Отговори
# 15
Мисля, че ще са много подходящи в есенно-зимния сезон, когато естествената защита на организма намалява.

# 16
Смятам, че биха били полезни за нас, защото целогодишно се сблъскваме с какви ли не предизвикателства за имунната система.

# 17
Не съм използвала тези продукти, но обичам давам шанс на непознати за мен продукти, затова бих ги пробвала с удоволствие.

# 18
Продуктите на Art Life не са ми познати, но бихме опитали пастилите "Стоп-Вир". Харесва ми, че съдържат витамин С и D3.

# 19
Не съм използвала вашите продукти и ще се радвам да ги изпробвам!

# 20
Продуктите са нови като марка за мен и интересни като съдържание.
За нас подходящи биха били спрея за нос, пастилите и "Виталити Есеншъл" хранителната добавка.
Харесвам възможността, която Bg mamma дава за запознаване с нови и качествени продукти, подходящи за цялото семейство.

# 21
С настъпването на есенния сезон,семейството има традиция да подсили имунитета,а това са нови за нас придукти с доста добри отзиви,които бихме изпробвали.Също така портфолиото обхваща широка гама и са подходящи за всеки дом.Надявам се натрупаната умора да намври рационално решение в тяхно лице Simple Smile

# 22
Имаме кака на 3г на която предстои тръгване на градина от Септември и пак тогава ще ни се роди второто бебче. Издирвам всякакви надеждни продукти за подсилване на имунитета на каката + нашия за да изкараме една безгрипна зима с новородено. RelaxedRelaxed

# 23
  • Варна
Все още не съм ползвала продуктите ви, но сега изкарах някакъв вирус, сходен на ковид, и си мисля, че с помощта на Art Life бих могла да укрепя организма си.

# 24
  • Countryside
Интересно портфолио и продукти, бих пробвала с удоволствие, особено сега с наближаването на есента и нуждата от подсилване на имунитета.

# 25
Хареса ми характеристиката на вашите продукти, най-вече за регулирането на метаболитен синдром, какъвто аз имам. Напоследък съм доста стресирана, още едно качество на продуктите ви, което би ми помогнало. С удоволствие ще пробвам.

# 26
Имам малко дете, което непрекъснато носи вируси от детска градина. Естествено, боледуваме и с таткото. Ако намерим нашата "магия" във вашите продукти, ще бъде чудесно.

# 27
През есенния сезон семейството ми обичайно подсилва имунитета. Продуктите  на Art Life обхващат широка гама и са подходящи за всеки дом.

# 28
  • Варна
Не съм използвала вашите продукти, бих опитала.

# 29
Смятам, че продуктите са подходящи за мен и моето семейство, тъй като се възстановявам от инвитро процедура и успешно раждане. В момента имунитетът ми след тях е доста компроментиран и тялото се нуждае от подкрепа в много области.

Общи условия

Активация на акаунт