Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 59 101
  • 750
  •   1
Отговори
# 330
О,и аз и аз.

# 331
  • пустинята Гоби
Много мрънкахме за талоните и лайфовете, ама като цяло не можем да се оплачем. Аз даже с последния талон за ДМ био купих от кафето, което се бях зарекла да не помирисвам вече, че му вдигнаха двойно цената и ме ядосаха. Бях забравила вкуса му - ароматно е много и определено си заслужава да се опита.

# 332
  • София
Тъййй, значи ще заредя доволно малкия (който всъщност е 3токласник) с паучове за училище. Днес от тези на dm bio, края на месеца на Babylove. Значи, ако го оставя, не по 2, а по 3 на ден ще яде (той като бебе не помня толкоз плодови пюрета да е ял!).

Много мрънкахме за талоните и лайфовете, ама като цяло не можем да се оплачем. Аз даже с последния талон за ДМ био купих от кафето, което се бях зарекла да не помирисвам вече, че му вдигнаха двойно цената и ме ядосаха. Бях забравила вкуса му - ароматно е много и определено си заслужава да се опита.
Кое е кафето? Аз веднъж взех от това на зърна (за кафе автомата в къщи) и не помня дали ме впечатли... Май беше ароматно, но слабо.

# 333
# 334
Аз моя талон за био продуктите няма да успея да го използвам днес. Подарявам го някой ако иска Hug

# 335
Загледах някакви кафета на марката dmBio от спелта и малц, дали някой ги е пробвал, гадни ли са?

# 336
  • Deutschland
Интересно. Кафе от спелта. Ако мъжа ми разбере, веднага ще се замъкне в ДМ.

# 337
Едно време баба ми правеше от леблебия, нищо ново под слънцето Simple Smile

# 338
Тъййй, значи ще заредя доволно малкия (който всъщност е 3токласник) с паучове за училище. Днес от тези на dm bio, края на месеца на Babylove.
И аз това купувам редовно. Винаги имам наличност, че все иска да хапва от тях.

# 339
Талоните са за Глис.

# 340
  • Deutschland
Едно време баба ми правеше от леблебия, нищо ново под слънцето Simple Smile

И моята. В едни малки кутии се продаваше. Не знам има ли я още.

# 341
Само талони за Глис ли даде лайфът? Имах час за лекар и забравих. Макар че и да се бях сетила, пак нямаше как да пусна.

# 342
Да. Един за Глис.

# 343
Добре, че споменахте кафето. Аз понеже доста съм чела хвалебствия в темата, като получих талона за 7лв., реших да го опитаме. Взех това на зърна, на което пише "crema"-разкошно е, лаваци и т.е. ряпа да ядат. На редовна цена ми е скъпичко, но сега ще ползвам талона за получаване в магазин.

# 344
  • софия
Добре, че споменахте кафето. Аз понеже доста съм чела хвалебствия в темата, като получих талона за 7лв., реших да го опитаме. Взех това на зърна, на което пише "crema"-разкошно е, лаваци и т.е. ряпа да ядат. На редовна цена ми е скъпичко, но сега ще ползвам талона за получаване в магазин.
Това ли е?
Не взех с талона за био, но ми дадоха за -3 лв. и мога да го вложа в кафе.

Общи условия

Активация на акаунт