Мартенички най-засмени за СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА бели и червени!

• 10 506
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
  • София, в полите на Витоша
Няма такъв купон....! Joy Joy Joy

Съни изтрепа рибата  ooooh!

# 151
  • Пловдив
Ми дайте инфо де  Mr. Green

# 152
Умряхме си от хилежи! Съни - какъв фитнес, душа, просто смях му е майката, имам мускулна треска:-)))
Айде и другите купонджийки дано са изкарали добре в Бек Стейдж(нямам идея така ли се пише).
Отивам да спинкам и ще чакам снимки ут... днес по-късно Laughing

# 153
Мнооого яко беше!Евала Съни!  Hug
Благодарности и на Мечо   bouquet

Има предложение за сбирка с бебоците някоя събота в парка. Навитак ли сте?

Времето е супер и ви пожелвам хубав ден   bouquet   bouquet

# 154
  • София/Осло
ХА ЧЕСТИТ  НИ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК  bg bg bg
Ясно е, че купонджийките още спят - с тиха завист каза тя Laughing
Нашия прием вчера беше мнооооооооооого пълен с разни префърцунени посланици и видни норвежци и си беше яко снобско абе няма ли емотиконка, която повръща/ Joy Joy Joy Joy Joy, ако са излезли снимките ще ви пусна една да ме видите каква съм костмирана зозолина Laughing
Ние днес ще ходим на голям шопинг - обещала съм да угодя на всички
Ааа ии мам един въпрос някой ползвал ли е Pure White linen на Estee Lauder и  J.Lo Live , кажете какви са миризмичките и ако може някой да ми препоръча парфюм или EDT ама тип L'eau par Kenzo  или Ralph  на Ralph Lauren...туй са ми любимите- лекички аромати..ей че нахална станах Embarassed

# 155
  • София/Осло
Забравих да кажа
тайги - Макси като видя Рали и започна един целувки да и раздава и да цвърчи като врабче Joy
нати- друго си е Макдоналдс за захапеш. Ама каква голяма уста е отворил Laughing
иви- от вълнение като прочетох постинга ти забравих да се изкажа Laughing..пази се и бъдете живи и здрави Hug Hug

# 156
Ха, честит празник и от мен!

Много, много сладки снимки на Теа, Рали и Алекс  Heart Eyes  Hug

Иви, много се радвам да прочета, че сте добре и в пролетно настроение  Heart Eyes Ейй, още само 5 месеца остват и малката Ели ще е голяма кака  Heart Eyes Heart Eyes

Деси, чудесни клипчета си пуснала  Hug Ние хич не се сещаме да правим и камерата ни прашасва. Много добре изглеждате всички. За парфюмите си мисля, че е най-добре да се намъкнеш в магазина и да пробваш миризмите. От тези, които си изброила не съм си купувала никой. На Estee Lauder харесвам много Pleasures и другата любима миризма за момента ми е на DKNY Be Delicious. Мнооого на свежо ми мирише  Grinning Даже и на мъжо взех такъв.

Лек ден на всички и хайдееее, кажете нещо повече за купона  Praynig Ясно, че сте изкарали страхотно, ама само някакви намеци пускате и ние се гризем от любопитство  Embarassed

# 157
 bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg bg  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010  food010 newsm46 newsm46 newsm46 smile3524 newsm46 smile3524 Drunk Wine Glass newsm64 1crib
Хайде ставайте купонджиики.И без това не съм  smile3524,та ми е скучно.Не може аз да съм  newsm46,а вие да   sleepuuНе ви ли е срам.
Снощи Съни ми скри шайбата.Обещахме да не виниме Пипи за интимни теми.Д ане говорими че както ми беше  CryСъни ни уморих от  newsm62 rotfImao.Само да я бяхте чули и вие щяхте да имате мусколна треска,но като се прибрах в къщи пак бях  Cry
Веронка е  Ill yu5.Едва едва дишаше сутринта,и през ноща повръщаше,та сега съм като сумнамбул..
Съни още ли спиш.Стига спа а ставай че Мъжа ти  е болен да го видиш. hahaha hahaha
 smile3509сега качвам но става малко бавно.  33uuзащо така бавно.Клипчето,което направих за да чуете какви ги говореше Съни е с лошо качество и го изтрих защото е бой на негри в тъмна нощ и не се вижда нищо
Деата защо да си нахална.АНли знаеш от нахалство към прогрес.Шегичка де.Аз не мога да ти помогна виж другите като се  kyllmgот  smile3524
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=99289&photo=60
Лек и  Kissing Heart kiss sun sun sweating  remybussi smile3534 newsm53 newsm10 Stuck Out Tongue smile3533
Ха гледайте снимки са

# 158
Добро утро morning morning morning newsm46
Честит 3ти Март! bg bg bg bg

Аз станах преди малко, поспах до към 11 smile3524, за което съм благодарна на майка ми.Стана жената рано рано заедно с Иво(в 7) и успях да заспя пак.
Срещата беше простоооооооо..... няма такъв смях, мускулна треска имам на корема и на лицето. Joy Joy
Съниииии- newsm20  bouquet  bouquet  bouquet Направо ни срази-не мога да формулирам точно как да представя разговора Rolling EyesМинахме май през всички сексуални теми-размер, г-точката, кой е по-издръжлив(мъжа или жената),и гнусливоста на Съни и обясненията и какво точно прави мъжът и сутрин като стане(нагледно показано) , на какви козметични процедури бива подлаган и т.н. Joy Joy Joy Тримата мъже които се присъединиха към компанията(съученици на моята приятелка Деси) бяха втрещени просто Shocked.Обаче много се веселиха.
Дани си тръгна рано, каза че ще дойде в БекСтейдж, ама не дойде. Crossing ArmsОтидохме аз,Съни, Деси и тримата мъже.Беше бая претъпкано, ама постояхме до към 2:45, аз и Деси де-Съни остана да си допие, а мъжете играеха билярд.Та чакаме Съни да стане и да каже.
Роси-много   bouquet  bouquet  bouquet за снимките, аз този път не можах да се включа.Дано да го ремонтират фотото ми до следващата среща Rolling Eyes Водихте ли Ронката на лекар?Милата душица-дано да се оправи бързо Praynig Praynig Praynig
Отивам да готвя супа на детето.  chef
А мъжа ми е играл карти до 8часа, прибрал се към 8 и 30 и сега май спортува или работи-едно от двете. ooooh!
Лек ден ви желая,времето е страхотно, само за разходки Hug

# 159
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от нас! Каква пролет е навън!!!

Не можем да не се похвалим с още топъл-топъл- подаръка ни за имения ден от вуйчо . Купили са ни го днес, защото не е имало толкова голям досега..... разберите да 2 х 2 х 1.20 м.  ooooh!

Направо ми иде да се изтъркалям аз!Естествено, ще го изнесем навън като позволява времето!

Ето още малко от подаръка

и пак

и пак

и пак

и пак

и последно- щастливата Тея

Отидохме аз,Съни, Деси и тримата мъже.Беше бая претъпкано, ама постояхме до към 2:45, аз и Деси де-Съни остана да си допие, а мъжете играеха билярд.Та чакаме Съни да стане и да каже.

Това последното мъжете ви да не го четат! Всъщност мъничко ме хмана яд, че не дойдох, но винагиможе да има следващ път!

Съниииииииииииииииииииииии, къде си?!?Да не се червиш от срам? Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 15:46 от pipi67

# 160
Снощи наистина беше много приятно и весело, макар че съм изпуснала бисерите на Съни. Жалко, но другият път ще остана повечко.
Мечо, отидохме първо в Бекстейдж, но беше ужасна лудница - имаше много тинейджъри, освен това "Остава" не ме впечатлиха особено. Тръгнахме оттам и отидохме в Грамофон, където беше весело. Обадих се по телефона на моя познат и му казах, че ще сме в Грамофон и той каза, че ще дойдете там. Не знам какво е станало, но явно другите са настоявали за Бекстейдж. И ние се прибрахме към 3 без нещо.
отиваме на разходка - времето е пролетно.

# 161
  • Остров Приятелство
Е, ха добър вечер!
Не съм се скрила а за недосразбралите днес трябваше да ходим на обяд в кумовете и бяхме, та до сега.
Няма за какво да се червя, аз не съм казала неща чужди някому Mr. Green
Радвам се, че сте се веселили, нали това е идеята.А пък аз просто се чуствах страхотно.Всички според мен бяхме в стихията си - ейййййййй тези РаКИи си казват своето Crazy, майтапя се.Бяхте чудесни и благодаря!
mama rosi Какъв съм бе мадам newsm78 Прибрах се в 4 #Crazy, Яни беще станал вече, игра до към 5, спане до 7.20 и хайде на крак, едното бебе, та другото по-голямо бебе, чистене, пране, готвене и разни които са познато на всички и така до времето за гости.После пак пийене, ейедене, клюки/много готини кумове имеме Heart Eyes/ и сега пак готвене, къпане и пак ейедене.Е, хайде отслабни после Whistling
Mecho Рух Седнах си на бара поръчах си още едно, любувах се на младите безгрижни хора и просто бях щастлива, че имам всичко онова което искам.
Мъжете си тръгнаха, веднага след Вас!
pipi67 Hug

Хайде скъпи дами, до по-късно!
Приятна вечер и наздраве!

P.S. Не съпругът ми ги прави тези неща, а ВсИЧкИ мъже Peace
P.P.S. Ето нагледно за к'во иде реч - http://youtube.com/watch?v=8Sd8q184chc

Последна редакция: сб, 03 мар 2007, 19:03 от s_sunny

# 162
Ееееее, момичета, благородно ви завидях за хубавата вечер. Всички сте страхотни и на снимките сте излезли супер Hug. Пипи, а ти си се стопила , как го постигна този ефект? Чак не те познах, добре че Мама Роси надписва снимките, та се ориентирах. А подаръка на Тея е разкошен. Тя си е една малка принцеска с голям замък, много й отива Laughing.
Днес денят беше супер, ние бяхме цял ден навън. Идеята на Марис за среща в някой парк с децата е страхотна. Аз гласувам ЗА с двете ръце Peace

# 163
Мамо Роси, как е Веронка? Оправя ли се вече? Така както описваш симптомите й, звучи като грип. Ние го изкарахме всички вкъщи, Алекс най-бързо се оправи. Дано вече е добре сладураната Praynig

# 164
Здравейте

Личи си ,че сте си изкарали страхотно.Завидях ви и аз -благородно  Hug Дано да успея да се класирам следващия път.
Всички сте много готини на снимките.

Пипи честит замък.Да си го ползвате със здраве.

Съни страхотно е това с банята... и е  така... Joy hahaha

Роси дано РОнката да оздравява бързо,че си е грижа като го гледаш малкия човек да се мъчи.

За среща с малките в парк съм ЗА  Peace.А и вече  времето е хубаво

Лека вечер   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт