Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 864
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
Някой ползвал без амонячната боя на Syoss , хваща ли бели коси? С талона отстъпката е добра.
Аз ползвам тази и много я харесвам.

А за червени коси с побелели корени дали ще стане ?
Благодаря за споделеното!

# 121
Чудесни са очилата. Жалко, че не забелязах, че талонът включва и тях и го използвах
Ако някой няма да го ползва, моля да ми го подари
Как се подарява талон?

# 122
Чудесни са очилата. Жалко, че не забелязах, че талонът включва и тях и го използвах
Ако някой няма да го ползва, моля да ми го подари
Как се подарява талон?
Активираш талона и изпращаш снимка от картата си.

# 123
  • Вдън горите тилилейски
Мога ли и аз да помоля за талон на Сънденс, ако някой няма да го използва. Hands Pray Един ден няма да си отворя календара и то ще се падне точно този талон Frowning1

# 124
Пишете ми на лично , ще ви дам моя

# 125
  • София
Скрит текст:
И ето ги чаканите 20 % на Sundance. За който ги чакаше да ги грабва🙂.
След средата на август, едва ли ще има голям интерес...
Аз чакам на Sportness. По моята логика ще е в понеделник, на 19ти. Simple Smile Simple Smile
Така като гледам, пеперудата в календара е талон за отстъпка, хвърчилото - продукт за 1ст, а сърцето - статия. Но пък липсват картичките, значи не ми е правилен алгоритъма. Grinning Grinning
Скрит текст:
Погледнах от любопитство в общите условия, ето какво ни очаква:

1.1. 8 (осем)талона за отстъпка:
• Талон за 15% отстъпка на марката dmBio;
• Талон за газирани води Ivorell Fruity Water с вкус на лимон или праскова, 500 ml за 0,01 лв. при
покупка над 25 лв.;
• Талон за 20% отстъпка на марката SUNDANCE;
• Талон за балсам за устни Balea за 0,01 лв. при покупка над 25 лв.;
• Талон за 20% отстъпка на марката Sportness;
• Талон за 20% отстъпка на марката Lactacyd;
• Талон за 20% отстъпка на растителни масла Rivana;
• Талон за маска кърпа за лице Balea за 0,01лв. при покупка над 20лв.
1.2. 5 бр. статии със знания и съвети на тема „Женско здраве”
1.3. 5 бр. картички с мотивиращи мисли на тема „Женско здраве”
Йеее, познах! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

На мен пък хавлията ми хареса. Търсих си точно такава тъничка.
И преди писах - и на мен ми харесва и то много! Купих 3 даже. Simple Smile Идеални са за лека кърпа след баня; за плажна не е ОК за мен. А 3-тата я подарих на приятели, тя решила, че е покривка за маса. Grinning Така, че приложения всякакви може да ѝ се намери, хубав тънък памук е.

Ако някой иска талон - имам активни май всички (без dm bio, който използвах, но и изтече вчера).

# 126
Подарявам всичките купони ( Бласам за устни Балеа, Sundance, Nordics, Syoss, Persil и още 3 купона на Лореал). Ако някой ги иска да ми пише на лично.

# 127
Мнение за автобронзата за тяло на Сънденс?

За тяло нямам, но този за лице не върши никаква работа. Като хидратиращ крем става, но тен - не!

# 128
# 129
Благодаря! Получих талон.

Искам да си върна думите назад за автобронзанта за лице на Сънденс.
Явно от първия път не става, а с натрупване. И може би не трябва преди него да има хидратиращ крем. След серум, направо той, тенът ми видимо потъмня. Много добре хидратира, не цапа и стои много естествено.

# 130
За първи път гледам лайфа и водещата хич не ми се струва подходяща, та май няма да повторя Simple Smile Не знам дали е заради липса на опит, но нито ѝ тече леко мисълта, нито това постоянно зъбене при усмихване е подходящо в случая. Да не говорим за физиономиите, които прави - като помириса някакъв твърд шампоан, ми се стори, че ароматът ѝ е ужасно гаден, а не както твърдеше, че е приятен Smile Другата дама прави далеч по-добро впечатление. Спирам с критиките, но толкова неподходящи хора вършат неща, за които не ги бива...

# 131
Аз въобще не ги слушам. Пускам, проверявам дали съм получила талоните и затварям.
Нямам си други занимания след работа, че и да гледам предаване за продукти, които обикновено познавам.

Загледах лосиона за след слънце на Икаров. На хартия съставът е чудесен, но съм малко скептична към марката още от времето преди да се ребрандират, когато не се славеха с особено качество. Някой ползвал ли го е, може ли да даде препоръки?

# 132

От първата съм доволна - 2 или 3 пъти съм я ползвала. Вчера взех втората, но е различна... Дали е добра като първата /не се размазва/ или да тичам за друга, че ми трябва за повод за утре?

# 133
Имам втората, не се разтича.

# 134
  • Бургас
Аз получих известие 9минути преди лайфа. Викам си,след малко ще се включа.... И забравих!
Та какви талони пуснаха?🤔

Общи условия

Активация на акаунт