Отговори
# 30
Защото подпомагат защитните сили на организма.

# 31
  • Пловдив
С удоволствие бихме пробвали ефективни продукти, които същевременно са и по-чисти.

# 32
Според мен са подходящи за есенно - зимния  сезон.

# 33
Защото имам метаболитен синдром и чести настинки през зимния период,когато се налага да използвам спрейове за нос.

# 34
  • София
След определена възраст е препоръчително да почнеш да позлваш такива продукти.

# 35
Не съм използвала вашите продукти, ще се радвам да ги изпробвам !

# 36
Защото имунитетът ми е слаб и често боледува.

# 37
Ние държим на витамините и се опитваме да поддържаме добър имунитет ,заради всички зарази в училище, а сега сме и с бебе . Не сме пробвали вашите продукти, но с удоволствие бихме опитали.

# 38
Не съм използвала вашите продукти, но мисля, че са подходящи за семейството ми, особено тези за повишаване на имунната защита, защото аз съм с диабет и съответно предразположена към инфекции, а и хубаво да се подсили и имунитета на децата, за да не се разболяват често.

# 39
Продуктите са подходящи за нас, защото водим динамичен и изпълнен със стрес начин на живот, невинаги се храним пълноценно и намираме време за спорт и релакс.

# 40
Любители сме на здравословното хранене и се отнасяме серизоно, не само към храната, но и към добавките, който приемаме.

# 41
Смятам, че продуктите ще са полезни за семейството ни, защото боледуваме често.

# 42
  • София
Преди четири години ми беше предписана терапия с вашия продукт „Оптимал K2 + D3“, заради недостиг на витамин Д3. Лекарят ме увери, че продуктът е много добър и в комбинация с витамин К2, защото Д3 се усвоява по-добре и действа срещу калцификацията на кръвоносните съдове. Доверих му се и оттогава го пия постоянно. Д3 ми беше на долната граница в началото на лечението, а сега съм в златната среда, по близо до горната граница. Освен това не съм боледувала сериозно оттогава. Много съм доволна от този продукт.

# 43
Не съм пробвала тези продукти. Подходящи са за нас за профилактика за по-лесно справяне с градинските и училищните здравни неволи....

# 44
Защото като се каже "есен" и започват хремата и болките в гърлото 🤦‍♀️

Общи условия

Активация на акаунт