е от мен - не може да бъде.
!
, съпругът ми е болничък и не знам дали ще може довечера да се справи с Яни или по-скоро дали е редно да ги оставям двамцата.Аз го бях изгонила в другата стая 2 дена с надеждата да се оправи и най-вече да не зарази Яни, но той милия ми каза, че се чуства днес още по-зле 

Нито гушкане ,нито песнички, нито говорене-нищо не помага.Добре, че веднага му дадох Нурофен, та след около половин час почна да действа.

, а после
и накрая
, защото днес ще е
май!
,до довечера няма да ти говоря и няма да си играя с тебе.
,днес някъде към 3-4 сутринта беше.АЗ го изненадах,а не както при Пипи67 в повечето случай става.
от както продавам мартеници-бабата е наполовина научила ВЕронкса да ходи на гърне.ДАже тази сутрин Ронката се събуди в 7 часа и до 7.30 си лежеше и изведнъж замочна да вика ъъъъъъъъъъ и сочи долу памперса.Аз
едва едва гледайки я събувам и я слагам и тя до две минутки се чу шум че пишка
.ВЕронка кашля,гърдичките и хъркат,а да не говориче че носът и е запушен и като спи хърка.Вечер като си легна и ак ослучайно преди мене си е легнал мъжа ми и не се е наместил,започва да хърка и аз съм по средата между ЕВроника и мъжами и е такава
,че направо
и само бутам единия да се намести,а малката я оставям да ми мърка.
"и само мой". Така ми казваше мъжа ми като бяхме 2в1,ама вече последните месеци се бъзикаше че съм имала 3 цици,едната даже от време на време мърдала и го ритала

и ако не го развали скоро ще е добре.
[quote author=Mecho Pyx link=topic=167899.msg3337855#msg3337855 date=11728244
Нито гушкане ,нито песнички, нито говорене-нищо не помага.
ще знаеш вече

като я гледам и тя си пада по чуждите обувки като Иво.Само дебне да отмъкне на баща си маратонките или мойте чехли или едни мокасини и ги обува.опитва се да ходи с тях, пада, става....Смях Препоръчани теми