Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 59 093
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Таблетките на dm (или подобните от Лидл) са най-бюджетния вариант (в къщи съм запасила за месеци напред).

# 586
# 587
Получих 5 талона

# 588
И аз така.

# 589
Като никога и аз успях да си взема талони, въпреки че току-що пуснах лайфа

# 590
Лайфът беше интересен, въпреки че вече минахме бебешкия период. Запасих се с мокри кърпи и малко плодове паучове. Имах да ползвам 7 лева бонус и платих под 10 лева за всичко. Дори получих известие, че поръчката е готова за вземане. Харесвам часовия диапазон, удобен е за мен.

# 591
  • на последния етаж
И аз го изпуснах. Какви са талоните?

# 592
Бейбилов, бебо и още два имаше.

# 593
Аз още днес си похарчих талона за babylove, преди да е свършил лайфът. Имах и ваучер за пет лева, който се комбинира, така че съвсем на сметка ми дойде намалението. Другите талани са за Бебо, Бебина, fruit funk и Canpol. Няма да ги ползвам, ако някой ги иска, да пише.

# 594
  • пустинята Гоби
Fruit funk някой пробвал ли ги е, стават ли?

# 595
Аз смятам да взема крем за подсичане на бебо.
Някой ползвал ли е?

# 596
Аз съм ползвала на Babylove и съм много доволна. На Бебо ползвах душ гела, но не ми хареса.
На Babylove кърпичките с бадемово олио бяха със странен аромат и сухи, не ги препоръчвам.

# 597
Новите талони никак не са лоши, също. На Ревиталифт им се чудя отдавна ама все скъпи ми идват

# 598
Здравейте, можете ли да ми препоръчате бюджетен препарат за измиване на съдове в съдомиялна.
Благодаря ви!

# 599
  • София
Новите талони никак не са лоши, също. На Ревиталифт им се чудя отдавна ама все скъпи ми идват
И аз сутринта погледнах новите талони (не бебешките от снощи), ама с толкова кремове и серуми се заредих...

Общи условия

Активация на акаунт