Дано последните новини да са по-добри, ще чакам с нетърпение...

рев че и взимам бръм бръм-то ама мама и го върна бързо.Казах на момчето което ми го поправи ,че не мога да се прибера без колело в къщи

не беше лесно но мина
сега детенце даже е по-спокойно през нощта. Буди се 1-2 пъти проревава но бързо заспива
Следващата "мисия невъзможна" е да я науча да си спи сама в леглото
е с това не знам как ще се справим
. До сега спеше между мен и татито , защото с това кърмене през 2-3 часа всяка нощ щях да лудна ако трябваше да я взимам от креватчето и после да я слагам пак там
но сега ще трябва да се научи да спи сама.
. Има ли някой който не е вече с памперс?
А те миналото лято нашите мишлета бяха много мънички за приучаването им за без тези атрибути.
затова отивам да полегна.
Ние сме мноого далеч от тая идея ... Прекрасно знае за какво е, няма нищо против да поседи... и като й обуя памперса да си свърши работата в него 
бързо се развиват събитията
Розовото и на мен не ми е в списъка с цветовете..
Някой ден......
...ако не намерим няма да почвам работа,защото няма помагащи баби.Ще видим....ще пиша като имам време....
ИЛи по-скоро браво на теб....че имаш търпение....

, обаче на мен ми дойде днес- подрани, така че в петък със сигурност ще спазя традицията 

Днес с този
ми развали плановете за деня,но карай.
носиме го и сяда са се гащеризона и памперса и крещи.ъъъъъъДокато сабуя потурите и ние сме свършили работа в пампито.После си умира от
.Иначе сега като продавам мартеници няколко дена с баба си се уча на гърне.За сега не много успешно,но ще се научи.
всичко,като
.Пюре и каши отдавна не ядеме.
,та е нисичка.Нали знаете на лъжата краката са къси,а лошите деца като не са слушали като малки са високи
,по глезиме се малко,и щом кажа вече сериозно време е за лягане и я целуна тя ляга.Може веднага да не заспи,говори си нещо на плюшените играчкии след 15 минути заспива
Тези дни беше малко кисела-както казва мъжа ми й е дошло месечната инвертаризация.Имаме си още един кътники и сега имаме 15-
.На всичкото отгоре нокътат бай й забра,но ми дадоха една бабина рецепта и вече и минава.Лекарката ми каза че на децата така им растели ноктите до 3 годинки.Те и мойте са така такаче не се очудвам Препоръчани теми