Мартенички най-засмени за СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА бели и червени!

• 10 508
  • 280
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Heart Eyes  Hug
Съни, браво, че ще дойдеш и аз съм на линия  Hug

# 137
  • София, в полите на Витоша
Ето ни и нас!
В зоопарка беше супер- има много нови интересни животни, има малко лъвче и хипопотамите , и носорога , и слона бяха навън, има камили и какво ли още не. Само мечките ги нямаше newsm78....

Тайги, Раличка е такъв бонбон, да я изядеш направо!!!!

Роси, ти си го върщаш май...! Mr. Green

Пипиоле, ти си станала еднааа не можем на среща да ет видим! Crossing Arms И аз ставам рано всеки ден ама не пропускам! Joy

ИвиHeart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз полягвам, че разходката и мен умори!А и сутринта тренирах, ще везма случайно да се вталя....и апетит нещо няма, лоша работа, ще заслабна! hahaha hahaha hahaha

До скоро, момичета, аз ще съм на линия с Марис заедно към 9 най-късно!

# 138
Тайги, по-сладка целувка не съм виждала Heart Eyes, страхотна принцеса е Рали, пу-пу Laughing
Иви, честито още веднъж  bouquet. Не знам дали вие искате момченце, но дано е такова, каквото желаете. И най-важното да е живо и здраво Peace Hug
Деата, Макси станал голям мъж Grinning. Преди няколко дни гледах рекламата на Тео бебе и се замислих какви мишлета малки бяха, а колко бързо порастнаха. Много е сладък, ама ти си го знаеш де Wink

Момичета, весело изкарване довечера и ще чакаме снимки Hug

# 139
Аз имах усещане за момиченце, но може би е било заради това, че вече си имам край мен едно Simple Smile Аз с Елито си мислех, че ще имам момче...така че всичко е под контрол  Mr. Green

Много съм щастлива и ми е едно хубаво  Hug Дано на всички ви деня да е поне на половина толкова усмихнат, колкото е моя  Heart Eyes

# 140
  • Остров Приятелство
taigi пу машшаала

# 141
Ето няколко снимки и от нас. Тези дни ще гледам да кача и по-нови  Grinning

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23814&AlbumId=84972

# 142
Ето няколко снимки и от нас. Тези дни ще гледам да кача и по-нови  Grinning

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=23814&AlbumId=84972
Joy hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Голям сладур ееееее.А защо обича да се къпе с дрехите newsm78 Laughing

# 143
Joy hahaha Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Голям сладур ееееее.А защо обича да се къпе с дрехите newsm78 Laughing
Мерси Hug
А с дрехите се къпе, защото никога не му е достатъчно къпането, ако ще и 2 часа да е седял във водата Laughing. Тези снимки ги направих, когато веднъж след банята той използва, че се бях разсеяла нещо и изтича да си се доизкъпе. Въпреки, че се бяхме вече подсушили, намазали с крем и облякли Joy

# 144
Zdraveite!Da6terq mi e rodena na 07.09.05g i iskam da q zapi6a kam septemvrii4etata.Kak moga da go napravq,ako ne e kasno ve4e?

# 145
Zdraveite!Da6terq mi e rodena na 07.09.05g i iskam da q zapi6a kam septemvrii4etata.Kak moga da go napravq,ako ne e kasno ve4e?

Здравей на Звездичка!Добре дошла в отбора!  welcome Много сладък ник имаш! Wink

Брей, тази дата 07.09.2005 много плодовита- с детенцето на Звездичка стават 8  #Crazy - трябва да запишем датата като рекордьор по най- много родени бебета -септемврийчета. Даже и покойният Тато май беше на 7-ми  newsm78

Не е късно, ще те запишем, само напиши малко подробности- колко  голяма се роди , как се казва , с какво се занимаваш, дай малко снимки и напиши нещо за вас- от къде сте, имате ли братче или сестриче  и т.н. !

Хубаво е да пишеш на кирилица, ако нямаш  ползвай KREDOR, квадратчето горе вдясно до бутона ИЗХОД, че иначе трудно се чете!

# 146
Nati Много сладък Алекс.Особено в коритото  Laughing

Иви браво...дано да е така  Hug

Тайги Раличка е сладурана пораснала

А ТЕа на Пипи   с любимата котак е супер

Добре дошла Звездичка...Пипи ти е обяснила..

Приятно изкарване довечера  Hug

# 147
Мами, аз ще доведа една приятелка, ако нямате нищо против.И тя е мама на септемврийче, но не е записана при нас.

# 148
Хайде мацки, на сбор!!!!  bouquet

# 149
Сега се прибрах аз другите утре ще докладват как мина,а снимков матерял утре,демек по късно през деня

Общи условия

Активация на акаунт