, ако са излезли снимките ще ви пусна една да ме видите каква съм костмирана зозолина
Ейй, още само 5 месеца остват и малката Ели ще е голяма кака

Ние хич не се сещаме да правим и камерата ни прашасва. Много добре изглеждате всички. За парфюмите си мисля, че е най-добре да се намъкнеш в магазина и да пробваш миризмите. От тези, които си изброила не съм си купувала никой. На Estee Lauder харесвам много Pleasures и другата любима миризма за момента ми е на DKNY Be Delicious. Мнооого на свежо ми мирише
Даже и на мъжо взех такъв.
Ясно, че сте изкарали страхотно, ама само някакви намеци пускате и ние се гризем от любопитство

,та ми е скучно.Не може аз да съм
,а вие да
Не ви ли е срам.
Съни ни уморих от
.Само да я бяхте чули и вие щяхте да имате мусколна треска,но като се прибрах в къщи пак бях 
.Едва едва дишаше сутринта,и през ноща повръщаше,та сега съм като сумнамбул..

сега качвам но става малко бавно.
защо така бавно.Клипчето,което направих за да чуете какви ги говореше Съни е с лошо качество и го изтрих защото е бой на негри в тъмна нощ и не се вижда нищо
от 

, за което съм благодарна на майка ми.Стана жената рано рано заедно с Иво(в 7) и успях да заспя пак.

Направо ни срази-не мога да формулирам точно как да представя разговора
Тримата мъже които се присъединиха към компанията(съученици на моята приятелка Деси) бяха втрещени просто
Отидохме аз,Съни, Деси и тримата мъже.Беше бая претъпкано, ама постояхме до към 2:45, аз и Деси де-Съни остана да си допие, а мъжете играеха билярд.Та чакаме Съни да стане и да каже.
за снимките, аз този път не можах да се включа.Дано да го ремонтират фотото ми до следващата среща

, майтапя се.Бяхте чудесни и благодаря!
Прибрах се в 4
, Яни беще станал вече, игра до към 5, спане до 7.20 и хайде на крак, едното бебе, та другото по-голямо бебе, чистене, пране, готвене и разни които са познато на всички и така до времето за гости.После пак пийене, ейедене, клюки/много готини кумове имеме
/ и сега пак готвене, къпане и пак ейедене.Е, хайде отслабни после 

. Пипи, а ти си се стопила , как го постигна този ефект? Чак не те познах, добре че Мама Роси надписва снимките, та се ориентирах. А подаръка на Тея е разкошен. Тя си е една малка принцеска с голям замък, много й отива
Дано да успея да се класирам следващия път.

.А и вече времето е хубаво
Препоръчани теми