Роден дипломат си сигур Bowtie
Нас ни подминава дъжда,от далеч го гледам,и слушам гръмотевиците.
Забавни дни до сега.Все гости из двора,няма празно.Но поне пооправих дОма това онова,даже и баница "дърпах".Утре е корицата ми на дневен ред,че чака за смяна на разни неща.Уф,пак ми изфиряса от мозъка всичко,дето исках да напиша 😂
П.П.Заваля 🥳

Последна редакция: сб, 03 авг 2024, 21:05 от Ренко

# 322
Утре е корицата ми на дневен ред…

Ренкич, знам, че за колата говориш, но в първия момент наистина си помислих, че ще снимаш корица за някое списание 😂

Сири, 😂

# 323
Вали си напоително, ние сме под един сенник в Стария град, масата е мокра до средата. Хич не е рекло да спира, даже се засилва.

# 324
  • София
В Бургас вали. Ям салата от домашни домати, козе сирене и отделно тарама хайвер плюс ракийка. Тамън ми е дъждът.

# 325
Тука само препикава. Искам да повали както си трябва, с гръмотевици, светкавици, на моменти пориви на вятъра.
Гледам тласкане на гюле и ям грис.

# 326

Лав, забранявам да припарваш до банята.Опни краци.

Слушам и изпълнявам. 🫡

Тъй като имам свободно време ще ви досаждам малко.

И тук вали, ама при нас ситуацията е сефте.
МН ще пътува до Румъния другата седмица, за да си подава документите за изпита. От сега се сблъсква с всякакви бюрократски проблеми и се е изнервил максимално. Опитвам се да го успокоя като му казвам, че това е само началото. 🤣 От друга страна аз си запазих стая в хотел за мен и малкото, докато го няма. Страх ме е сама в тази ферма. Вълнувам се, все едно отивам на почивка на Малдивите, а не в близкия град, където ходим да купуваме домати. 😄

# 327
  • София
И ние гледа ме гюлетата. Аз се хилех на мъЖовете в клинове и паласки.
Лав, защо се плашиш?

# 328
Бърче, най - близките ни съседи са на 3км от нас. Буквално сме сами насред нивите. А и скорошните обирджии, които ни посетиха посред нощ, окончателно ме накараха да настоявам за хотел.

# 329
  • София
Ясно.

Общи условия

Активация на акаунт