Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 59 037
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
В магазина мина купона без проблеми

# 481
  • При децата ми
Да, отстъпката включва и последния ден, който е даден като краен срок. Днес ще трябва да пазарувам. Ще зареждам и аз Палмолив- релаксиращия лилав е любим вкъщи. Сравнявах цени с Лили, ми в ДМ е по- евтин и без промо - голямото шише. Има и по- големи- 750мл. с помпичка даже, но ги купувам на намаление само. Ще търся и хубав душ гел на Алверде, шампоани...Доматите в консерва и аз много ги харесвам и като цена са супер.

Кои са доматите в консерва? Може ли снимка?

Фрау, понеже в България сме по-богати от германците тук такива подаръци не правят!

# 482
  • оттам, откъдето започва България
Аз споделих, че тези фино пасираните ми харесват за паста:    https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-fino-pasi … sp;    

А има също и    https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-beleni-do … 268793.html 
и
  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/dmbio-bio-domatena-pasta- … html   , които не съм ползвала.

# 483
Аз откакто в темите за ДМ прочетох за млеката заместители на прясното мляко се родих. Така свикнах да пия само тези от ДМ, че вече не искам да чуя за други.

# 484
  • София
Запасих се с едни от любимите ми серуми, малко ще се поразходя до друг магазин, но съм доволна.

Останаха ми талони на Алверде, Глисс - ако на някой му трябват, да пише. Simple Smile

# 485
Аз откакто в темите за ДМ прочетох за млеката заместители на прясното мляко се родих. Така свикнах да пия само тези от ДМ, че вече не искам да чуя за други.

И ние вкъщи по здравословни причини не пием прясно мляко. Лекарката каза да го заменим с кокосово/бадемово. Купувам Алпро, но станаха много скъпи.
Сега взимам на марката DM Bio или в Лидл на тяхната марка Vemondo.

# 486
  • При децата ми
Запасих се с едни от любимите ми серуми, малко ще се поразходя до друг магазин, но съм доволна.

Останаха ми талони на Алверде, Глисс - ако на някой му трябват, да пише. Simple Smile

Ранобудна, благодаря!
Сега да попитам и кои са серумите? Simple Smile
Млеката заместители и на мен ми харесват.

# 487
  • София
За серумите - Hello Good Stuff на Essence. Много приятно съм изненадана от всичките им варианти, които предлагат в dm (имат и с ананас мисля някакъв, но само по другите сайтове). А сега са в outlet зоната на 50% + ги хвана и кода за 15% на всичко. Grinning
Не преувеличавам, за мен се доближават до супер скъпия на Avene, като усещане в/у кожата. За дълготраен ефект не мога да преценя, ползвам и редувам доста козметика, но съм много доволна, за парите си и моята кожа са идеални!

# 488
Аз имам един с боровинки от тази серия ама не знам какъв ефект да очаквам от него Wink ама го цапотя , че да свърши

# 489
  • Плевен
Утре дали ще има нови талони... Напоследък все в четвъртък има.

# 490

Влизам да похваля този прах.

# 491
  • София
Ееее, нарочно поръчах от магазин с много в наличност (11 броя) - за съжаление този продукт не е наличен.

# 492
Този прах е май само за бяло пране

# 493
Този прах е май само за бяло пране
Да.

# 494
  • София
Много яка опаковка

Общи условия

Активация на акаунт