Имам 4 отворени кутии от тези на прах, които ще изхвърля, но имам и около 10-тина бурканчета каши на HIPP, които с радост ще дам на детенце, кето ги яде. Затова, моля ви, ако някое софийско мишоче ги хапва, свиркайте, да ви ги дам
Скоро съм ги купувала си ги съхранявам добре.
.За килата май сме минали 10 защото от както спрях да я кърмя почна да похапва повече и се надявам да наваксаме.
Посредната седмица я наблюдавам , че се опитва да повтаря всяка дума която чуе. Не всеки път се получава но важното е , че се опитва.
.Това ми се случва за първи път и се надявам да проява воля до край
че кото гледам шоколада и ми иде да спирам диетите 
.
/

Казах на баща му да не хвърля старите си обувки, че догодина тях ще носи син му 

голяма е работа
. Всички са станали много, много големи и сладки, пу-пу 
, опитвала съм се да го слагам да седи, но той скача на втората секунда и не мога да го излъжа по никакъв начин да се заседи. Дано скоро да започне да разбира за какво става дума.
Извини ме за хумора, на чужд гръб и сто тояги са малко....
, дъж- за дръж и за дай, дан- гердан, гина- гривна, пъта- пръстен- не е нужно да обяснявам защо знае такива думи, нали...., нуки, нуче- костнеурки, костенурче, гана- възглавница... 

Кога за последен път правихте секс 

А относно кокошката, просто искам да се уверя , че не съм само аз на тоя хал
И сори ама питам за секс, а не оргзами, ама ти да се похвалиш все 

)
..... преди около 10тина дни
Щях да ходя да си правя цитонамазка, и то нали поне 3 дни не се прави секс за целта, пък нещо се замотах, днеска-утре, та остана за след 5ти Март, та сега ще наваксвам
Кога за последен път правихте секс 
, Марис, къде си го изпратила скъпия та толкова време стоиш на сухо Препоръчани теми