В същия стил получих вчера едно стихотворение. За съжаление в момента не ми се отваря пощата където е , ще го пусна по-късно да го прочетете.

и викнах мъжо да си ме прибере.Вервайте ми
1 4ас бях под врелия душ докато се сгрея,а хем се бях облякла.
на всички който пропуснах.Да ви кажа че от както продавам мартеници или казано по друго яче не се ядосвам на белите на ВЕроника,който със всеки изминат ден са повече.Да му мисли майка ми.За срещата съм с четири ръце за.Идвам.
на баща си,но не искаше неговата защото бодеше-не се беше избръднал и с ефхръцна и си отиде на някъде.Гушках я ,а тя ми биеше шамари.Беше ми сърдита.Снощи като й донесах от любимете киндер шоколадчета ,бях най добрата мама на света.То не бяха целувки ,то не бяха прегръдки,докато не и дадох едно шоколадче и когато тя ми пойска второ бях най лошата мама ама какво да се прави,по две ще й доеде малко множко.Та такива ми ти работи с моята дъщеря.
при тати и ВЕроника че съм станала в 7 часа. 
надявам се

Лети си времето и това е! 
Ако кажа на мъжът ми, най- много да ме погледне смаяно
, мъжете не ги разбират така тези неща.За тях е важно детето да е осигурено и здраво, но нали за това сме двама родители- от едниния материалната страна, от другият- емоционалната 

Не ми се вярва само в Банско да е позволено
Така че датата е 24 март, а аз почти всичко съм подготвила. Остава само да ми потвърдят гостите, че нашите са от далИеко, а на 23 март един общ проятел ще прави рожден ден в Ст.Загора, не знам как ще се вдигнат на другата сутрин да дойдат до Банско 

)
Направо се изнервих жестоко-той по принцип не прави такива изпълнения и не съм свикнала.
Обича си ме, ама гледам че вече съм му в категория скучни, или там някъде.Абе.... времето си лети.
Препоръчани теми