Препоръчано и изпробвано от магазини dm - тема 23

• 56 801
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
Благодаря Марина.
Иначе едно време взимах дюкре и аз.

# 691
Фитовал в момента е на промоция с Гален. Обаче аз полза не видях.
Сега пия на Солгар, за кожа, нокти и коса. Забелязвам промяна, но освен тях се мажа с тривитаминол, плюс маска и шампоан на Елсев, та не знам от кое е ефекта.

# 692
  • Варна
А тези капсули за коса някой да е пробвал? Купих ги за щерката, но още не ги е почнала.

# 693
Записах си в календара за следващия лайф,искам талона за Икаров да си взема още едно масло за растеж на косата. Писах днес в другата тема за него,ползвала съм го преди години а от последния талон на Икаров си го взех пак. Много обемна,жива и лъскава ми прави косата, тъй като ползвам и други масла + витамини и шампоан, не мога да кажа дали конкретно от него но имам много нови косички.

# 694
Капсулите за коса са слаби, ако ще ги ползвате за косопад

# 695
  • Бургас
Пият ли се? Аз доколкото виждам имат цинк, селен и витамини. Не е нещо ново.

# 696
  • Сливен
Аз ги ползвах след ковид 2022г и ми помогнаха,майка ми ги пие тази година ,също и помогнаха.Така че за мен действат,но трябва да се пият по-дълго време.

# 697
  • Плевен
И аз имам много талони за -15% на всички ДМ марки. Който иска да пише.

# 698
Капсулите се пият естественно. Състава всички го виждат. Не са нови, но това не е критерии за добра или лоша стока.
п.п. Моля, не бъдете дребнави и не докладвайте постове. Не сме деца в детска градина все пак.

# 699
  • Бургас
Не съм дребнава, не съм искала да прозвуча така. Просто ми стана интересно. Аз също имам проблеми с косата. Пия най различни витамини и минерали. До сега не съм видяла ефект. За това ми стана интересно тези с какво са по различни и за какво помагат. Няколко човека писаха, че са им помогнали, но не са написали за какъв проблем.
П.П. Не съм докладвала нищо, ако имате предвид мен.

# 700
  • Плевен
Възможно е да има друга причина за косопада, а не липсата на тези витамини.

# 701
По съвсем друга причина се наложи да започна да пия калций и витамин Д в големи дози. В резултат, косата, която израстна след започването на приема, е видимо по-плътна и здрава - самият косъм е качествено различен - по-плътен сякаш.

# 702
  • При децата ми
Препоръчайте препарат за под, който да става за плочки и ламинат? Универсален.

# 703
  • Mostly in my mind
Аз използвам такъв и съм много доволна. Цената му е супер, мирише добре, на ламината му няма нищо, а теракота блести

# 704
  • При децата ми
Аз използвам такъв и съм много доволна. Цената му е супер, мирише добре, на ламината му няма нищо, а теракота блести

Със същият съм в момента и аз. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт