Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 58 944
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
В края на предната тема имаше една малка дискусия, която се изгуби. Ще повдигна въпроса за отзиви за шампоан на марката BLACK Professional line, по-точно който е за косопад /май жълта опаковка ако не бъркам/. Благодаря.

# 286
Здравейте! Малко в страни от темата, но как намирате талоните за отстъпка когато ползвате компютър?

# 287
  • София
Здравейте! Малко в страни от темата, но как намирате талоните за отстъпка когато ползвате компютър?
Само в приложението са талоните. Когато искам да си пусна поръчка от компютъра, първо ги активирам през телефона. Но, новите талони се виждат само през приложението.

# 288
На сайта може да се види списък с актуалните талони в приложението ето тук: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-us … -moyat-dm-1801654
Но да се активират само през приложението.

# 289
Витамин С, който е на прах, има ли си в опаковката мерителна лъжичка?

# 290
  • Сливен
Да

# 291
Има, мисля че 120мг е една лъжичка, супер мъничка е и си е вътре в кутията.

# 292
  • София
Има, миниатюрна. Simple Smile

# 293
Утре има ли лайф?

# 294
  • Сливен
Не,на 11 е.

# 295
Само в приложението са талоните. Когато искам да си пусна поръчка от компютъра, първо ги активирам през телефона. Но, новите талони се виждат само през приложението.

На сайта може да се види списък с актуалните талони в приложението ето тук: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/services/klientski-programi-i-us … -moyat-dm-1801654
Но да се активират само през приложението.

Благодаря за отговорите! Flowers Hibiscus

# 296
Ако някой има опит, от тези два термозащитни спрея, кой е по-добър или няма особена разлика?
Скрит текст:

# 297
Мисля, че в момента само десният е наличен. Взех си го, но много бързо му се развали помпичката, та слагах от друго шише... Не е лош иначе.

# 298
На тези им спрейове май помпичката им е слабо място, аз някакъв друг си бях взела там по същата редица, май за обем се водеше. Същия вид спрей бутилка, само че не розова ами лилава отгоре. Подарих го че на мен хич не ми допадна, но и тогава като го обсъждахме тук, стана дума че се повреждат бързо.

# 299
Май имам десният. Ако просто го напръскам и почна да суша после имам едно чувство за суха и леко слепена коса, не мога да го обясня точно, като ефект лак за коса. Затова задължително разресвам и после суша. Малко тежък като консистенция ми е, също помпичката малко трудна. Май няма да повторя. Но нямам особена база за сравнение.
П.П. Допълвам след коментара на Шантал - чупливо-къдрава коса, нетретирана но понацъфтяла, средно дълга. Само сешоар ползвам на бавна степен с дифузер.

Последна редакция: нд, 08 сеп 2024, 12:45 от Miss_Kaprisse

Общи условия

Активация на акаунт